Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 22:03:27 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
SATRO digital - prosím o radu  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
21.07.2009 07:51 • ® tibire6666
Zdravím, chcem sa vás požiadať o radu. Včera som prešiel zo spol. DIGI Tv na službu SATRO digital. Ponúkali rôzne prijímače na sledovanie staníc. Ja som si vybral KAON e220co /KAON K220/ s viazanosťou na 2 roky ma prijímač vyšiel za necelých 1000,-Sk. Lenže keď som volal technikovi a položil som mu otázku či sa na tom prijímači dajú pozerať napr. volne šíriteľné stanice, tak mi povedal, že nie. Ide o to, že keď som prijímač odkúpil, mám 2r. záruku, ale dalo sa to aj tak spraviť že by som si prijímač prenajal za 3€ mesačne a v tom prípade by ostal majetkom spoločnosti s neobmedzenou zárukou. Nemáte s tým niekto skúsenosti? Hovoril mi ten technik pravdu? Čo mám spraviť? Zmluva by sa mala dať ešte zmeniť... poradte mi prosím. Ďakujem. PS: Inak kvalita obrazu a zvuku je neporovnateľná s DIGI Tv, spol Satro ponúka rôzne cenové akcie. viac na ich stránke.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
ja mam doma satro digital uz myslim 2 roky a som s  
03.03.2010 11:03 • ® lapay
ja mam doma satro digital uz myslim 2 roky a som s nim strasne spokojny. je to stabilne a ponuka programov je vynikajuca. cca 40 programov vacsina programov v SK/CZ jazyku takze neni o com..
keby mali moznost napojit to na 2 TV ale bez dalsich vydavkov bol by som este spokojnejsi :D
s prijmom na 2 TV by som mal jednu otazocku. nasiel som na nete tento DVB-C prijimac s Conax preto sa chcem spytat ci s nim nema niekto skusenost resp.ci by fungoval na satro alebo nie.
http://opticum.tv/?cmd=select&subcmd=1223645523288613
 
 
 
re:tibire6666  
21.07.2009 12:14 • ® dano01
Najskôr si musíš ujasniť, či chceš sledovať satelitné vysielanie alebo pozemské terestriálne. Satro má pozemské terestriálne vysielanie - čiže ho môžeš prijímať individuálne v pásme 2,5-2,7 GHz - v Bratislave je to digitálne kódované- teda potrebuješ dekodovaciu kartu od Satra, ale napr. v Nitre a okolí to ide nekódovane- nie všetko. Druhým spôsobom je káblový príjem- tam kde je nainštalovaný. A samozrejme, že pravidelne platíš Satru za to čo pozeráš- aspoň v Ba, hi. Ak sa rozhodneš pre príjem satelitného vysielania, tak máš jednorázový vstupný poplatok parabola a satelitný prijímač plus - napr.SKYLINK karta a základný balík programov máš potom už bez ďalších platieb plus k tomu ďalšie voľne šírené nekódované satelitné stanice. Toľko veľmi stručne a laicky k tejto problematike, popremýšlaj- ostatné máš na -goole- :) :) :) :)
 
 
 
satro  
21.07.2009 10:05 • ® Jupi
no čo ja viem tak satro dodáva spárovanú kartu s prímačom takže asi sa nedá kúpiť iný len odnich
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/
 
 
 
Hm, díky za informace, u nás bohužel žádná  
21.07.2009 09:13 • ® sobol
Hm, díky za informace, u nás bohužel žádná kabelovka není a asi ani za mého života nebude. Takže se omlouvám, nevšiml jsem si, že jde o kabelovku...
Když máš tedy kabelovku, tak máš asi všechno, ne ? A tudíž nic dalšího asi nepotřebuješ. Přesto, pokud bys měl zájem i o příjem ze satelitu, tak potom platí to, co jsem již napsal níže...
 
 
 
SATRO digital - prosím o radu  
21.07.2009 08:58 • ® tibire6666
® sobol: na stránke www.satro.sk je všetko popísané t.j. programová ponuka, prijímače atď. So službou Digi Tv som už nebol spokojný - nevyhovovala mi kvalita obrazu, mal som predplatené všetky prog. balíky ale v poslednej dobe mi všetko začalo kockovať. Satro digital funguje na takom princípe že u nás v paneláku sú káblové rozvody a keď chceš mať túto službu dajú ti prijímač do ktorého napojíš obyčajný anténový kábel a sleduješ (v ponuke majú HD programy, HBO, všetky MTVčka apod. (samozrejme že dostaneš k tomu prijímaču aj kartu, aby si to mohol sledovať. mrkni na stánku.
 
 
 
satro je kabelovka dostupna v Bratislave Nitre  
21.07.2009 08:54 • ® michal1992
satro je kabelovka dostupna v Bratislave Nitre Topolcanoch Piestanoch ...
tu je ich web http://www.satro.sk/index.cfm
 
 
 
Nevím sice, co je to SATRO digital (je to pro mne  
21.07.2009 08:46 • ® sobol
Nevím sice, co je to SATRO digital (je to pro mne novinka, klidně o tom můžeš napsat něco víc ?), ale měl bych jednu radu :
kup si ještě jeden přijímač, který má vše, co potřebuješ (např. čtečky, CI sloty, umí EMU, HD, atd...) A JE TO !!!
Dnes jsou některé již docela levné...
Např. Ferguson 6900, já bych bral Showbox 500, nebo 700, ale raději bych bral nějaký HD stroj, třeba Comag SL 100 HD, někdo si chválí i Fergusona 8900 HD, TF 7010 HDPVR, ale vůbec nej... je ovšem to, co jsem tu již napsal mnohokrát - nějaký Vantage, nejlépe rovnou dvoutunerový Vantage HD 8000S.
Jinak myslím, že vyhoví služba Skylink.cz/sk (má i HD programy).
Podrobnosti lze najít na jejich internetové adrese...
 
 
Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist