Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 25.01.2025 - 10:51:33 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
Ferguson Ariva TT HD PVR  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
10.06.2010 12:37 • ® angeluss
mám záujem o kúpu tohto prijímača...prečítal som si tu všetky diskusie aj recenziu...prosím píšte iba tí, ktorí s nim mali skúsenosti
moje otázky:
1. skúsenosti so sledovaním, prepínaním programov (rýchlosť prepínanie, zasekávanie a pod.)
2. skúsenosti s nahrávaním (2 programy naraz, ak bola karta v CAM module čí išlo druhý program odkódovať)
3. nahrávky (prenos do pc, čo všetko obsahujú nahrávky - všetky audia, teletext, dvb titulky)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

podarilo sa odpovedať iba na 1. a 3. bod...najviac  
12.06.2010 10:35 • ® angeluss
podarilo sa odpovedať iba na 1. a 3. bod...najviac ma však zaujíma 2.bod...je možné odkódovať nahrávky?

sorry  
11.06.2010 11:54 • ® detriot
az teraz som si vsimol,ze sa pytas na TT...tak nic,s tym skusenosti nemam:) :D

Fajn hoši, jen si to klidně kupte, mně to nevadí  
10.06.2010 20:31 • ® sobol
rudlus, všimni si, že nekydám... TT není Ariva 200, ani náhodou...
Fajn hoši, jen si to klidně kupte, mně to nevadí ani za mák. (Nejsem prodejce a nic neprodávám, jsem dávno v důchodě...).
Nestačí ovšem číst jen zde, tady se toho o TT moc nedozvíte. Vlastně se toho moc nedozvíte nikde..., není to divné ?
Samozřejmě jsem měl v duchu na mysli srovnání s Ariva 200 HD.
A pokud čekáte na odpovědi těch, co TT mají, tak jeden bydlí na Kypru a strašně rád by přijímal např. paket Bulsatcom..., bohužel, s TT nemá šanci... ;)
to angeluss :
Jak se tak dívám, zatím ti nikdo z uživatelů TT neodpověděl, že ? Možná ani neexistují... ? (Myslím tady na tomto fóru). Nejspíš znám jednoho jenom já - toho, co bydlí na Kypru..., ale třeba se mýlím...

sobol  
10.06.2010 19:20 • ® rudlus
takto sa kydalo aj na 200ku a predalo sa jej....

nehnevaj sa sobol, ale hore som napisal nech pisu  
10.06.2010 18:29 • ® angeluss
nehnevaj sa sobol, ale hore som napisal nech pisu len ti co s nim maju skusenosti...na internete som cital aj vselico a neverim vsetkemu co pisu

Z toho, co jsem četl jinde, doporučuji vyhnout se  
10.06.2010 17:44 • ® sobol
Z toho, co jsem četl jinde, doporučuji vyhnout se Arivě TT velikým obloukem... :D

ferguson ariva ma 2 tunery...preto sa pytam ci sa  
10.06.2010 16:20 • ® angeluss
ferguson ariva ma 2 tunery...preto sa pytam ci sa daju odkodovat nahravky...v popise sa to uvadza, mna zaujima ci to aj v praxi funguje...karta v citacke je zdielana tak su obe programy odkodovane, ale v module nie je zdielana preto sa nahrava jeden program odkodovane a druhy zakodovane

ariva  
10.06.2010 15:34 • ® detriot
1: super,kratka odozva,bez problemov
2: nahravanie ok,ale kedze ma jeden tuner,nahras v jednom case jednu relaciu.pricom pocas nahravania mozes sledovat iny Z TOHO ISTEHO TP.a nahravas kodovany,sledovat mozes nekodovany a naopak.
3: dva mody,nahravanie komplet(tit,txt epg)alebo len obaz/zvuk bez dodatocnych info.Relacie nahrane z tv som do PC neskusal,nebol dovod.

angeluss  
10.06.2010 14:07 • ® rudlus
k bodu 3...su dva system nahravanaia ts a ps...ts je vsetko ...ps je len audio a video..lahko a rychlo prekonvertuje program dvrfileconvertor
k bodu 1...hd 3-4s...sd 1-2s...zalezi od dat toku

Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist