Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Úterý • 10.02.2026 - 12:26:04 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
DVB-T- prosim o pomoc  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.02.2007 17:37 • josua
potreboval by som poradit ako nastavit tv kartu kworld s podporou dvb-t v ba na dlhych dieloch mam aj ku nej antenu strong indoor so zosilovacom.
karta je do notebooku cez pcmci slot. a cez aky software to mam prehravat lebo original mi nic nenajde a ani analog signal. a co mam christv tak to nepodporuje.
dakujem
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 13   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

nazdo  
15.02.2007 09:01 • anonym
diky a ked to rozbeham ku spokojnosti dame pivec a hodime viacej reci o dvb-t ja som len zaciatocnik a zacinam

jossua  
15.02.2007 08:52 • Vlado
no problem

vlado  
14.02.2007 22:35 • jossua
diky za podporu ak by som nieco nevedel mozem sa obratit?

jos  
14.02.2007 22:32 • Vlado
Ak mas vyhlad na Rakusko (juhozapadanym smerom) mal by si v pohode (teda so zapnutym zosilnovacom na antene) chytit viedensky paket na 61.k... Kamzik by sa mal znovu rozbehnut (snad) niekedy buduci tyzden... tak Ti drzim palce aby si to rozbehal...

.....  
14.02.2007 22:31 • .....
.....

vlado  
14.02.2007 22:17 • josua
no okno mam orientovane do rakuska. no rozmyslamze pockamkym naskoci kamzik a uvidim musim to nejak poriesit

josua  
14.02.2007 22:11 • Vlado
Nie josua, ja mam stb (Activer MDVBT-1300), s tou kartou skusenost nemam... ale chcel som Ti len napovedat s pouzitim vlastnych skusenosti pri instalacii stb a intuicie... ;) Scanovanie komplet vsetkych kanalov je obvykle dost casovo narocne a zbytocne (predpoklam, ze ani tak karta nebude vynimkou), preto som Ti odporucil zamerat sa na kanaly, kde sa urcite vysiela. Ktorym smerom mas orientovane okno s tou izbovou antenou (Petrzalka, Kamzik, Dubravka,...?)?

Ak Kamzik nevysiela tak radsej ...  
14.02.2007 21:43 • Derick
Ak Kamzik nevysiela tak radsej pockaj, alebo chod vyskusat do Petrzky. Inak všetko nechaj na auto, sirka pasma 8MHz!

diky za radu  
14.02.2007 21:34 • josua
dakujem Vladika
chcemsa spytat ako mas kartu lebo ja mam kworld NB-TV-220 a mam dva vystupy na analog a na dvb-t ked dam do dvb-t tak minic nenajde ani neukaze signal a aky soft pouzivas ty. dakujem

Kamzik  
14.02.2007 21:27 • Vlado
Ten Kamzik by som odporucal radsej vynechat. Pretoze ten je v tomto case off-line:
http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp? ARI=121203
Ak tak, Technopol na 66.k, prip. Vieden na 61.k...

dakujem  
14.02.2007 21:23 • josua
diky derick
to som skusal ale nenaslo mi nic pockam do buduceho tyzdna lebo dnes pisali ze kamzik vypol vysielanie dvb-t a nabuduci tyzdne ma zapnut ma dat nejaky novy vysielac na kamzik tak uvidim ale nic mi neberie dvb-t tuner a ten soft co tam je sa mi nepozdava mas tym skusenosti. dakujeeem

Ja by som v prvom rade skontroloval  
14.02.2007 21:21 • Vlado
spravne pripojenie anteny. Potom natvrdo nastavil tuner na 66. kanal (834 MHz). Pretoze tam vysiela Technopol, ktory ja chytam z DD v pohode aj na izbovu antenu bez zapnuteho zosilnovaca (30% sila signalu, 80% kvalita mierne kolisajuca). Podla mna, v (original) sw by chyba nemala byt ak system kartu spravne zdetekuje... musis sa pohrat s hw...

Myslím, že tam musíš zadať kra ...  
14.02.2007 21:19 • Derick
Myslím, že tam musíš zadať krajinu, skús Nemecko, alebo nejaký okolitý štát, ak je v ponuke. Anténu daj na okno smerom na Kamzík a musíš do nej pustiť šťavu. Ak tam máš ukazovatele sily signálu a kvality tak ich sem napíš, ak ti to nepôjde.

Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist