Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 07.02.2026 - 15:50:26 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/2 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
ako zo starej karty GITAL na novú  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.08.2011 06:07 • ® vierkad
Možno sa Vám bude zdať moja otázka smiešna, stále sa to tu prepiera, ale ja som už staršia a odborným veciam moc nerozumiem, vy ste chlapci šikovní, odborníci, tak si myslím, že mi poradíte.
Už mi tu raz jeden chlapík nielen poradil, ale aj zaplatil, nebál sa, že nezaplatím.
No, ale na otázku.
Mám starú kartu GIT8LKU-českú. Mala by som si pravdepodobne spraviť tú výmenu karty.
Hmmm. Ale to už je dávno, čo mi tú kartu zaregistroval jeden pán v Česku.
Ja už s ním nie som v kontakte.
O tú kartu mi moc ide.Dosť som do toho investovala. Mám aj SKYLINK- veď dávno to bolo tak, kto chcel mať Novu, musel mať českú kartu.
Teraz to už toľko nestojí.
Poradte mi, akým spôsobom by som si tu novú kartu-tú za tých (neviem kolko, okolo 600 českých korún) mohla kúpiť sama-dá sa to? za €
A ako na to.
Neviem, či ste ma pochopili. Ďakujem :)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

doplnenie  
01.09.2011 20:06 • ® mariom
Samozrejme CS link zatial cryptoworks (stare) karty nemeni, ale predpokladam ze sa tak stane do konca buduceho roka.
Na pouzivanie novej karty systemu irdetto budete potrebovat mimimalne nahrat novy software do prijimaca (ak mate univerzalnu citacku) alebo novy prijimac ak mate licencovany cryptoworks. Ak uvediete presny typ prijimaca poviem Vam konkretne.

Preregistracia  
01.09.2011 19:59 • ® mariom
Dobry den,
GITAL je vlastne CS LINK. NA to aby ste mohli kartu vymenit musi byt registrovana na Vas. Ak mate kod pre elektronicku spravu karty pre www.cslink.cz staci ak si pozriete na koho je registrovana, stiahnete si ziadost o preregistraciu karty http://www.cslink.cz/sk/prakticke-tipy/zakaznicke-tipy/k-stiahnutiu/ vyplnte a poslite postou.
Kartu Vam nateraz menit netreba, ponuka je rovnaka, ibaze az dojde k vymene a vy ju nepreregistrujete, novu kartu poslu MAJITELOVI NIE VAM!!!

gital sa rovna cs link  
30.08.2011 07:09 • ® par32
gital sa rovna cs link :good: :D

A tú moju GITÁLKU mám považovať ako CZLINK?  
30.08.2011 06:21 • ® vierkad
A tú moju GITÁLKU mám považovať ako CZLINK?

Vymeny robi Skylink,Cs link ešte zatial nie  
29.08.2011 18:41 • ® par32
Vymeny robi Skylink,Cs link ešte zatial nie :D :good:

Spýtam sa ešte raz. Gital nevymením? dodám, že som  
29.08.2011 13:58 • ® vierkad
Spýtam sa ešte raz.
Gital nevymením? dodám, že som raz už na GITAL doplácala 9€, pretože som chcela Prima col-barandov-nova cinema.
nepreregistrovali mi ju vtedy na czlink? veď už vtedy GITAL neekzistoval-bol nahradený czlinkom.
skylink, to ja viem že áno. Išlo mi hlavne o tú českú.

1.Gitalka k.sa nevymenuje.2.Skylink k.CW se může  
29.08.2011 06:30 • ® Exclusivec
1.Gitalka k.sa nevymenuje.2.Skylink k.CW se může vyměnit ale v tvém případě to nebude tak jednoduché a ani to není nutné pokud nechceš sledovat od Skylinku více prog.v HD.

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist