| |
nazdo
|
|
| 15.02.2007 09:01 • anonym |
|
|
|
diky a ked to rozbeham ku spokojnosti dame pivec a hodime viacej reci o dvb-t ja som len zaciatocnik a zacinam
Odpovědět
|
| |
| |
jossua
|
|
|
|
|
no problem
Odpovědět
|
| |
| |
vlado
|
|
| 14.02.2007 22:35 • jossua |
|
|
|
diky za podporu ak by som nieco nevedel mozem sa obratit?
Odpovědět
|
| |
| |
jos
|
|
|
|
|
Ak mas vyhlad na Rakusko (juhozapadanym smerom) mal by si v pohode (teda so zapnutym zosilnovacom na antene) chytit viedensky paket na 61.k... Kamzik by sa mal znovu rozbehnut (snad) niekedy buduci tyzden... tak Ti drzim palce aby si to rozbehal...
Odpovědět
|
| |
| |
.....
|
|
|
|
|
.....
Odpovědět
|
| |
| |
vlado
|
|
|
|
|
no okno mam orientovane do rakuska. no rozmyslamze pockamkym naskoci kamzik a uvidim musim to nejak poriesit
Odpovědět
|
| |
| |
josua
|
|
|
|
Nie josua, ja mam stb (Activer MDVBT-1300), s tou kartou skusenost nemam... ale chcel som Ti len napovedat s pouzitim vlastnych skusenosti pri instalacii stb a intuicie...  Scanovanie komplet vsetkych kanalov je obvykle dost casovo narocne a zbytocne (predpoklam, ze ani tak karta nebude vynimkou), preto som Ti odporucil zamerat sa na kanaly, kde sa urcite vysiela. Ktorym smerom mas orientovane okno s tou izbovou antenou (Petrzalka, Kamzik, Dubravka,...?)?
Odpovědět
|
| |
| |
Ak Kamzik nevysiela tak radsej ...
|
|
| 14.02.2007 21:43 • Derick |
|
|
|
Ak Kamzik nevysiela tak radsej pockaj, alebo chod vyskusat do Petrzky. Inak všetko nechaj na auto, sirka pasma 8MHz!
Odpovědět
|
| |
| |
diky za radu
|
|
|
|
|
dakujem Vladika chcemsa spytat ako mas kartu lebo ja mam kworld NB-TV-220 a mam dva vystupy na analog a na dvb-t ked dam do dvb-t tak minic nenajde ani neukaze signal a aky soft pouzivas ty. dakujem
Odpovědět
|
| |
| |
Kamzik
|
|
|
|
|
Ten Kamzik by som odporucal radsej vynechat. Pretoze ten je v tomto case off-line: http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp? ARI=121203 Ak tak, Technopol na 66.k, prip. Vieden na 61.k...
Odpovědět
|
| |
| |
dakujem
|
|
|
|
|
diky derick to som skusal ale nenaslo mi nic pockam do buduceho tyzdna lebo dnes pisali ze kamzik vypol vysielanie dvb-t a nabuduci tyzdne ma zapnut ma dat nejaky novy vysielac na kamzik tak uvidim ale nic mi neberie dvb-t tuner a ten soft co tam je sa mi nepozdava mas tym skusenosti. dakujeeem
Odpovědět
|
| |
| |
Ja by som v prvom rade skontroloval
|
|
|
|
|
spravne pripojenie anteny. Potom natvrdo nastavil tuner na 66. kanal (834 MHz). Pretoze tam vysiela Technopol, ktory ja chytam z DD v pohode aj na izbovu antenu bez zapnuteho zosilnovaca (30% sila signalu, 80% kvalita mierne kolisajuca). Podla mna, v (original) sw by chyba nemala byt ak system kartu spravne zdetekuje... musis sa pohrat s hw...
Odpovědět
|
| |
| |
Myslím, že tam musíš zadať kra ...
|
|
| 14.02.2007 21:19 • Derick |
|
|
|
Myslím, že tam musíš zadať krajinu, skús Nemecko, alebo nejaký okolitý štát, ak je v ponuke. Anténu daj na okno smerom na Kamzík a musíš do nej pustiť šťavu. Ak tam máš ukazovatele sily signálu a kvality tak ich sem napíš, ak ti to nepôjde.
Odpovědět
|
| |
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13