Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 25.01.2025 - 09:29:05 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
Poradíte s merákom  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.05.2010 05:18 • ® mar331
Ahojte mám ťažký výber poradíte,ktorý je podľa Vás lepší merák.Potrebujem vedieť či sa dá aj priamo v tomto meráku prepísať frekevencia a uložiť. Mám vyhliadnuté tieto dva:
Trimax SM 2500 je lacný 8000 alebo DREAMSKY TSF 40. Údajne že je tento merák velmi dobrý,chcem poznať Váš názor ďakujem.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

mar331  
26.05.2010 22:23 • ® Zip
Ještě jsem si vzpoměl, že Antech prodává měřáky MAXPEAK. To je v podobné cenové relaci a Antechu se dá věřit. Osobně jsem ho ovšem neměl možnost vyzkoušet, to že nemá MPEG dekodér pro zobrazení fta stanic je pro nastavování nepodstatné. ;)

ešte doplním,že ak teda chceš kúpiť niečo v nižšej  
26.05.2010 10:23 • ® patriotsa
ešte doplním,že ak teda chceš kúpiť niečo v nižšej cenovej relácii,tak potom relatívne ako tak použitelný na jednoduché inštalácie je Horizon HD-TM plus v cene necelých 400 eur.Oproti udávaným Dreamsky a Trimax je určite jednoznačne presnejší.A potom ešte drahší TV Hunter od promaxu-cca 590 eur bez Dph

to nie sú meracie prístroje,ale dvbt  
26.05.2010 10:17 • ® patriotsa
to nie sú meracie prístroje,ale dvbt vyhladávače.Tie údaje nie sú dostačujúce a tie ktoré sú na nich nie sú presné,tým pádom sú absolútne nepoužitelné pri návrhu a inštalácii dvbt antennych systémov.Totiž ak ti na nejakej frekvencii ukazuje namiesto 45 dbmV hodnotu 65 dbmV,tak to je dosť závažný nedostatok.Je to len vyhodenie penazí von oknom.To je môj názor.

Měřák pod 2 000 éček bez DPH není měřák, jsou to  
26.05.2010 07:23 • ® Zip
Měřák pod 2 000 éček bez DPH není měřák, jsou to jen a pouze "kapesní" přijímače s LCD obrazovkou! :(

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist