Podzim na Nově 2020
13.07.2020 11:10 • Kluk_Z_Autobusu
Televize Nova pro diváky nachystala na podzim celou řadu zajímavých pořadů, od zábavných hudebních revue přes seriály až po reality show.
Nebudou chybět klasické pořady, jako jsou Střepiny nebo Koření, ani premiéry nových filmů.

Z těch zahraničních to bude třeba česká pohádka Princezna a půl království, dobrodružný fílm Marťan nebo komedie Pixely, z tuzemské tvorby to bude například komedie Špindl 2.
Na jaké pořady konkrétně se ale můžete těšit?

Novou řadou pokračuje od 30. srpna seriál Policie Modrava. Osm nových dílů přináší kriminální případy z malebné Šumavy a na jejich pozadí se rozehrávají i
soukromá dramata členů policejního týmu Jany Vinické. V seriálu hrají Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa nebo Jana Boušková.

Tvoje tvář má známý hlas je formát plný velkých proměn, skvělých hudebních čísel a oblíbených českých hvězd v rolích světových, ale i tuzemských ikon populární hudby.
Sedmá řada Tvoje tvář má známý hlas začíná od 5. září každou sobotu ve 20:20. Vítěz bude znám 21. listopadu, vše bude moderovat Ondřej Sokol.

Publicistickou novinkou podzimu mají být od 30. srpna Příběhy českých zločinů.
Novinář Janek Kroupa se po letech vrací k nejzávažnějším případům včetně heparinového vraha a sleduje, jak se s událostmi vyrovnali tehdejší aktéři a pozůstalí.

Další řadou pokračuje krimi seriál Specialisté. Vedení oddělení se ujal major Strouhal (Martin Dejdar), novou posilou bude Gríger (Igor Bareš).

Od 17. srpna se vrací odpolední Ulice a 25. srpna Ordinace v růžové zahradě 2, kde bude nově hrát Lucie Benešová.

Sonda do českých domácností Výměna manželek pokračuje od 26. srpna, soutěžní show Co na to Češi od 17. srpna.

V sérii Malé lásky (od 26. srpna) si diváci užijí dojemné příběhy z porodnické kliniky v Plzni. Televize instalovala v porodních sálech, pokojích a na chodbách 35 skrytých kamer.

Do budoucna Nova připravuje další řadu detektivní série Dáma a král, Misi nový domov a reality show Utajený šéf.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Podzim 2020 na stanicích skupiny Nova byl

06.08.2020 20:49 • VHR
Podzim 2020 na stanicích skupiny Nova byl představen až dnes, 6. 8. 2020. Přečtěte si: satCentrum | Podzim 2020 na TV Nova . Předchozí informace z 13. 7. v příspěvku výše je o schématu Podzim 2019...
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/