Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 14.06.2026 - 18:36:52 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
vypadok slovenskych programov  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
01.07.2011 21:43 • ® mary0108
Vy mi niekto poradit?Mam kartu SkyLink a vypadavaju mi slovenske programy kazdych 10 sekund a potom zas naskocia a tak stale dookola.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

03.07.2011 15:41 • ® smscz
Nepsal jsem přece jen o otočené parabole;)Ta by se týkala především STV. Jasně že vyzkoušíš vše co jde, než půjdeš na SW. Prohoď mezi sebou kabely na LNB. Když máš dva STB, máš asi twin. Když to začně padat i na druhém přijímači, bude chyba v kabelu nebo v twinu. Stačí jen aby se do F konektoru dostala voda, nebo se povolil. Pak už by zbýval opravdu jen přijímač.
Že to začalo dělat více uživatelům a poslední týden? CSlink tam přidal své IRD, Skylink též průběžně řeší problémy, tedy se může cokoliv měnit. SW se též přece vylepšuje průběžně.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

Illusion  
03.07.2011 15:34 • ® boonnyy
OK, ale urcite to bude starym softom v prijimaci???? ked mi vsetko islo v pohode cca tyzden dozadu.?? pretoze iba slovenske programi mi padaju kazdych 10 sekund. a zeby nam vsetkym otocil vietor paraboly??? to sa mi tiez nezda. Vsetky ceske stanice idu uplne bez problemov. A nieje to iba STV1,2 ale aj markiza, joj, joj plus atd...

03.07.2011 15:25 • ® smscz
Jak jsem psal, frekvenci 12565(STV1,2) hodně ovlivňuje přesnost paraboly. Vítr byl také hodně silný;)
Zkusil jsi vymazat frekvenci a znovu naladit? Reautorizace karty taky nebude na škodu. Dělá ti to na jednom ze dvou přijímačů. To hodně napovídá. Každý má jinou citlivost tuneru. Zkus též přehodit koax na LNB(mohl kleknout) atd. Můžeš prohodit i karty. Když nic nevyřešíš, zabývej se přijímačem, jak jsem psal poprvé.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

Mam kartu CRW,pouzivam ju uz dlho aj prijimac mam  
03.07.2011 15:16 • ® vojto5151
Mam kartu CRW,pouzivam ju uz dlho aj prijimac mam od zaciatku illusion
Od pondelka zacali vypadavat vsetky slovenske programi.

03.07.2011 14:58 • ® smscz
Píšete všichni jen všeobecně(chtěl jsem vědět více-stačí číst), tedy vám odpovím též jen všeobecně;)
Asi by to chtělo jiné, novější SW do vašich přijímačů. Co se týká Illusionů, tak určitě. Pokud by šlo jen o STV1,2, může to být věcí nepřesně nastavené paraboly.

Mne robi to iste. Ale v obyvacke to nerobi iba  
03.07.2011 13:45 • ® vojto5151
Mne robi to iste. Ale v obyvacke to nerobi iba namojom prijimaci. Mam illusion m2e. V obyvacke je tiez illusion ale M5 a tam ide.

vapadok  
03.07.2011 13:18 • ® boonnyy
Ano presne to iste robi aj mne mam kartu cslink, ceske programy idu v pohode ale slovenske cca kazdach 8-10 sekund vypadavaju, mam kartu cryptoworks. Prosim poradte co s tym.... Vopred dakujem

02.07.2011 06:21 • ® smscz
chtělo by upřesnit, jakou kartu (CRW, ICE, IRD?), je to nově aktivované(nebo na právě zaregistrované) kartě nebo to začalo dělat na již používaném kompletu a jaký přijímač používáš. SK programy máš na mysli STV nebo též JOJky a Makíza, Doma?

Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist