Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 02:59:43 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
Kvalitny reciever na 3 karty  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
06.08.2009 18:29 • ® piggee
Obraciam sa na vas s otazkou, lebo uz som zufaly..
Existuje este nejaky SDckovy kvalitny prijimac, na ktorom noaozaj funguju 3 karty (v mojom pripade slovenska, rakuska a svajciarska)? Illusion je brak, na vantage idu maximalne 2, tak hladam nieco overene. skusali ste niekto 3 karty? dik moc
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

3karty  
07.08.2009 20:40 • ® romannitra
Ja by som už odporúčal kúpiť niečo na hdtv, napr.páči sa mi Octagon a druhy Octagon by bol normál na sd, to by si mal na druhý tv a neviem presne, ale zdielanie by v tomto prípade malo fungovať bez problémov.S týmto skúsenosti nemám, Openboxy mi idú na 100%-2x810+t-t, skylink, gital, mtv

Oficiální CI modul, do kterého se dají vložit dvě  
07.08.2009 19:43 • ® sobol
Oficiální CI modul, do kterého se dají vložit dvě karty, se jmenuje Twin Easy.TV Mascom - je běžně na prodej - omrkni nějakou prodejnu a uvidíš sám - cena je zhruba jako za dva moduly s jednou kartou (asi 1.800 - 2.000 Kč).
Používám jej u TF 7710 HDPVR zcela bez problému nejen pro SD, ale i pro HD programy...
(Nehřeje jako Diablo).

piggee  
07.08.2009 10:02 • ® par32
montujem a spuštam dosť satelitov a to čo som ti napisal mam overene-openbox je bezproblemovy, ma univerzalnu čitačku a diablik aj v nom som mal 2 karty a tiež nemal problem ale ak chceš teraz kupovať primač už by som kupoval HDTV....je to na tebe...

s dvoma kartami nema problem takmer ziaden  
07.08.2009 09:02 • ® piggee
s dvoma kartami nema problem takmer ziaden risiver, ale ked su 3, tak uz zacina byt problem...

v opene som skušal dve karty na rozdielne  
07.08.2009 08:40 • ® par32
v opene som skušal dve karty na rozdielne kodovacie systemy a problem nebol...dve karty sa daju sučastne vložiť napriklad do diabla...a ten s tym nema problem :good:

do jedneho slotu 2 karty?? a to ako? lebo co  
06.08.2009 21:34 • ® piggee
do jedneho slotu 2 karty?? a to ako? lebo co pozeram CI moduly, tak su akurat na jednu kartu... a mas ten openbox s 3 kartami aj odskusany??

jasne že su a je ich dosť ...len maly priklad:  
06.08.2009 20:02 • ® par32
jasne že su a je ich dosť ...len maly priklad: openbox x 820 ci, maš tam jednu čitačku a dve sloty to znamena že da sa vložiť teoreticky až 5 kariet a emu k tomu............ :good:

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist