Chaos v digi tv
25.05.2006 10:51 • anonym
Dna 3.5 som si obiednal digi tv.Po 3 týžnoch ticha som tam zavolal a bolo mi oznámene že som hovoril s nekompetentnou osobov a nemaju ma v databaze.Zo zaciatku si totiž nepitali rodné čislo a bozneho vas do databazy nezaradia.Bolo mi prislubené že sa to pokusia urýchliť.Po 4 dnoch som si vyhladal zoznam dilerov .Diler ktorý býva 4 km odomna mi povedal že z Bratislavy ešte žiadnu objednavku nemá ,že nemá čo robiť a zákaznikov si hlada sam.Znamená to že sa mam zaregistrovať v Bratislave a sam sa postarať o to aby som to vobec mal? Viem pochopiť že maju nápor zakaznikov ale vim aj to že to nezvladaju.Nebiť tej ceny tak by sa dlho neohriali.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Ale organizovaný

25.05.2006 11:10 • sdtgfuj
Inak by si časom nedostal to po čom sa tvoja peňaženka vyvetrá. Kto sa stará ten má. Ostatní píšu vyššie uvedené bludy.
 
 
ja osobne som si tu sluzbu obj ...

25.05.2006 11:23 • Luk
ja osobne som si tu sluzbu objednal pred tyzdnom a uvidim ako dlho cakat budem ja. moj nazor je taky, ze im treba dat cas nech sa trosku najdu co chu robit i ked odtial potial. je pravda ze kéd chcu prist na nas trh, tak oficialne spustenie sluzby a nasledovny predaj kariet, prijmacov mali spustit, ked uz mali mat vsetko 100% oskusane a overene ze to fakt funguje a nie riesia tie problemy a cuduju sa sa ze im primac nekomunikuje s kartou az, ked im to oznami zakaznik, lebo tym skodia sebe a nie nam.
 
 
Co sa tu tolko stazujete Caute ...

26.05.2006 11:22 • anonym
Co sa tu tolko stazujete Caute, namontovali mi to v termine do 3 tyždnov a som moc spokojny, aj sa mi omluvili, ze to skor nebude, mali male problemy, maju telefon 0902-849071. Možno podla polohy Vasho bydliska namontuju aj skor.
 
 
Dobrá rada

14.06.2006 15:16 • TiBi
Doporučil by som ti, aby si využil čas do inštalácie a začal sa učiť pravidlá slovenského pravopisu... lebo tvoj pravopis je hrozny...
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/