Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 07.02.2026 - 14:59:12 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/2 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
KAON 570 CX  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
23.09.2007 21:18 • ® GC z LV
Mate niekto doma KAON 570 CX ? Viete mi opisat ako ste s nim spokojny-po vsetkych oblastiach ? :D
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Dik Za reakci jsou TO DOBRE stroje neumí pouze  
24.09.2007 19:39 • ® lubos
Dik Za reakci jsou TO DOBRE stroje neumí pouze EMU... tolik vyhledávaně. Já SÁM po TOM netoužím.

Ahoj. Mam kaona570cx.Me překvapení bylo když jsem  
24.09.2007 19:31 • ® lubos
Ahoj. Mam kaona570cx.Me překvapení bylo když jsem naskenoval vsechny druzice. z 9000 pozic se to smrsklo na4000 .POkud PREKROCIS 4000 RADIO A TV . Zacnou se umazavat ze vsech satelitu radia. Kaon nikdy nemšl 9000 předvoleb.JeTO asi KLAmavý OBCHOdni TRÝK. . Přijimač mam vzáruce. Reklamovat ho Asi nebudu. :D

Ja ho mam. Vcelku to ujde. Mam tam KSC511Z FW,  
24.09.2007 07:37 • ® vado
Ja ho mam. Vcelku to ujde. Mam tam KSC511Z FW, jeden original Philips CW CAM, jeden Blue ZETA CAM. Menu relativne prehladne, jednoducha obsluha, vcelku citlivy (mam 85 cm parabolu s motorom, chytam od 68.5E az po 30W), kockuje to malokedy. Ma to USALS, 8 favoritnych skupin, tusim 2000 kanalov. Je mozne naprogramovat 8 udalosti do casovaca. Logicky usporiadane tlacitka na dialkovom ovladaci. Asi jedine, co by sa mu dalo vytknut, je nie celkom spolahlive EPG. Dost tazko s v tom orientuje, niekedy nevie zobrazit aktualne udaje. Ale to hovorim o 511Z FW. Ako je to s originalnym FW, neviem, nepouzivam.
Je dostupny aj neoficialny FW s EMU, ktory vie CW, Nagra, Seca, TPS, Viaccess, Irdeto ... Jeden mozny problem je, ze EMU sa pre KAON-y vseobecne uz nevyvija, ale da sa tam natlacit FW pre Stream, ktore sa vyvija ale je trosku menej pohodlne na ovladanie. Pokial to chces ako normalny prijimac, postacuje. S originalnym FW funguje zabudovany CW CAM, tak pokial to chces na UPC alebo na SK kartu, nepotrebujes uz ziaden dalsi CAM.
Ma to jeden tuner, dva SCART vystupy, opticky S/PDIF, do TV prijimaca to mozes pripojit aj cez VF vystup. Ma to aj normalny sietovy vypinac, takze je ho mozne aj celkom vypnut, alebo iba do STANDBY modu.
Ak potrebujes este nejade podrobnejsie info, spytaj sa.

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist