| |
® infinity
|
|
| 07.05.2010 18:46 • ® par32 |
|
|
asi maš vela osobnych skusenosti....
Odpovědět
|
| |
| |
HDéčko je sice pokrok , ale šunka je šunka a atm
|
|
| 07.05.2010 12:55 • ® infinity |
|
|
|
HDéčko je sice pokrok , ale šunka je šunka a atm ARIVA patří ...
Odpovědět
|
| |
| |
® gunik
|
|
| 06.05.2010 13:29 • ® par32 |
|
|
kup arivu a nešpekuluj , budeš spokojny anieje draha  , letas ti ju preda a budete spokojny obaja
Odpovědět
|
| |
| |
letas
|
|
| 06.05.2010 13:21 • ® par32 |
|
|
mam vyhodu : nepredavam , montujem to čo si ludIA KUPIA SAMI ALEBO čO IM ODPORUčAM, a problemy boli iba s primačmi z hypermarketov , a optikum, asi tak
Odpovědět
|
| |
| |
No tiež asi dva krát nemusim tie schowboxy,nejak
|
|
| 06.05.2010 12:49 • ® letas |
|
|
No tiež asi dva krát nemusim tie schowboxy,nejak som ich nikomu neponúkal,keď chcel niekto nejaký príjimač,ale jeden som predsa predal zákaznikovi,a robí problémy,myslím to zamŕzanie,vidíte jeden a problém.Tak moja intuícia bola správna,alebo len náhoda?Je to nesprávným softom,alebo niečím iným? Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
| |
| |
hladkyp
|
|
| 06.05.2010 12:40 • ® par32 |
|
|
dobry predavač  montoval som ich plno su super a každy bol velmi spokojny....až budem mať predajnu taky predavač by iba zametal vonku!!ale opensat nie je zasa zly ale lepši určite nie je
Odpovědět
|
| |
| |
Tiež som ho pôvodne chcel, ale nekupil som ho kôli
|
|
| 06.05.2010 10:22 • ® hladkyp |
|
|
|
Tiež som ho pôvodne chcel, ale nekupil som ho kôli tomu, lebo som sa dozvedel. že: Keď mu nahráš EMU začne zamŕzať a začne mu trocha šibať, trvá mu dlkšie prepínanie . Nedoporučil mi ho ani pradavač , hoci ich mal v regáli a doporučil mi lacnejší model od Opensatu.
Odpovědět
|
| |
| |
par 32
|
|
| 06.05.2010 07:37 • ® gunik |
|
|
Tak mi něco navrhni co by bylo dobré! ...
Odpovědět
|
| |
| |
je to SD ale ma hdmi a inač klasicky showbox, ja
|
|
| 06.05.2010 07:01 • ® par32 |
|
|
je to SD ale ma hdmi a inač klasicky showbox, ja by som už kupoval HD
Odpovědět