| |
Vypadá to na omluvu,přehrát sw sice jde,přes cas3
|
|
| 19.11.2009 14:21 • ® spyko |
|
|
|
Vypadá to na omluvu,přehrát sw sice jde,přes cas3 -kartou fun 5-7,ale nepodařilo se mi najít nový sw,a staré nevím jestli jsou funkční,je mi líto.
Odpovědět
|
| |
| |
Obě karty by v něm měly jet bez problémů,za
|
|
| 19.11.2009 13:02 • ® spyko |
|
|
|
Obě karty by v něm měly jet bez problémů,za jednorázový cryptoworks bych ho neměnil,je možné přehrát sw,velká paměť,pohledej na netu.
Odpovědět
|
| |
| |
kup ten ktory ti odporučia v obchode, tie
|
|
| 19.11.2009 12:04 • ® par32 |
|
|
kup ten ktory ti odporučia v obchode, tie certifikovane su bezproblemov , niekedy robi problem soft v primači ale ten nie je problem zmeniť
Odpovědět
|
| |
| |
® par32
|
|
| 19.11.2009 10:59 • ® sidi |
|
|
|
tak jsem se rozhodl pro kartu SKY-LINK.Diablo je drahe,neporadis-ktery presny typ modulu koupit aby to tedy spolupracovalo s timto prijimacem?Ja vim ma to jeste jednu sachtu pro modul,ale???Diky jeste jednou za radu.
Odpovědět
|
| |
| |
ja mam tych modulov plnu zasuvku a ked nemam
|
|
| 18.11.2009 18:25 • ® par32 |
|
|
ja mam tych modulov plnu zasuvku a ked nemam montaž tak skušam čo by sa z nich dalo vytlcť ....ale najlepši je diablo....krasny večer
Odpovědět
|
| |
| |
® par32
|
|
| 18.11.2009 16:23 • ® sidi |
|
|
|
Diky za reakci.Dostal jsem zdarma prijimac HOMECAST -S 8000PVR a je tam treba modul na kartu.Proto ta otazka.
Odpovědět
|
| |
| |
tento modul si s cryptoworksom nerozumie, skušal
|
|
| 18.11.2009 14:17 • ® par32 |
|
|
|
tento modul si s cryptoworksom nerozumie, skušal som do nich trepať rozlične softy a nezabralo to ,možno ked prejdu na irdeto tak ano ale teraz nie-kup modul
Odpovědět
|
| |
Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7