|
® kvasnak + ® Blooddog mě by mě zajímalo co máte teda za příjímač kdy píšete že vám Litera a Klasika jidú bez problému. Problém je jednoznačně na jejich straně z důvodu nějakého nestandartu protože sem zákazníkom už ladil víc příjímačů různých značek a všude stejný problém, že se to seeká a mekoce jak koza. Jedná se např. KoscomW SDF 3510, KoscomW SDC 3510, SKYMASTER DCX 10, Opticum 7500CW, Homecast 3000 CR, Topfield 600 CR, nějaký Strong a AB IPBox 420S. Takže laskavě napište na kterém přijímači to jede bez problému když sem zatím neměl pod rukama ani jeden přijímač kde by tyto rádia jely bez problému a přitom u žádných jiných rádií z jakékoliv jiné družice není žádný problém. Takže nevidím jediný důvod že by měl ® justo hledat chybu u sebe. Až mě laskavě předvedete, že na mých zmiňovaných značkách to jede bez problému tak teprve uznám že není chyba na straně Towercomu, a.s.. Jednou je stanovená nějaká norma pro přenos a tím pádem to musí jít na jakémkoliv satelitním přijímači a ne jenom na jednom typu ze sta.
Odpovědět
|