| |
O p a t r n ě ! ! !
|
|
| 18.02.2009 23:26 • ® sobol |
|
|
|
O p a t r n ě ! ! !
Odpovědět
|
| |
| |
sobol: dnes by to neslo musim sa venovat drahej
|
|
| 18.02.2009 22:55 • ® admonk |
|
|
sobol: dnes by to neslo musim sa venovat drahej  poznate to nie? rastino7: este raz dakujem. dobru noc obom.
Odpovědět
|
| |
| |
Pro rastino7Poslal jsem ti také e-mail - jak se ti
|
|
| 18.02.2009 21:16 • ® sobol |
|
|
|
Pro rastino7
Poslal jsem ti také e-mail - jak se ti u súseda ladí ?
Možná bych přes webkameru na Skype dokázal pomoci. Povedlo se mi to již ve více případech i do Anglie a jinde. Ale nemám tvé Skype jméno, jen e-mail, na který neodpovídáš. Má to znamenat, že pomoc ve skutečnosti nepotřebuješ ?
Odpovědět
|
| |
| |
edisonsat@gmail.comTu mas mail na chlapa,co ponuka
|
|
| 18.02.2009 21:09 • ® rastino7 |
|
|
|
edisonsat@gmail.com
Tu mas mail na chlapa,co ponuka nove kusy comagu HD za 149 Eur,je to o nieco menej nez ti ponukal Sobol z Ciech a zda sa,ze si zo Slovenska,tak tiez jednoduchsie
Odpovědět
|
| |
| |
Tak co je s tebou admonk ?Bojíš se, nebo co ?
|
|
| 18.02.2009 21:06 • ® sobol |
|
|
|
Tak co je s tebou admonk ?
Bojíš se, nebo co ? Čekám na tvé Skype jméno ! Vyhledávač tě nenašel, na e-mail neodpovídáš a tady nebudeme zbytečně zaplňovat fórum...
Já mám LCD Philips 47 PFL 5603D + Topfield TF 7710 HDPVR 750 GB a příslušenství...
Dělej, nebo půjdu spát....
Odpovědět
|
| |
| |
A proč ne hned ?
|
|
| 18.02.2009 20:56 • ® sobol |
|
|
|
A proč ne hned ?
Odpovědět
|
| |
| |
sobolovi
|
|
| 18.02.2009 20:54 • ® admonk |
|
|
|
aky mas Ty satelit?
Odpovědět
|
| |
| |
sprava prisla, a mala aj odist, len je nieco s
|
|
| 18.02.2009 20:41 • ® admonk |
|
|
sprava prisla, a mala aj odist, len je nieco s poboxom...ani ten mail na toho comaga som nemohol teraz poslat a ako sa rastino7 natrapil aby ho nasiel  tymto zaroven vyjadrujem podakovanie...mam kameru aj skypko, tak v piatok to mozeme prebrat ak budes moct
Odpovědět
|
| |
| |
Tak co admonk ?Dozvěděl jsi se víc, či nikoliv ?A
|
|
| 18.02.2009 20:29 • ® sobol |
|
|
|
Tak co admonk ?
Dozvěděl jsi se víc, či nikoliv ?
A nač máš ten e-mail ? Psal jsem ti....
Odpovědět
|
| |
| |
Nebo :za cenu Octagona SF 918 HD si můžeme pořídit
|
|
| 18.02.2009 20:26 • ® sobol |
|
|
|
Nebo :
za cenu Octagona SF 918 HD si můžeme pořídit téměř dva Comagy SL 100 HD
Ale lze se na to podívat i jinak, např. takto :
Za jeden JEDNOTUNEROVÝ sat. přijímač Octagon SF 918 HD zaplatíme např. asi 8.390 Kč. (viz olmi.cz) (bez jakéhokoliv harddisku)
Za jeden DVOUTUNEROVÝ Vantage HD 8000S s velkým harddiskem 320 GB a zabudovaným větráčkem zaplatíme např. u TVdigitálně 15.990 Kč.
To znamená, že je ve skutečnosti Vantage podstatně levnější (nejméně o harddisk), než Octagon. A že přitom umí víc, nemusím zdůrazňovat, ale mohu ovšem kdykoliv doložit. Tedy ZATÍM toho umí víc...
Odpovědět
|
| |
| |
veru vantage bol moj sen este za komancov
|
|
| 18.02.2009 20:13 • ® admonk |
|
|
veru vantage bol moj sen este za komancov
Odpovědět
|
| |
| |
A zapomněl jsem dodat, že zprovoznění Octagonu SF
|
|
| 18.02.2009 20:06 • ® sobol |
|
|
|
A zapomněl jsem dodat, že zprovoznění Octagonu SF 918 přece již jen vyžaduje jistou zkušenost a běžný uživatel jej bez pomoci někoho zkušenějšího asi vůbec do chodu neuvede. Kdežto Comaga SL 100 HD zprovozní téměř každý, bez nutnosti speciálních znalostí a bez PC...
Já vím, pro vás zkušenější je to "úsměvné" konstatování, ale pro ty méně zkušené je to "VELKÁ NADĚJE", že konečně k tomu nebudou potřebovat cizí pomoc...a to může v mnoha případech rozhodnout, že ?
Tak ať se to podaří i vám všem, a k tomu hezký obraz ze zasypaného Valašského království (asi metr sněhu)...
Odpovědět
|
| |
| |
tak to by nebol "ujo" Sobol,keby nespomenul
|
|
| 18.02.2009 20:02 • ® rastino7 |
|
|
|
tak to by nebol "ujo" Sobol,keby nespomenul Vantage 8000.Myslim,ze by mu stacil aj Vantage 1100 za 250 Eur,alebo som nasiel comag za 154 Eur
http://www.satcentrum.sk/burza/?search&str=comag
Odpovědět
|
| |
| |
Ale je pravda, že jak čas postoupil kupředu, tak i
|
|
| 18.02.2009 19:55 • ® sobol |
|
|
|
Ale je pravda, že jak čas postoupil kupředu, tak i u Octagonu SF 918 HD došlo ke značným vylepšením jeho firmware a zajisté by nebylo špatné vlastnit i např. tento přijímač. Je ovšem o dost dražší, než níže uvedený Comag SL 100 HD.
A když už jsme u těch vyšších cen,
tak pro admonk :
Víš, co vždy doporučuji, co bych si koupil já ? Můj názor se ani po víc něž půl roce nezměnil. Stále je, dle mého názoru, nejlepší Vantage HD 8000S !
A bude tak douho, dokud jej nějaký jiný stroj nepředčí. Až k tomu dojde, dám vědět....
Do té doby to bude platit, ať tyto mé názory bude na fórech někdo mazat, nebo ne.
Odpovědět
|
| |
| |
A abych nezapomněl, funguje v něm i CI modul
|
|
| 18.02.2009 19:42 • ® sobol |
|
|
|
A abych nezapomněl, funguje v něm i CI modul Diablo 2.3 se vším, co dokáže. A že toho dokáže nejvíc, to jistě není třeba zdůrazňovat...
Odpovědět
|
| |
| |
Comag SL 100 HD je stále k mání na internetu za
|
|
| 18.02.2009 19:35 • ® sobol |
|
|
|
Comag SL 100 HD je stále k mání na internetu za asi 4.590 Kč.
Což je, dle mého názoru, vzhledem k tomu, co dokáže, velmi dobrá cena - rozhodně nejnižší z mně známých HD přístrojů, které umí nahrávat BEZ PROBLÉMŮ na USB Flash disk, atd... - viz můj starší příspěvek na toto téma... Jeho cena se v posledních několika týdnech nezměnila, viz např. zde, ale i jinde :
http://www.elektro-partner.cz/hdtv-satelitni-prijimac-comag-sl100hd-comsl100hd/obchod/
Mimo jiné má u nahrávek možnost zviditelnit "časovou lištu" a po ní se pohybovat i skoky a samozřejmě i různými rychlostmi tam i zpět 2x. 4x, 8x, 16x a 24x.
Je malý (až malinkatý) a dokonce i krásný (aspoň mně se velice líbí), téměř nehřeje a hlavně FUNGUJE. Řekl bych, že pro běžné uživatele je to nejlepší a nejlevnější řešení - jak jsem již uvedl, hlavně bez problémů FUNGUJE !
Jak je to s připojením USB Flash disku s nahrávkou k PC, nevím.
Odpovědět
|
| |
| |
noo a uz sa nic nedozviem
|
|
| 18.02.2009 19:25 • ® admonk |
|
|
|
noo a uz sa nic nedozviem
Odpovědět
|
| |
| |
no tak uz je za 130
|
|
| 18.02.2009 19:22 • ® rastino7 |
|
|
|
no tak uz je za 130
http://www.hdtv-pro.de/shop/hdtv-receiver/comag/
Odpovědět
|
| |
| |
pre:rastino
|
|
| 18.02.2009 19:02 • ® zdehima |
|
|
|
Comag SL 100hd za 99 Euro nezoženieš už ani v Nemecku !
Odpovědět
|
| |
| |
myslis ze ked ho kupim v nemecku tak tam bude
|
|
| 18.02.2009 16:09 • ® admonk |
|
|
|
myslis ze ked ho kupim v nemecku tak tam bude ceske menu?
Odpovědět
|
| |
Celkový počet reakcí: 29 / zobrazují se: 1 ... 20