CZ TV za príplatok 0,2 eur, druhá TV za 2 eur a LM grátis, no neber to (2) !!!
12.10.2018 09:16 • arsat84
V tretej predajni Orange na môj lístok reagoval mladý predavač ako kúzelník s číslami. Či už máme Orange a keď nie, bude to toľko a toľko a nakoniec mi vyrátal mesačnú sumu niekoľko desiatok eur a s tým, že taká a taká zľava a nakoniec to bude iba 30 eur. Zastavil som ho s tým, že nech zavolá vedúceho, lebo asi si nerozumieme a o chvíľku už spieval inú pesničku. Akého máme poskytovateľa na mobilný telefón a keď zistil, že manželka nemá viazanosť s O2, ihneď mal riešenie s kartou Prima za 6 eur a vďaka nej za satelit nebudeme platiť NIČ, tak som zostal v úžase. A keby som vraj chcel české programy, ktoré Skylink vypína, tie od nich dostanem za smiešnych 0,2 eur! Už to sa mi zdalo neskutočné a mládenec ma ešte viac dorazil vtedy, keď mi ponúkol. že to všetko vrátane LM a českých programov budem mať za doplatok 2 eur na druhý televízor!!! Pre istotu som si to s ním ešte raz všetko prešiel. Za to, že si dám kartu Prima za 6 eur mi prídu nainštalovať kompletne všetko na dva televízory za cenu 28 eur a nič viac ?! Mladík mi dvakrát zopakoval, že presne tak to bude. Podpísal som zmluvu na 2 roky a nevedel som sa dočkať, kedy už konečne prídu technici od Orange. Rátal som dni a po týždni im volám, čo sa deje, vraj majú strašne mnoho práce, ale urobia kvôli mne výnimku a prídu budúci týždeň. Po dvoch týždňoch čakania konečne prišli dvaja...
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
co za program je to LM ked tu s tym furt onanujes?

12.10.2018 09:57 • twoooo
co za program je to LM ked tu s tym furt onanujes?
 
 
Pripájal som sa občas do diskusie na tomto

13.10.2018 19:48 • letas
Pripájal som sa občas do diskusie na tomto fóre,ale od určitého času to tu vypadá divné.Myslím si, že reagovať na niečo, čo sa tu píše, okrem tohoto čo som tu napísal by bolo pod mojú úroveň.
 
 
@letas

13.10.2018 20:44 • arsat84
Ale napísal si to tak krásne, že odpoveď môže byť iba vo forme básne. Vypadá to tu ozaj divné, akoby boli časy podivné. Ľudia sa už diskutovať boja a či si iba boľačky, rany hoja ? Oj hoja hoja, rodná naša hruda úroveň jak kopa hoja ? Lež, dobrý voza hnoj, to viac jak kopa zlata každému gazdovi, čo čižmy má od blata.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/