Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 17.03.2025 - 11:54:27 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
Softwer na OpenBox 810  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.06.2009 19:51 • ® boris281
Dobrý večer kto mi prosím Vás poradí kde by som našiel aktuálny Softwer 5.14.Stiahol som si ho s Open box forum a ešte z ďalších stránok. Skúšal som to stiahnuť do sat.prijímača cez program F-300_Updater.cz_v100.Vypisuje mi zlý program alebo mi to vôbec nejde.Skúšal som som napáliť iný Softwer 5.36 a ten mi išiel.Poradte mi ako na to?Alebo iný postup alebo program na napalovanie.Ďakuje Boris
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

A v čem byl problém ? Co pomohlo ? Nás to zajímá.  
21.06.2009 16:50 • ® sobol
A v čem byl problém ? Co pomohlo ? Nás to zajímá.

Softwer  
21.06.2009 12:49 • ® boris281
Dobrý deň ďakujem radu.Už mi to ide.S pozdravom Boris :D

na niektore openy zaberia ak soft posielaš cez  
21.06.2009 10:14 • ® par32
na niektore openy zaberia ak soft posielaš cez redukciu:USB-RS232 , skus ho nechať na dva dni bez elektriny-odpojeny a potom skus znova skontroluj prenosove rychlosti na porte v pc a v primači aby boli spravne nastavene a aj aby bol primač pripraveny prijať soft

ak ani jeden stychto specialnych postupov nepomoze  
20.06.2009 20:18 • ® jopo166
ak ani jeden stychto specialnych postupov nepomoze moze byt poskodeny prevodnik v openboxe alebo v pc popripade musis este raz prehrat flash cez jtag hlavne klony robia problemy skus aj ine pc ak mas

Postup pri nahraní nového fw:Extrahujte F-300 All  
20.06.2009 20:15 • ® jopo166
Postup pri nahraní nového fw:
Extrahujte F-300 All Updater z winrar-u
Extrahujte nový fw z winrar-u
Kliknite na farebnú ikonu F-300 Updater a ten sa Vám otvorí
Ak nepoužívate Com port 1 nastavte iný kliknutím na Serial port a označením Vami používaného
Kliknite na File
Kliknite na Open
Označte fw pre Váš prijímač X-8x0
Kliknite na Otvoriť
Vytiahnite z el.zásuvky vidlicu pre 220 V
Kliknite na Update a do 10 sec. zasunte naspäť vidlicu do 220 V a tým sa prenos spustí
Ak sa prenos nespustí odošlite fw pri zapojenom prijímači do el. siete až potom vytiahnite vidlicu a vráťte nazad-tento spôsob použite len ak prvý zlyhá
POZOR! Počkajte až sa na displeji objaví 8 ak by ste prerušili prívod el. mohla by sa zablokovať flash-ka a v tom prípade by pomohol iba jTag.
Ak sa objavila na displeji 8 je prenos ukončený a úspešne zavedený nový fw.
Na koniec znovu vytiahnite vidlicu z el. zásuvky a máte to za sebou.
skus to pri zapnutom prijimaci vsieti ak sa posielanie nespusti niektore openboxi su nekamaratske k ludom a tak ich presvecis

ked si tam daval 5.36 tak predpokladam ze si dal v  
20.06.2009 20:09 • ® jopo166
ked si tam daval 5.36 tak predpokladam ze si dal v openboxe prijat soft skontroluj si prenosovu richlost ci je dobre nastavena jak v openboke tak v pc dalej obcas ked sa neda dat novy soft pomoze dat este pred natiahnutim tovarne nastavenie popripade pouzij iny updater na natlacenie softu .

® boris281  
20.06.2009 20:00 • hujer23
všetko je to zamknuté v rar-e a tu najdeš všetko aj postup aj iný soft
http://www.sat23.ic.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=44&t=10&p=12#p12 samozrejme po registrácii
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist