Dobrý večer chcem sa spýtať čí sa dajú medzi sebou prepojiť 4 prijímače Openbox 810.Viem že sa to dá cez Openbox splitter.Dá sa to aj nejak inak.Poradte!!!Ďakujem
No tak som tu, včera som išiel už spať.Podla mňa, ak budeš využívať balíky multi, tak by sa to po čase zaplatilo.Taká sranda stojí cca 160euro, ako kde.Daj do googlu openbox splitter a aj u nás v Nitre je seriózna predajňa, kde to majú.Ale nie je to na 8, ale na 6 prijímačov, to som sa pomýlil.
No neviem, či sa v tomto prípade oplatí kupovať ten zdielač.V prípade, že budeš aktívne využívať aj balíky multi na všetkých 4 prijímačoch tak by sa to aj po čase zaplatilo.Ak plánuješ sledovať len základné programy, tak prepoj 2 a 2 prijímače a kúp ešte poprípade 1 kartu skylink a tam ide teraz všetko.Inak na tie karty v tom splitri nechodia zápisy, tak raz za čas ich treba pichnúť do prijímača, aby sa aktualizovali zápisy.A ešte je otázka, či máš možnosť natiahnuť káble.
Asi myslíš zdielanie kariet, je na to skrinka, z ktorej sa dá krmiť 2kartami naraz až 8openboxov, ale záleží aj na tom, aké karty chceš používať.Inak neviem, len dva a dva prijímače.