Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 09.08.2026 - 22:23:43 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Problém s vyhľadávaním staníc na najnovšom  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.02.2011 02:19 • ® Buddy
Zdravím všetkých, mám problém s nahnovším firmwarom na Ariva 200 - po jeho nahratí všetko funguje, firmware sa prepálil, ale v položke Installtion mám prístupné len prvé 2 položky (Antenna connection a Satellite list), ostatné sú vyšedené. A samozrejme medzi vyšedenými aj prehľadávanie jedného, prehľadávanie viac satelitov a zoznam TP.
Takže nemôžem vyhľadať nové stanice...
Netušíte prosím čo sa stalo, prečo to mám neprístupné? Už som prepaľoval firmwate viac krát a doteraz žiaden problém.
Podotýkam že firmware upgradujem priamo z internetu cez ethernet a nie z USB-čka...
Inak, prvý krát v živote mi pri upgradovaní dal na výber čo chcem upgradovať (allcode, maincode) zvolil som prednastvenú možnosť allcode - predpokladal som že upgradne všetko kde má novšiu verziu ako mám ja...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Už mi to ide...  
15.02.2011 01:38 • ® Buddy
... bolo to dosť zložité, musel som si stiahnuť Ariva editor, dackupnutý setting tam otvoriť, niečo zeditovať, potom vyexportovať, nahrat setting, potom továrenské nastavenia a potom to už išlo.
Asi bol ten backupnutý setting nejaký zmršený...
Môžeš mi prosím poslať link na forum?
Díki moc za odpovede!

pretože nahrávaš jednotkový setting do dvojkového  
14.02.2011 17:46 • ® marval450
pretože nahrávaš jednotkový setting do dvojkového FW-musíš odznačiť satelity,exit a potom znova označiť...to všetko sa píše na ab fóre..aj tak to potom blbne,buď si daj 107B1patch, alebo nanovo si urob setting na dvojkovom fw.

Ak myslis settingom to co som si nahral na USB  
14.02.2011 16:06 • ® Buddy
... pred updatnutim firmwaru - zoznam naladenych stanic, tak ten som potom samozrejme vratil spat :) Mal som aj po updatnuti firmwaru stanicu ktoru som naladl bezprostredne pred updatom.
V Zozname satelitov mam o-srdiecko-vane minimalne 3 satelity, medzi nimi aj Astru3 o ktoru mi ide...
Aj tak ma nepusti do prehladavania satelitov...

buď si tam nahraj setting,alebo musíš najskôr v  
14.02.2011 11:40 • ® marval450
buď si tam nahraj setting,alebo musíš najskôr v zozname satelitov nejaké označiť!potom sa ti sprístupnia ostatné položky menu...inak treba čítať ab-forum....

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist