Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 18.05.2026 - 14:25:03 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
provisat II  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.02.2009 17:52 • ® jirik23
zdravim. chtěl bych se zeptat. dostal sem zadara satelit i s parabolou. satelit je provisat II vic sem bohužel nezjistil. bližší info neni ani v manualu. muj tip je že je starej tak 5-10 let. chtěl sem chytit astru 2 na 28,2° východ. ale nemužu ji naladit. jediný co sem naladil je družice o ktery ale nevim co je zač. projel sem seznam družic na netu a snažil se zjistit podle programu která to je ale marně. je tam cca 30 německejch programů a to je vše. muj dotaz je jak by se dala naladit ta astra 2. napadlo mě naladit frekvenci prvního programu z astra 2 a hejbat parabolou ale nevim jak protože udávaný frekvence sou v GHz a satelit ladí jenom MHz. de to vubec naladit astra2 na provisat II ? omlouvám se za absolutně laický dotaz :)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

ale sak na zdokonalovanie nemciny staci.  
17.02.2009 21:28 • ® jopo166
ale sak na zdokonalovanie nemciny staci.

Podíval jsem se do Google  
17.02.2009 21:27 • ® sobol
a zjistil, že na Aukru se Pro visat II plus prodal za 54,- Kč. I tak je to škoda peněz, že ? Jedině snad na nějaké součástky ? Nebo se mýlím ?

Pro jirik23Analogový přijímač poznáš tak, že má na  
17.02.2009 21:23 • ® sobol
Pro jirik23
Analogový přijímač poznáš tak, že má na každé frekvenci jen jeden program, kdežto digitální přijímač jich na každé frekvenci může naladit mnoho, klidně i přes třináct...

Mám taký blbý pocit, že tvoj provisat 2 je  
17.02.2009 18:41 • ® johnydish
Mám taký blbý pocit, že tvoj provisat 2 je analógový prijímač, takže to čo si naladil je dobiehajúca analógová časť astry na 19,2°E.

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist