Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Úterý • 14.07.2026 - 14:38:00 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
ziadost o radu  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
28.02.2010 14:29 • ® roky666
vedel by mi dakto poradit?byt mam otoceny na sever,ale z boku z bytu mam vyhlad aj na severo vychod aj na severo zapad.rad by som si nainstaloval satelit a chytal astru 3A a viem ze sa nachadza na juhu.mam parabolu 80 cm a chytam len slaby signal a to znamena ze sa mi podarilo navolit iba par programov.myslite si ze ak by som dal vacsiu parabolu,ze by som mal vyhrate?typujem tak priemer 120 cm,alebo by mi to mohla vyriesit daka plochsia parabola multibeam?dakujem za kazdu radu... :)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

ziadost o radu  
28.02.2010 16:54 • ® smscz
Jde o to, které programy? Zkontroloval bych podle přehledů, jestli souhlasí frekvence. Tím se ujistíš, že jsi na správné pozici. Když na ni budeš, zkontroluj jestli jsou v přijímači všechny transpondéry. Pokud ne, doplň a proskenuj znovu. Pokud by jsi byl na A1, tedy na 19,2°E, byl by to problém a ten 1cm by nestačil;)
Na vetší parabolu by stejně byla třeba delší konzola.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

no super,dakujem za rady,vedel som ze je lepsie sa  
28.02.2010 15:53 • ® roky666
no super,dakujem za rady,vedel som ze je lepsie sa poradit a v mojej zufalosti som neprisiel nato,ze staci mozno predlzit konzolu.z tej jednej strany mam jednoduche uchytenie z francuzskeho balkona a priestor na predlzenie konzoly tam mam,takze to vyskusam.
a co sa tyka druhej otazky,kolko programov som chytil,bolo to len okolo 100 a chybali mi tam SK a CZ programy,ktore som chcel sledovat vdaka skylinku...viem ze by som ich mal chytit okolo 200,plus,minus...?

presne ako radi smscz. Problem bude asi ten, ze  
28.02.2010 14:57 • ® mnm
presne ako radi smscz. Problem bude asi ten, ze celou parabolou nechytas A3. Vacsia parabola pomoct moze, ale je jednoduchsie zacat konzolou. 80cm parabola je na skylink a spol. dostatocna. Ale so 100%-nym vyhladom
Ako to mas uchytene?

ziadost o radu  
28.02.2010 14:48 • ® smscz
Co je to "pár programů"? Pokud opravdu na A3 parabola vidí, měla by přijmout vše. Nebo by stačilo o 1 cm prodloužit konzolu.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

roky666  
28.02.2010 14:42 • ® dodo228
http://www.dishpointer.com/

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist