Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Úterý • 20.01.2026 - 00:14:32 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
Přenos z HDD Premia do PC  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.01.2007 14:17 • anonym
Umíte někdo rychlejší přenos z HDD PremiaX do PC, než je standardní po USB 1.1 ?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

PremiumX Explorer  
22.01.2007 08:12 • Vrzot
Tak jsem ten přenos přes víkend vyzkoušel a běhá spolehlivě. S diskem na IDE kšandě mi to jde 28 MB/sec, takže jsem to měl v PC za chvilku. Proti těm 350 kB/sec. na USB 1.1 je to neporovnatelné. Ještě koupit dostatečně dlouhý IDE kabel, abych disk nemusel z Premia vyndavat a je to zcela v pohodě. :) Díky Pavlovi za info.

Taky seká?  
21.01.2007 17:05 • Fores
Seká se Vám to při nahrávání?Hlavně na Českých a Slov. programech.Kruci už by to mohli nějak (Firmwarově)vyřešit. Je to dost dlouho.7200PGU 2,27-2,31 FW

Explorer  
19.01.2007 13:00 • Vrzot
Já si ho teď stáhnul z PremiumX.nl a spustil. Zdá se, že dokáže disk z PremiaX identifikovat a přečíst jako normální disk. Přenáší soubory z okna do okna a verze 0.62 umí i konvertovat do MPG. Jen doufám, že umí použít normální IDE kšandu, dnes to vyzkouším a dám vědět. Jestli jo, bylo by to velmi rychlé.

Explorer  
19.01.2007 10:41 • Adams
No jo ,ale jak vlastně PX Explorer funguje?

PremiumXExplore r  
19.01.2007 09:26 • Vrzot
No to mne zajímá ! Pak se dá použít IDE ?

PremiumXExplore r.exe  
19.01.2007 00:48 • Pavel
Pro práci s HDD z PremiaX je nutný propgram PremiumXExplorer.exe

Nemam ziadne skusenosti z HDD ...  
18.01.2007 15:00 • anonym
Nemam ziadne skusenosti z HDD z PremiaX, ale mozno by pomohlo, keby ste miesto WinXP (a jemu podobnym) skusili pouzit Linux. Linux podporuje urcite viac formatov ako Win. Mozete pouzit na skusku len LiveCD Linux :)

Přenos  
18.01.2007 10:39 • anonym
Já to dělám také tak, ale hučí mi doma PC téměř neustále jen proto, že přenáším soubory z Premia. Zkoušel jsem z Premia vyndat disk a napojit ho přímo na IDE počítače, ale Premium formátuje disk ve formátu, který není slušitelný s NTFS ani FAT32. Takže PC na tom nepřečetlo nic.

Nejde to, bohužel, to USB 1.1 ...  
17.01.2007 16:48 • Jan
Nejde to, bohužel, to USB 1.1 je fakt hrozně pomalé, já jsem si filmy stahoval v noci, když už jsem s PC a receiverem nic nedělal :good:

Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist