Nedodržování zákona
21.04.2022 10:14 • AnnaKotraszova
Nevím jestli moje téma přišlo k Vám do redakce ,ale už se hrozně těšíme zdali nám tu stížnost přijmete.Máme tady velké problémy a jsme ůplně už bezmocní.SVJ bnám odmítá předložit roční uzávěrku ,družstvo SBD nám ,že nám nic nedá a my už nevíme co dělat a na koho se obrátit.Byla jsem u právníka to co se tady děje je protiprávní ,ale do soudního procesu jít nemůžeme .Jsme už důchodci a soud by byl nákladný.Dělali jsme opravu domu ,ale SVJ nám nechce ukázat ,kolik to stálo a předložit doklady. Na co se zeptáme na nic nemáme nárok. Víme ,že je tu plno věcí ,které hraničí se zákonem. Od prosince loňského roku už předseda tady nebydlí .Prodal byt a odstěhoval se.Ve stanovech máme ,že pokud není majitelem bytu nemůže být ve výboru SVJ .Tady už nic nedělá ,ale odměny si pořád čerpá.Každý vlastník si musí vše zařizovat sám ,takový výbor je nám k ničemu.Už nevíme co máme dělat. Články píšem do novim a prosíme o radu.Víme ,že přicházíme o plno peněz a proto to nemůžeme nechat být.Prosíme Vás o pomoc ,každému pomůžete tak věříme ,že i nám .Děkuji manželé Kotraszovi Děčín
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Re: Nedodržování zákona

26.04.2022 22:55 • VHR
Dobrý den. Váš příspěvek byl zveřejněný i na hlavní stránce... To, že na něj nikdo asi reagovat nebude, je tím, že web satCentrum se věnuje satelitní technice, TV, R, DVB-T a kabelové TV, internetu a médiím. Pokud jste si u nás přečetla informace o publicistickém pořadu České televize Černé ovce, neznamená to, že bychom Vám mohli místo redakce tohoto pořadu odpovědět na Váš dotaz. Napište, prosím, o Vašem problému na mail České televize: info@ceskatelevize.cz, anebo zavolejte na divácké centrum ČT na tlf. číslo 261 136 113 (v pracovní dny 7:30-20:00 hod.), a tam vás určitě nasměrují na správného redaktora. Přeji Vám, ať to vyjde! :good:
 
 
nedodržování zákona SVJ

14.07.2022 14:58 • AnnaKotraszova
Dobrý den Psala jsem k Vám o pomoc 21.4.2022 kde Vás moc prosím o pomoc.Bydlíme v domě kde již delší dobu není výbor SVJ .Předseda se odstěhoval a nevíme kde. Bere si ale stále odměny a opravy si vlastníci musí zařizovat sami Letos jsme nedostali rozpis nákladu za provozní výdaje a kde je 150 000,- které si výbor bere ,ale doklady nepředkládá. Letos jsme dělali opravu domu ,ale kolik stála oprava nám nepředložili.Na požádání nereagují. Psala jsem i na našeho správce OSB Děčín k rukám ředitele ,ale zase nic. Podali jsme trestní oznámení na policii pro nezákonné obohacování v březnu letošního roku zase nic.Prý jsou dovolené. Od března? Byla jsem s mužem přímo na OSB Děčín, ale prý nám nic neukážou. Nevím co už udělat a připadá mi ,že v této zemi snad není nikde odvolání.Obešla jsem vlastníky domu ,ale ty ani neví co vlastně chci na SVJ.Oni to nikdy nedostali. My tu bydlíme 3 roky ,ale nechci se nechat okrádat viditelně. My to s mužem dělali 15 let jako předsednictví ,ale to co se děje tady jsme nazažili. Ještě jednou Vás pani Fialová prosím o pomoc jste naše posledné záchrana .Nechceme se stěhovat někam jinám .Jsme už v letech a máme tady syna ,když něco potřebujeme. Tato situace nás připraví o poslední sílu kterou máme. Nejhorší je ta bezradnost. Děkuji a ještě jednou prosím o pomoc Kotraszovi
 
 
Dobrý den, opravdu ještě zkuste napsat o Vašem

14.07.2022 22:43 • VHR
Dobrý den, opravdu ještě zkuste napsat o Vašem problému na mail České televize, jak už jsem Vám jednou radil. satCentrum Vám bohužel nemůže pomoci.

Pošlete mail na adresu info@ceskatelevize.cz, anebo zavolejte na divácké centrum ČT na tlf. číslo 261 136 113 (v pracovní dny 7:30-20:00 hod.), a tam vás určitě nasměrují na správného redaktora. Věřím, že se Vás v České televizi ujme někdo kompetentní.

S pozdravem za satCentrum team Václav Hrubec.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/