|
Ja ho mam. Vcelku to ujde. Mam tam KSC511Z FW, jeden original Philips CW CAM, jeden Blue ZETA CAM. Menu relativne prehladne, jednoducha obsluha, vcelku citlivy (mam 85 cm parabolu s motorom, chytam od 68.5E az po 30W), kockuje to malokedy. Ma to USALS, 8 favoritnych skupin, tusim 2000 kanalov. Je mozne naprogramovat 8 udalosti do casovaca. Logicky usporiadane tlacitka na dialkovom ovladaci. Asi jedine, co by sa mu dalo vytknut, je nie celkom spolahlive EPG. Dost tazko s v tom orientuje, niekedy nevie zobrazit aktualne udaje. Ale to hovorim o 511Z FW. Ako je to s originalnym FW, neviem, nepouzivam.
Je dostupny aj neoficialny FW s EMU, ktory vie CW, Nagra, Seca, TPS, Viaccess, Irdeto ... Jeden mozny problem je, ze EMU sa pre KAON-y vseobecne uz nevyvija, ale da sa tam natlacit FW pre Stream, ktore sa vyvija ale je trosku menej pohodlne na ovladanie. Pokial to chces ako normalny prijimac, postacuje. S originalnym FW funguje zabudovany CW CAM, tak pokial to chces na UPC alebo na SK kartu, nepotrebujes uz ziaden dalsi CAM.
Ma to jeden tuner, dva SCART vystupy, opticky S/PDIF, do TV prijimaca to mozes pripojit aj cez VF vystup. Ma to aj normalny sietovy vypinac, takze je ho mozne aj celkom vypnut, alebo iba do STANDBY modu.
Ak potrebujes este nejade podrobnejsie info, spytaj sa.
Odpovědět
|