Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 07.02.2026 - 05:35:03 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
zadávání klíčů  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
12.11.2006 12:46 • eda
prosím může mi někdo poradit jak zadávat klíče přes DO do premia x 7100 ??předem moc díky.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Pokusim se  
13.11.2006 16:33 • Julek
Pro zadavani do PremiumX byva 8 dvojic na radek. Priklad E1 24 5C..

díky  
13.11.2006 15:22 • eda
díky ti moc za radu ,dnes to půjdu zkusit,ale porad mi ješte :
na netu jsou kody o různem počtu čísel a písmen,které jsou ty aktualní pro premium??

Pokusim se.  
13.11.2006 08:02 • Julek
Zmacknes modre tlacitko a naskoci Ti tabulka vsech kodovacich systemu ktere PremiumX obsehuje. Sipkama sjedes na system ktery chces menit a zmacknes OK. Naskoci Ti klice ktere mas v satelitu. Sjedes na ten ktery chces menit sipkou a pak zmacknes cervene tlacitko ktere Ti ve spodni casti otevre tabulku ve ktere sipkou najedes tam kam potrebujes - zmacknes OK a provedes zmenu do spodni tabulky. Kdyz mas radek hotovy tak zmacknes cervene tlacitko a tim se Ti nahore zmeni zadavany radek. Pak sipkou sjedes na dalsi a opet zmacknes cervene tlacitko.. A takhle porad dokola - zalezi kolik toho zadavas. Nevim jestli jsem to popsal pro Tebe dostatecne. Lepsi je kdyz Ti to nekdo ukaze. At zmacknes cokoli spatne tak tlacitko v pravo dole u sipek (BACK) Te vrati o krok zpet a tlacitkem v pravo nahore u sipek (EXIT) se dostanes ven z MENU. Drzim palce :good:

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist