Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 23.01.2025 - 01:35:55 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
PORAĎTE PROSÍM  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.05.2010 00:45 • ® axton
Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit jaký zakoupit přijímač.Doposud používám TOPFIELD TF 6000 CR s kartou SKYlink a motorem OPTICUM DM 2400.V poslední době mi ale přijímač leze dost na nervy.Při přidávání a ubírání hlasitosti dělá přes obrazovku různé čáry a sem tam se i zbarví do zelena.Ztratí se to pouze zmáčknutím tlačítek MENU nebo EPG.Taky se někdy celý vypne jako by se nějak restartoval a taky občas nechce reagovat na DiSEqC povely a při zvolení jiné družice se motor neotočí.To až po zadání povelu v menu.Kupoval jsem ho ve Electroworldu v Ostravě a dal ho i do reklamačky ale řekly mi že je v pořádku.Už nemám nervy se tam s něma hádat a znovu tam jezdit a taky cpát peníze za servis jinde.Proto vás prosím o radu jaký nový přijímač si koupit co se týče přehlednosti ovládání a taky spolehlivosti.Teď už bych si jen na víc přál ať je v černém provedení a má HDMI.Plasmu mám jen HD ready tak HDTV přijímač nepotřebuji.Vím že mnozí z vás jsou profíci tak snad mi poradíte.Předem moc děkuji.Lukin
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Ja som nedavno zpojazdnil FERGUSON FK-6900 CR a  
20.05.2010 20:39 • ® ganco39
Ja som nedavno zpojazdnil FERGUSON FK-6900 CR a som zatial velmi spokojny. Ma to aj nahravanie na usb a kvalita v pohode.:good:
Ferguson Ariva 102 E HD, Astra 23,5; Astra 19,2, Hotbird 13, Eurobird 9, Astra 4A

rudlus  
20.05.2010 14:56 • ® detriot
nakup elektroniky je v istom zmysle vzdy risk ;) ja nevravim nic v zlom na arivu,mam ju tiez.a zatial max spokojnost.Keby bola tvojtunerova,kvoli nahravaniu/sledovaniu ineho kanala,bola by ta masinka snad dokonala..:)))) :good:

detriot  
20.05.2010 13:35 • ® rudlus
neviem preco vravis o nejakom risku...bola chybna jedna jedina seria v 44 tyzdni 2009 a uz si tu o nu vsetci len hubu otieraju,,,ja ju mam uz treti mesaic a aj kopu ludi co si ju kupili tento rok im ide v poho...stabilita sa da vyriesit vymenou flash eprom z 1na 2mb...par korun a je to super prijimac..a hlavne za par korun...plazmu mam rovnaku,..42 hd ready

ariva  
20.05.2010 10:55 • ® detriot
:).no ono..ariva 200HD...velmi vela muziky za dobru cenu.Popisalo sa o tomto prijmaci vela..je na osobnom zvazeni ci to clovek "riskne".ale ak sa risk vydari,tento prijmac je vo svojej triede neprekonatelny.Mam k nemu pripojeny 1,5 terabytovy Hdd samsung,spolupraca krasna.A obraz?neda sa porovnavat s predchadzajucim SD prijmacom.Mam plazmu 109cm.Obraz ako z dvd.(skoro;).a podotykam,ze mam tiez HD ready.takze urcite kupuj HD prijmac!!..kupit dnes SD prijmac je,ako kolega pise,nezmysel. :)

HDMI?  
20.05.2010 06:45 • ® Zip
Kupovat v dnešní době SD přijímač, je dle mého vyhazování peněz.
Spolehlivý HD přijímač v černé barvě je např Humax HDCI 5000, je nutné k němu přikoupit modul CW. Další, který mě napadá, třeba Vantage HD1100S, ten má sice Univ čtečku karet, ta ovšem funguje spolehlivě, v záloze má i CI slot pro modul.
Tak by se dalo pokračovat. Teď si rýpnu do jisté všude rozlezlé skupiny zástánců jistého přijímače. :eek: :D
Hlavně se po svých dosavadních zkušenostech vyhni takovému šrotu, jako jsou Arivy ....., dnes funguje za rok zažiješ stejné nervy! :eek:
Nakupuj u odborníku, čili v sat prodejně, né ve Worldech ....... :)

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist