Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 17.03.2025 - 12:09:46 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
UPC Direct - sat. prijímač s PVR  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
07.09.2009 16:51 • ® pavelo
Prosím poraďte,
od minulého roku mám od UPC Direct prenajatý digitálny sat. prijímač HDD s PVR zn. Philips. Od začiatku mám s ním problémy, neustále mi zamŕza, najskôr to bolo raz do týždňa, v poslednej dobe to už bolo denne. Po konzultácii s klientským centrom UPC Direct, mi PVR vymenili, avšak problém ostal. Stále mi to mrzne, aj keď nie tak často. Posledne sa problém prejavuje tak, že po zapnutí sat. prijímača mi ukáže na obrazovke, že je nedostatočný signál a vyzýva ma, aby som skontroloval pripojenie káblov k sat.anténe. Káble boli v poriadku, pripojenia v poriadku, sat. prijímač sa opäť naštartoval, až keď som vykonal reštart ( vytiahol prijímač zo siete a opäť zapol). Keď som opäť informoval klienské centrum UPC o pretrvávaní problému, oznámili mi, že problém už nie je na ich strane, ale pravdepodobne mám ja problém s pripojením sat. prijímača.
Prosím, ak mal niekto podobné skúsenosti s takýmito problémami a vyriešil ich, dajte mi vedieť. Ďakujem
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Zamrzání přijímače se na 100% týká S/W. Pokuď u  
07.09.2009 18:45 • ® PURPL
Zamrzání přijímače se na 100% týká S/W. Pokuď u tebe nebyl technik, tak tě ojebávaj- o starost míň. To samé jsem řešil když jsem si koupil první sat.přijímač-OPENTEL3600CW

re: pavelo  
07.09.2009 17:45 • ® dano01
No musíš to trošku podopĺnať, aby niekto korektne odpovedal, napr.:
1. Máš to od nich ako kompletnú dodávku, alebo len nejakú časť?
2. Bol u teba technik UPC, alebo to máš samoinštaláciu?
3. Akú máš úroveň signálu?
... atď
:) :) :)

Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist