|
mixer johnydish
|
|
02.07.2009 15:58 • ® xmartinx29 |
|
|
no vet preto pitam ...lebo sa nevyznam
Odpovědět
|
|
|
A ten motor si chceš nastaviť sám??? To nie je ako
|
|
02.07.2009 14:23 • ® johnydish |
|
|
A ten motor si chceš nastaviť sám??? To nie je ako mixér, alebo kávovar...
Odpovědět
|
|
|
@@@
|
|
02.07.2009 03:59 • ® xmartinx29 |
|
|
Diki za link . . . . .swis@post.sk
Odpovědět
|
|
|
Pro xmartinx29 :Něco si o tom přečti - např. i
|
|
02.07.2009 00:44 • ® sobol |
|
|
Pro xmartinx29 :
Něco si o tom přečti - např. i tady nahoře stiskni tlačítko Škola, podobně i na Parabole tlačítko ABC a dále každému doporučuji si projít, co o tom píše "losos" na TVFreaku :
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15722&page=2
Potom si na netu lehce najdeš adresy prodejců, kteří nabízejí všechno potřebné - porovnáš ceny a vybereš si...(už budeš vědět sám, co...).
Pokud bys chtěl nějaké adresy prodejců, tady se to nemá zveřejňovat, ale když sdělíš svou adresu ve Skype, nebo e-mail, můžeme ti je poslat...
Tak hezké počteníčko...
Odpovědět
|
|
|
Skylink
|
|
02.07.2009 00:35 • ® xmartinx29 |
|
|
To mi je jasne ze musim si zaplatit ten balik na vise len ked nastelujem tu parabolu tak uz nemusim ju viacej stelovat lebo mam zaujem o ten zakladny balik a este aj ten plateni . . .
Odpovědět
|
|
|
Nie motor ti v tom nepomoze, co neni v zakladnom
|
|
01.07.2009 23:55 • ® porky |
|
|
Nie motor ti v tom nepomoze, co neni v zakladnom balicku tak zato sa plati. Motor ti pomoze keby si chcel prijmat signal z dalsich druzic, napriklad nejake nemecke programy alebo ruske...
Odpovědět
|
|
|
Motor
|
|
01.07.2009 23:42 • ® xmartinx29 |
|
|
Potrebujem aj motor na parabolu keby chcem pozerat aj ten balik skylink ktory nieje v zakladnom balicku . . . .inak dakujem vsetkym co sa mi tu vyjadrili a poradili . . .
Odpovědět
|
|
|
od konvertora (LNB) do sat. prijímača koaxiál + 2
|
|
01.07.2009 22:37 • ® Gondy |
|
|
od konvertora (LNB) do sat. prijímača koaxiál + 2 krát F konektory. A ešte SCART kábel.
Odpovědět
|
|
|
A ake kable?
|
|
01.07.2009 22:05 • ® xmartinx29 |
|
|
A ake kable este mam pokupovat ? Od anteni ku primacu a z primacu do tv? ?
Odpovědět
|
|
|
to asi kup 80ku parabolu +twinLNB a prijmac podla
|
|
01.07.2009 21:52 • ® porky |
|
|
to asi kup 80ku parabolu +twinLNB a prijmac podla vlastneho vyberu ak nechces EMU tak ti je to vlastne jedno no najlepsie taky ktory ma original CRYPTOWORKS napr. Homecast alebo nieco podobne len si daj pozor aby ta neodrel z koze predajca./Ako mojho otca/
Odpovědět
|
|
|
....
|
|
01.07.2009 20:24 • ® xmartinx29 |
|
|
no jedna sa o to aby tam isla skylink karta tv je zatial ctr ale doba ide do predu  nepotrebujem chytat milion programou...
Odpovědět
|
|
|
A k jakému TV ? Má to být HD ? a je toho
|
|
01.07.2009 17:53 • ® sobol |
|
|
A k jakému TV ? Má to být HD ? a je toho mnoho...
Máš Skype ?
Odpovědět
|
|
|
nuž ťažko Ti niekto dobre poradí, keď nevieme aké
|
|
01.07.2009 17:27 • ® johnydish |
|
|
nuž ťažko Ti niekto dobre poradí, keď nevieme aké chceš prijímať družice, aké máš nároky na samotný prijímač, či máš , alebo budeš mať pevný stožiar .....
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13