Obraciam sa na vas s otazkou, lebo uz som zufaly..
Existuje este nejaky SDckovy kvalitny prijimac, na ktorom noaozaj funguju 3 karty (v mojom pripade slovenska, rakuska a svajciarska)? Illusion je brak, na vantage idu maximalne 2, tak hladam nieco overene. skusali ste niekto 3 karty? dik moc
Ja by som už odporúčal kúpiť niečo na hdtv, napr.páči sa mi Octagon a druhy Octagon by bol normál na sd, to by si mal na druhý tv a neviem presne, ale zdielanie by v tomto prípade malo fungovať bez problémov.S týmto skúsenosti nemám, Openboxy mi idú na 100%-2x810+t-t, skylink, gital, mtv
Oficiální CI modul, do kterého se dají vložit dvě karty, se jmenuje Twin Easy.TV Mascom - je běžně na prodej - omrkni nějakou prodejnu a uvidíš sám - cena je zhruba jako za dva moduly s jednou kartou (asi 1.800 - 2.000 Kč).
Používám jej u TF 7710 HDPVR zcela bez problému nejen pro SD, ale i pro HD programy...
(Nehřeje jako Diablo).
montujem a spuštam dosť satelitov a to čo som ti napisal mam overene-openbox je bezproblemovy, ma univerzalnu čitačku a diablik aj v nom som mal 2 karty a tiež nemal problem ale ak chceš teraz kupovať primač už by som kupoval HDTV....je to na tebe...
v opene som skušal dve karty na rozdielne kodovacie systemy a problem nebol...dve karty sa daju sučastne vložiť napriklad do diabla...a ten s tym nema problem
jasne že su a je ich dosť ...len maly priklad: openbox x 820 ci, maš tam jednu čitačku a dve sloty to znamena že da sa vložiť teoreticky až 5 kariet a emu k tomu............