Zásadne protestujem proti komunistickej Čiernej listine !
15.01.2019 07:19 • arsat84
Vyzývam týmto prevádzkovateľa webu, aby zrušil čiernu listinu, je to smiešne, trápne a protiústavné ! Slobodná diskusia a slobodný web má mať v rámci diskutujúcich vlastný ochranný mechanizmus, ktorý si sám generuje a odstraňuje, čo je a čo nie je vhodné samotnými diskutujúcimi. Tzv. admin by mal mať v sebe brzdu a zasahovať jedine v oprávnených prípadoch, kedy ktokoľvek svojimi výrokmi uráža a klame na úkor iného a používa hanlivé výrazy. Pokiaľ tu bude čierna listina, táto stránka je iba falošným predlžením manipulátorov z Paraboly ! Ak tento komunistický nástroj verejnej manipulácie nezmizne, týmto natrvalo bojkotujem tento server !!!
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Sudruh co to zas taras, zas si namol ? Tu ides

15.01.2019 09:12 • Warder
Sudruh Lufteran co to zas taras, uz zas si namol ? Tu ides moralizovat a na svojom pa-webe mas tvrdu bolsevicku cenzuru.
Na rozlucku si spievaj, S panom bohom, idem od vas.......
:D
 
 
@ arsat84

15.01.2019 12:01 • Správca
Ako si predstavujete ten vlastny ochranny mechanizmus? Chcete sa stat moderatorom tohto fora?

Myslim, ze ja ako momentalny spravca fora zasahujem len vo vami spominanych pripadoch, tj. hanlivych vyrokoch alebo vyrokoch na ukor niekoho ineho. Ak mate konkretny priklad, kedy to bolo inak, uvedte ho. Vsetky "zmazane" reakcie su len zneviditelnene, nezmizli natrvalo, v admine ich vidim a viem nazad povolit.

Vas vyrok, ze sme "Falosne predlzenie manipulatorov z Paraboly" podla vas nie je hanlivy, urazlivy a este aj klamlivy? Koho nazor kde je hranica budeme brat do uvahy? Váš? Warderov? Kompresorov? Niekoho dalsieho?

Ten vyrok Wardera pod vasim podla vasich meritok spada na ktoru stranu hranice?
 
 
luteránoid

15.01.2019 15:19 • kompresor
Najprv si pozametaj na tom svojom solidoroid europe . Uvoľni všetkých na blackliste . A nezabudni na nick vladofogo .
 
 
ja by som poslal na havaj aj luterána aj

15.01.2019 17:39 • twoooo
ja by som poslal na havaj aj luterána aj talianskeho anál alpinistu wandráka.

s pozdravom rohanoid :D
 
 
pozrite do inzercie ,zase uchylák čo sa za každú

15.01.2019 17:41 • twoooo
pozrite do inzercie ,zase uchylák čo sa za každú cenu o niečo snaží :D :D :D
 
 
Arsat84

16.01.2019 18:30 • Zetor25
To nemyslíš, treba menej piť a viacej čítať, čierna listina na fórach je preto keď niekto poruší pravidlo, tak ho tam potom dajú niekdy na 2,3, alebo viac týždňov, alebo na trvalo, ale to že ty tomu nerozumieš tak je to tvoj problém, ja som sem neprišiel oxidovať ale sa zapájať do diskusií lebo poslednú dobu sa tu nejako diskusia pokazila :bad: toľko k tomu, P.S Takže už od Teba do konca tohto roka, neuvidím žiadnu tému???, Mám to takto chápať???, ;( :bad:
 
 
luteran bojkotuje? medzinarodna tragedia... si

16.01.2019 18:53 • twoooo
luteran bojkotuje? medzinarodna tragedia... si pockaj az ti vyprsi trest na hyperbole a mozes bojkotovat aj tam :D
 
 
Twoooo

16.01.2019 19:59 • Zetor25
Nič si z toho nerob, mám Pocit že on si,tu do nedávna keď sme neprišli mi, si robil piár na tomto webe, že mohol iba on tu zadávať témy, druhý tu mali byť ticho, len sa tu mohlo iba diskutovať čo napísal Arsat84, ale čo už ale mi sme ho z tohto webu nevišachovali, to že nevie prehltnúť to že sa tu objavujú aj členovia iných diskusných fór ako napríklad s tej paraboly.cz mám to chápať ako rasizmus????, od Nicku Arsat84??? :bad:
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/