Právě jsem si přečetla článek zde na SATCENTRUM o tom že v holandsku je v prodeji nově vyrobený DUAL LNB pro pozici 19.2-23,5 ,s kterým zaručujé bezproblémový příjem na těchto dvou pozicích s 60cm parabolou. Myslím , že by o tento výrobek byl též zájem u nás-pokud by některá firma se o tyto LNB postarala. Co na to OMKO nebo podobné obchody? Marie.
Práve som kúpil tento LNB s všetko ide, parabolu mám 120cm.
Mascom monoblock 0.3dB Astra 19.2 a Astra 23.5, 4.3 eltasat
Admin: Uvádzajte iba názov, adresu nie.
Stáhla jsem si nabídku LNB od OMKA, tam mají udajne LNB pro tyto dvě pozice,ale od 80cm větší parabole.To znamená že ta vzdálenost těch 2 LNB pro 4.3 stupně není přesná takže příjem je slabší proto to dohánějí parabolou 80cm. Takže nevhodné pro tento učel. Ten KOSKOM, jeli to pravda by mohl být dobrý ale nikde v nabídce jsem ho nenašla. Marie.
Inverto pro 4.3° se vyrábí QUAD IDLP-231,PRO 3° je
14.09.2007 12:13 • ® RAFI007
Inverto pro 4.3° se vyrábí QUAD IDLP-231,PRO 3° je SINGL IDLP-601 a zbývající bežně dostupné typy IDLP-40 a 23 jsou pro 6° a jsou vhodná na 19.2 a 23,5° od 80cm paraboly.Na 4.3 je nyní dostupný KOSCOM BS41 (monoblock single LNB 4.3 DEGREE)
Ale samozrejme ze sa to predava i v nasich koncinach. Obrat sa na sat predajcu vo svojom okoli, ak je to poriadny predajca tak bude mat i tento druh tovaru.
I ta tebou spomenuta fy ma tento druh tovaru!
Taky: Inverto Monoblok (19,2E+23,5E) vyjde na cca 500,-Kc.