Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 17.03.2025 - 13:15:39 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
Veľkosť-hmotnosť závažia  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
21.06.2009 19:55 • ® alexandr
Srdečne zdravím !
Chstám sa montovať 80 cm offset parabolu na plochú strechu . Plánujem k tomu použiť asi 60 cm dlhú 40mm hrubú trubku , ktorá bude mať 3ks 75 cm ,,ramien ", ktoré budú zavetrané o trubku vo výške 45 cm . Na koncoch chcem dať betónové kocky , v ktorých bude 12 mm metrická skrutka . Aké veľké treba spomínané kocky? Umiestnené to bude na streche strojovne víťahu na 8 poschodovom paneláku- inde nepovolily.
Za rady vopred vďaka !
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

no jedno vedro betonu vazi nejakych 30-kg a ak to  
24.06.2009 08:21 • ® porky
no jedno vedro betonu vazi nejakych 30-kg a ak to mas vlacit na strechu tak vela sil ti prajem :good:

Balkón som zrušil- predĺžil som si kuchyňu .  
23.06.2009 17:44 • ® alexandr
Balkón som zrušil- predĺžil som si kuchyňu . Naviac je na opačnej strane - na sever. Asi ostanem len pri tej betonáži - a odliať to priamo na streche , po vedách sa to bude lachšie vláčiť, aspoň dúfam ...Nuš a pre zlepšenie životnosti - napenetrovať a nalepiť ipu či ako sa to volá ...

na balkon na zabradlie sa neda?  
22.06.2009 21:55 • ® par32
na balkon na zabradlie sa neda?

Žial iné riešenie ma akosi nenapadá ... O stenu  
22.06.2009 21:05 • ® alexandr
Žial iné riešenie ma akosi nenapadá ... O stenu kotviť nesmiem - zateplenie domu - strata záruky. So strechou je to obdobné...
Jedine strecha strojovne mi bola povolená , a tá je plechová .
Môžem to tam položiť, s podmienkou podloženia napr gumových pásov , nie perforovať .Boli tam aj iné , ako že to musí byť demontovateľné a pod ...

Zlé riešenie,  
22.06.2009 08:11 • ® markant
betonové kocky budú vždy nestabilné, priskrutkovanie na strechu - hrozí riziko zatekania strechy. Čo bráni z boku strojovne do murú - (panel, betón?) navŕtať štyri otvory 10mm a na hmoždiny uchytiť konzolu paraboly?

Aj keby si dal kocky o hmotnosti 50 Kg tak som si  
22.06.2009 06:10 • ® anjelita
Aj keby si dal kocky o hmotnosti 50 Kg tak som si nie istý či pri silnom vetre nepohne s parabolou.To je môj hrubý odhad.A kocky väčšej hmotnosti vláčiť na strechu?Ja by som radšej ramená priskrutkoval rovno na strechu strechu strojovne výťahu.

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist