Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 04:43:07 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
okolo new sat  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.07.2009 21:28 • ® forak
Dobry den mal by som zaujem o kupu noveho sat s parametrami prijem HD ,HDMI ,SPDF MOZNOST EX.HDD EMU vie mi niekto poradit nejaky solidny lacny prijac s tymito parametrami?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Majitelé Fergusona 8900 HD si jej také  
14.07.2009 21:58 • ® sobol
Majitelé Fergusona 8900 HD si jej také chválí...
Tohle je ze solideurope.sk : jeden tam píše :
Vlastním Ferguson HF 8900 HD a doteraz som nahrával obľúbené filmy a dokumenty na HDD v PC cez Media Center. Vyskúšal som nahrávanie cez USB kľúč a som mimoriadne spokojný jak s kvalitou nahraného programu tak aj s príjemným a jednoduchým ovládaním. Súborový formát je FAT 32. Optimálna velkosť USB kľúča sa mi zdá byť 8 GB. Na túto velkosť sa zmestia 2 hodiny v HD kvalite. Doporučujem však len v prípade, že si potrebujeme nahrávku vziať so sebou a prezrieť na inom zariadeni, prípadne chceme mať film stále poruke. Na vytvorenie archívu filmov by som použil však externý pevný disk s veľkosťou od 500 -1000 GB a vlastným napájaním. Jedinú výtku, ktorú by som mal k tomoto spôsobu nahrávania je nie najrýchlejšie nabehnutie ikony začiatku a konca nahrávania na obrazovke televízora. Na nahrávku to však nemá žiadny vplyv, tá začína aj končí presne po zadaní povelu. Preto je potrebné sledovať pozorne obrazovku, byť obrnený určitou dávkou trpezlivosti a nastláčať opakovanie tlačidlo nahrávania na diaľkovom ovládači len preto, že sa ihneď nezobrazila ikona. Hrozí totiž zamrznutie prijímača, ktoré sa dá odstrániť jedine vypnutím a odpojením zo siete. Takže veľa trpezlivosti.
Více o něm např. zde :
http://www.cssf.cz/showthread.php?t=29950

Ferguson HF8900HD  
14.07.2009 21:40 • ® forak
Ferguson HF8900HD ma niekto nejake dobre spatne skusenosti s tymto prijimacom ?alebo vie odporucit nieco podobne lepsie lacnejsie ?

Radím vždy to isté :Některý Vantage HD, nejlépe  
14.07.2009 21:37 • ® sobol
Radím vždy to isté :
Některý Vantage HD, nejlépe typ 8000S.

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist