Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 05.09.2026 - 09:51:11 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Modul MATRIX Cam revolutions 2,21  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
18.11.2009 13:21 • ® sidi
Dobry den,mam tento starsi model modulu.Bude v tomto modulu fungovat karta CS.LINK nebo SKYLINK? uvazuji o koupi karty na nase programy.Pripadne koupit i modul CRYPTOWORKS?diky.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Vypadá to na omluvu,přehrát sw sice jde,přes cas3  
19.11.2009 14:21 • ® spyko
Vypadá to na omluvu,přehrát sw sice jde,přes cas3 -kartou fun 5-7,ale nepodařilo se mi najít nový sw,a staré nevím jestli jsou funkční,je mi líto.

Obě karty by v něm měly jet bez problémů,za  
19.11.2009 13:02 • ® spyko
Obě karty by v něm měly jet bez problémů,za jednorázový cryptoworks bych ho neměnil,je možné přehrát sw,velká paměť,pohledej na netu.

kup ten ktory ti odporučia v obchode, tie  
19.11.2009 12:04 • ® par32
kup ten ktory ti odporučia v obchode, tie certifikovane su bezproblemov , niekedy robi problem soft v primači ale ten nie je problem zmeniť :good:

® par32  
19.11.2009 10:59 • ® sidi
tak jsem se rozhodl pro kartu SKY-LINK.Diablo je drahe,neporadis-ktery presny typ modulu koupit aby to tedy spolupracovalo s timto prijimacem?Ja vim ma to jeste jednu sachtu pro modul,ale???Diky jeste jednou za radu.

ja mam tych modulov plnu zasuvku a ked nemam  
18.11.2009 18:25 • ® par32
ja mam tych modulov plnu zasuvku a ked nemam montaž tak skušam čo by sa z nich dalo vytlcť ....ale najlepši je diablo....krasny večer :good:

® par32  
18.11.2009 16:23 • ® sidi
Diky za reakci.Dostal jsem zdarma prijimac HOMECAST -S 8000PVR a je tam treba modul na kartu.Proto ta otazka.

tento modul si s cryptoworksom nerozumie, skušal  
18.11.2009 14:17 • ® par32
tento modul si s cryptoworksom nerozumie, skušal som do nich trepať rozlične softy a nezabralo to ,možno ked prejdu na irdeto tak ano ale teraz nie-kup modul

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist