Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 03:28:22 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Skylink pracuje na lepší kvalitě Filmboxů  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
15.02.2012 06:02 • ® zdenoq
U ostatních kanálů jsem nezaznamenal ani zhoršení ani zlepšení kvality," tvrdí Jaromír Glisník.
aspon nieco bude zlepsene ako u upc direct, znizovali datovy tok az kym si to zakaznici nevsimli ked zareagovali na znizenu kvalitu, tak odpoved test :D

Golden Interstar 870, offset 100cm Al E.E., G.I.0,2dB twin, Skylink CryptoWorks, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Kvalita  
17.02.2012 13:51 • ® smscz
měl jsem za poslední dobu doma několik různých přijímačů SD i HD. Anténní sestava stejná, televize stejné(plasma a CRT). Konkrétně tři "stejné" Homecast S3000CICR. Na dvou obraz odpovídající(nebudu řešit jestli špatný, či dobrý atd). Na třetím Homecastu to byla opravdu mazanice a to se mírním. Jinými slovy bych na něj šlápl;) Další SD starý známý Topfield 6000CR 4 ks, obraz 3x ok, ale jeden nic moc. Dále Opentel ODS 1600CW 1ks, Opentel ODS 3600CRCI, oba obraz dobrý, myslím, že i lepší jak Topfield. Přijímač(keplík;)) Smart taktéž ok. HD mašiny Dizipia, Topfield 2050, Topfield 2060, Humax 5100, Bensat 300IR a můj Vanta. Všechny brilantní obraz i zvuk. Nerad musím přiznat, že můj je z nich obrazově nejníže. Vím že se to dá napravit SW/FW, ale nebudu to řešit.
Často zde zavrhované sledování HD programů na CRT televizi, nemám nejmenší důvod potvrdit. Když mám telku 16:9, 80cm, 100Hz s dokonalým zvukem, není třeba ji hned vyhazovat. Ještě výhoda, že přes scarta se sama zapne i vypne. Tohle slavné HDMI neumí(jen asi v 5% kombinací TV/HDSTB). Plasma je plasma, o tom není třeba diskutovat. Mám tuším 10 generaci Panasonic a bez chybičky.
Zajímavý poznatek - ve všech tady uvedených přístrojích SD, funguje bezchybně karta ICE, i přes to, že Skylink dávno upozorňoval, že Opentely, Homecasty atd, nepůjdou s touto kartou.
Další poznatek. sledoval jsem tuhle jakýsi koncert na MDR (z Astra1). Je to SD a ještě jen jakýsi republikový(regionální) kanál. Obraz naprosto dokonalý. Naše HD programy proti tomu viditelně zamlžené, neostré, prostě bída. Takže na zlepšování je toho hodně v našem státě;)
Ale nemusí to být vždy tak jednoznačné, stačí si někdy zkusit jiný přijímač a je vidět změna na první pohled i na CRT telce;)
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

tak to ti uz nepovim..ked som preladil chvilu to  
17.02.2012 12:51 • ® paulo
tak to ti uz nepovim..ked som preladil chvilu to slo...ale nepredplacam tak uz to nejde..ale zatoto odo mna neuvidia ani cent.

hlavně že na to stále čučíte  
17.02.2012 11:52 • ® smscz
;)bez toho by jste přece nemohli tvrdit, že je to mazanice;):)
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

je to otrasna mazanica...po kazdom preladeni je to  
17.02.2012 08:41 • ® paulo
je to otrasna mazanica...po kazdom preladeni je to stale horsie!! a kuwia uz aj datovy tok na neplatenych kanaloch..sila...

Pan Glisnik, to ste este nevidel poriadny obraz..  
15.02.2012 11:28 • ® jjdjster
Pan Glisnik, to ste este nevidel poriadny obraz.. , to ste si len zjavne prepinal, medzi skylink a cslink programami.. Ze volite kvantitu na ukor kvality podla vzoru Digi TV, to je jedna z ciest, k rychlemu a kratkodobemu zarobku a rovnako pokracuje az do pekla... Skylink bol od pociatku zalozeny na kvalite, aj ked bolo na nom menej programov a karta stala nekrestanske peniaze...Staci si len prepnut na DVB-T a porovat si ktorýkolvek program s tym na SATelite (skuste to aj vy), budete mat pocit, ze musite ist k ocnemu na reklamaciu .. Neberte to ako urazku, ale ako snahu zvazit si svoje vyjadrenia, pripadne aj ako inspiraciu do buducna.

aj film plus je lepši ako tie slavne filmboxy  
15.02.2012 11:23 • ® par32
aj film plus je lepši ako tie slavne filmboxy :D

Stejnak tam nic nedávají. Spousta free TV má lepší  
15.02.2012 07:27 • ® Padre Pio
Stejnak tam nic nedávají. Spousta free TV má lepší program. Filmbox vysílá jenom to, co se dá levně koupit. Naproti tomu MBC2 (26E) má smlouvy s každým studiem v Hollywoodu.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist