Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Úterý • 20.01.2026 - 01:52:40 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
SATRO  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.10.2006 14:57 • Marco40
Rád by som si zriadil do novostavby káblovú televíziu, ale neviem sa rozhodnúť pre ktorú. Ak čítam na tomto fore a na Parabole.cz reakcie na DIGI TV a na UPC, tak s nimi si určite nechcem a nebudem začínať. Má niekto z Vás skúsenosti so Satrom Digitál MMDS v Bratislave? Ďakujem za každú radu.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Kvalita Satro Digital je dobrá ...  
28.02.2007 07:24 • jano
Kvalita Satro Digital je dobrá aj na plazme. Myslím že lepšia ako UPC Direct.
Licenciu Satro má a navyše Digital nie je šírený v pásme MMDS, takže sa rušenia MMDS siete v BA báť nemusíš. Satro vysiela v DVB-C pásme.

SATRO odporučam  
11.12.2006 11:56 • bobo10
AJ ja mám satro digital. Dali mi prijimač DVB-C KAON a som vysoko spokojný. Aj cenovo je to výhodné a kvalita vysielania je vysoká aj na LCD. Ešte nech spojazdnia EPG a bude to super. A navyše na budúci rok majú rozširovať programovú ponuku za nezmenenú cenu.

Ja mam Satro  
04.11.2006 12:49 • anonym
Som spokojny, licenciu maju dostali pred par tydnami na novo, dali mi prijmac je tam uvedene dvb c, kvalita je super mam plazmu. Chytam to v madarsku v Rajke. Pred tym som mal UPS cez satelit ale nic moc, chybalo tam viacej kanalov ako CT, Prima, FilmBox. Satro mozem kludne doporucit.

To vieš  
27.10.2006 16:08 • sdfgfg
čítam aj stránky organizácie čo priďeľuje vysielacie licencie , nielen diskusné príspevky na fórach.

dfhgdhgf  
27.10.2006 16:01 • anonym
A to mas odkial ze im konci licencia ?

Nó na budúci rok im  
27.10.2006 15:50 • dfhgdhgf
končí licencia na MMDS vysielanie v Blave. Naozaj perspektívna služba plná solidnej budúcej neistoty. A tá kvalita. Neznamená, že keď sa o nej nepíše, že je dostatočná. S niečim začať musíš, tak prečo nie s ...

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist