Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 09.08.2026 - 21:56:04 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
kto v ba???  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
01.11.2009 13:32 • ® viliamko
do frasa to tu nieje nik z ba co vie davat do sat prijimaca novy FW ??kto mi stym pomoze ? aj mam kabel RS232 ale je mi na h...vobec to nejde nereaguje so spojenim sat prijimacu , aj ked pouzijem bootloader BL219v4, potrebujem dat novy FW do sat prijimacu AB 150 twin Cryptobox. prosiiiim pomoc. viliamko@t-zones.sk
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

ahoj vado .to by bolo super, to by si mi fakt  
01.11.2009 19:09 • ® viliamko
ahoj vado .to by bolo super, to by si mi fakt pomohol . je to AB Cryptobox 150 twin. ide o to ze v tomto prijimaci bol nejaky fw s emulaciou,ja som to nikdy nepouzival a nepotrebujem to. mam normalne gital a skylink karty a o digi mi ani nejde. ja som ten prijimac kupil tu cez burzu uz s tou emulaciou. no minule som dal tovarenske nastavenie a to som nemal robit , lebo odvtedy mi citacka proste neodkoduje nase programy. ked som to riesil na ceskom fore co sa mohlo stat, dozvedel som sa ze tento prijimac nema oficialne citacku na cryptowork, ze tam bol nejaky FW ktory to potporoval . preto tam potrebujem dat nejaky taky , s ktorym bude znovu tata citacka spolupracovat v cryptoworku. viac ti neviem povedat, niesom az tak technicky zdatny. prosim ta napis mi priamo na mail viliamko@t-zones.sk a vymenime kontakty, dik

Hlavne napis, aky mas prijimac a aky HW  
01.11.2009 18:27 • ® vado
Hlavne napis, aky mas prijimac a aky HW

Kludne pomozem, som z BA  
01.11.2009 18:26 • ® vado
Kludne pomozem, som z BA

krizeny 2-3 3-2 5-5  
01.11.2009 17:36 • ® porky
krizeny 2-3 3-2 5-5

co tym myslis ze musi byt krizeny ?ja mam taky kde  
01.11.2009 14:37 • ® viliamko
co tym myslis ze musi byt krizeny ?ja mam taky kde na jednom konci je USB koncovka, je problem teda v tom ?

Kabel musí být křížený!! Propoj přijimač s  
01.11.2009 14:35 • ® lubos
Kabel musí být křížený!! Propoj přijimač s pčítačem ve vypnutémstavu. pak zapni přijímač on se přihlásína počítač.Většinou to funguje.

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist