Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 17.05.2026 - 20:51:08 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Zahraniční stanice
digi tv  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.08.2007 19:11 • jantuš
ako to vyzerá s budúcnosťou digi tv a kalsickým EMU? Môže aj motika vystreliť? (viam že zatiaľ len diablo. Neprosím si odpoveď od Jaivana. Ďakujem
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 21   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

@MDK  
20.08.2007 10:26 • xxx-a
Tak tobe to jako jednomu z mala skutecne verim. BTW Unlooper porad funguje? :)

MDK  
19.08.2007 03:16 • spyko
Vypínam EMU jdu spát.Dobrou.

spyko  
19.08.2007 02:53 • MiDiK
Povedz priatelu: Ty si fakt taky blbbec, alebo sa na neho iba hras ? Ja o voze, ty o koze. Clovek sa pyta, ci je mozne, ze to raz bude v EMU. A ty sem plesties svoje somariny o plateni. No a co sa tyka trafenej husi....neviem ci si hus....ale trafeny si poriadne.

MDK  
19.08.2007 02:04 • spyko
Myslím,že je mnoho těch ,kteří nezdílejí tvůj názor,ale to neznamená,že souhlasí se mnou.Pro mě by bylo jednodušší zaplatit,než se trápit s nějakým EMU,kvůli 260 kč.To,že tu debilní otázku nevidíš je tvůj problém.Všechny trefene husy se ozvou.

spyko  
19.08.2007 01:28 • MiDiK
Ja som debilnu otazku nevidel. Debilnu odpoved, teda tu tvoju - ano. Inac...uprimne sa ospravedlnujem (za moje urazky ked sa ta porovnaval s hupacim konikom).....HUPACIEMU KONIKOVI.

Niviem či bude Digi-Tv v EMU  
19.08.2007 00:30 • palo
ale v mojom TV-príjmači už od včera je.Navštívil som spoločnost Digi-SK povedal som že mám záujem o ích služby za jednu hodinu bolo čo treba dohodnuté dali mi zadarmo.sat príjmač humax.parabolu a všetko ostatné montáž som urobil sám a funguje to.A nič za to ani nechceli.Uplne zadarmo..Aj som ponukal peniaze nechceli ani korunu do konca mesiaca.A tých 290SK od septembra čo budem platit za to čo som už dostal v hodnote asi7000SK je zanedbatelná položka..Je dobré,že žijem v dobe ,ked sa môžem slobodne rozhodnut či budem kludne a bez zbytočných starostí zaspávat..Ale Koscom nezahodím,už len na študijné...ak ostane čas!

MDK  
19.08.2007 00:12 • spyko
Na debilní otázku debilní odpověď.Jak to víš ,že na mé odpovědi ,včetně EMU,není nikdo zvědavý,všeználku.Na zbývající si každý utvoří názor sám!

spyko  
18.08.2007 23:34 • MiDiK
A ja ti znovu zopakujem, ze otazka bola o EMU. Ta otazka, na ktoru si neodpovedal. Na tvoje hluposti o akomsi doplacani tu nikto nie je zvedavy. Svoje moralne odkazy typu KSC si mozes strcit do riti. Co sa tyka osocovania a urazania....pozri si si tvoju sprostost ktoru si napisal o 16.05, kde hned pri tvojej prvej debilite urazas ludi ze su debili...hned na to o 21.06 kde reagujes na moj prispevok, v ktorom jednoducho, jasne a strucne odpovedam na otazku slovami "najivko". Takto hovor svojej dcere (ak nejaku mas, ak nie, skus to s manzelkou) ked pride domov uplakana a smrdiaca za alkoholom z nejakeho mejdanu.Takychto dedincanov mam najradsej..pridu, nemaju ani ponatia o teme, opluju cele okolie, a nakoniec sem vycapia svoje moralne debility....Si ako poskrabana platna Aly Pugacevovej....

MDK  
18.08.2007 23:25 • spyko
Zbytečně se rozepisuješ o ničem,pokoušíš se něco vyplodit,ale moc ti to nejde.EMU jako takové mě nezajímá,ale díky takovým chudáčkům co vypisují takové otázky na to dopláci všichni.Osočováním a urážkami se tvéIQ nezvedne,to si buď jist.

MiDiK  
18.08.2007 23:02 • MiDiK
Otazka znela ci bude niekedy DigiTV v EMU, a pytajuci sa si neziada odpoved od Jaivana. Ja odpovedam: Je velmi pravdepodobne, ze DigiTV v EMU bude, a Jaivan niesom. Co sa tyka teba spyko, mozem ti to zopakovat este raz: My o voze, ty o koze. Skutocne neviem, o com tocis. Neviem, preco trepes sprostosti o modrych ociach, o nasledkoch, o konkurencii, o vytvoroch ktore sa tvaria ako otazky, o srandovnych kralikoch, o UPC, o idiotoch ktori pocitaju 1+1, o tvojej z neviem akeho dovodu lutosti, (mal som tetu, ta tiez trpela lutostivou depresiou asi ako ty), a neviem akych este sprostostiach. Nech citam akokolvek, tvoje bludy nemaju nic spolocne s temou. Ty budes asi taky maly lacny smiesny dedinsky kecalek, co priatelu ? :)

MDK  
18.08.2007 22:50 • spyko
No pokud ti jde o ten výtvor,co se tváří jako otázka,tak ožratý nebudu určitě já!!IQ-120 mi to stačí.O realitě nic nevíš a už vůbec ji nedáš do souvislostí.Je mi tě upřmně líto.

spyko  
18.08.2007 22:20 • MiDiK
Tak bud mas IQ hupacieho konika, alebo si totalne ozraty.....Mam si "procist" CO ?????? Sa pozri este raz ty naivko, aka je otazka. Ja na nu iba odpovedam. Je mi to uplne jedno, ci je DigiTV, UPC, D+, Sky alebo cokolvek ine hacknute alebop nie....Opisujem iba realitu. Ci sa mi to paci, teda ci s tym suhlasim alebo nie, je uplne ina tema. Niekto napisal otazku ohladne DigiTV, ja na nu odpovedam. A ty tu splietas hovadiny ako modre oci, UPC, prachy, konkurencia a kopec dalsich sprostosti, ktore nemaju s temou nic spolocne. My o voze, ty o koze....."ty najivko".

MDK  
18.08.2007 22:06 • spyko
Přečti si to pořádně,mě nezajímá kdo co hacknul,ale následky!!!A to ,že klíče zatím nejsou public,má jediný důvod- prachy.

Spyko  
18.08.2007 21:25 • MiDiK
O com tocis ?Co maju moje modre oci spolocne s tym, o com sa tu bavime ? Precitaj si este raz co som napisal, a skus porozmyslat tym, co mas medzi lavym a pravym uchom. DigiTV sa zviezlo popri D+. To bolo hacknute spolocne s portugalskymi chlapcami. Ti mali uuuplne v peerdeli nejake 2111. Kedze popri nich (mam na mysli spanielov a ich stranky) sa motali aj rumuni a madari, tak to jeden krasny vecer pustili "zo srandy" na net. To bolo asi pred pol rokom, ked boli public keys. Dnesnym dnom je DigiTV hacknute. To, ze zmenili 86 a 96 neznamena, ze kluce nie su. Opakujem vsak este raz, ze ludia okolo DIABLO nemaju s DigiTV absolutne nic spolocne, ty modrooky mudrlant.

MDK  
18.08.2007 21:06 • spyko
Ty si najivko myslíš ,že D+" hackli"pro tvoje modré oči nebo pro srandu králikům:Digi se jenom svezlo,doufejme-jediná konkurence UPC,tyhle souvislosti až lidi napadnou bude pozdě,EMU zmizne a zůstane drahá ,mizerná služba.

Jaivan vie o tejto teme take v ...  
18.08.2007 20:01 • MiDiK
Jaivan vie o tejto teme take velke H*OVNO. Diablo nebolo pustene na trh koli DigiTV. A ked sa DigiTV hacklo, (inac povedane, ked sa Didital+ hacklo, ludia, ktori to dokazali mali DIABLO v peeerdeli.

Budoucnost je opravdu jasná,př ...  
18.08.2007 16:05 • spyko
Budoucnost je opravdu jasná,překodování služby ,nové zabezpečení -zdražení,jen kvůli par idiotum,kteří si nedokážou spočítat 1+1.Takovým idiotům můžeme všichni jen poděkovat,pak se divte,že v některých věcech má jaivan pravdu.

Dlho som tu nebol,ale vidím že ...  
18.08.2007 10:31 • anonym
Dlho som tu nebol,ale vidím že Jaivan sa prestahoval z Paraboly sem.Takže opúšťam toto fórum a vraciam sa nazad na Parabolu.

Jaivane,ty neumíš číst????? Na ...  
18.08.2007 07:16 • anonym
Jaivane,ty neumíš číst????? Na tebe není tazatel zvědavý.

Ktorý je teraz pravý Jaivan? T ...  
17.08.2007 22:25 • jantuš
Ktorý je teraz pravý Jaivan? Tuším že sa ich tu naklonovalo viacero a viacerých :mad: ;(

Celkový počet reakcí: 21 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist