|
|
20.02.2012 07:58 • ® juzek691
|
|
Chceme, aby si každý náš zákazník mohol vybrať to, čo mu najviacvyhovuje, preto novo umožňujeme jednoduchý prechod z CS Linku naSkylink. - toto je na stránke CSlinku - ak by dôvodom možnosti prechodu z CS na Sky mala byť možnosť vybrať si, ako to píšu, potom by mala automaticky existovať aj možnosť prechodu opačne. Veď aj ten čo má Sky môže mať záujem o to čo ponúka CSlink.
|
|
¤ Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8 ¤
|
Reakce (nejnovější jsou nahoře): |
1 / 1 |
|
® marek331
|
|
21.02.2012 08:18 • ® par32 |
|
|
Nie je to take jednoduche ako pišeš...musiš uzatvorič dohody ,to su vždy 2 strany a každa chce uchmatnuť čim väčši balik penazi a my zakaznici nechceme platiť vôbec alebo čim menej.Zakznik-majitel prav -vysielateľ-provider...  Inač aj mne taketo delenie nevyhovuje.
Odpovědět
|
|
|
Mám v domácnosti skylink.Moja matka má cs link.
|
|
21.02.2012 07:48 • ® marek331 |
|
|
Mám v domácnosti skylink.Moja matka má cs link.
Ten cslink som zriaďoval ešte v časoch, keď v ponuke skylinku nebol
CS Film, ktorý denne sleduje.
Potom pridali Univesal Channel, korý denne tiež sleduje a nejde na Skylinku.
Neviem, aký zámer má ich spoločná firma do budúcnosti, no isté je to, že je to zbytočné delenie na cslink a skylink.Jedni aj druhí sú ochudobnení o dosť programov.
Nič viac, lež že je to d...izmus prvej triedy.
Takých chujov ako sú oni je na svete dosť.
Odpovědět
|
|
|
No tak neviem,teraz o čo Ti ide,keď máš aj tam,aj
|
|
20.02.2012 15:26 • ® letas |
|
|
No tak neviem,teraz o čo Ti ide,keď máš aj tam,aj tam to isté,to už mať tak Tvoje problémy a vyhľadávať nejaké princípy,konkrétne tu,keď skutočne o nič nejde.Aký problém prejsť ku CS-linku?Stačí kúpiť kartu CS-link a hop a už si tam.Len ten dôvod mi stále chyba,keď Ti nejde o platené programy. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
skylink-*cslink
|
|
20.02.2012 15:12 • ® juzek691 |
|
|
Všetci tu píšete o platenych či neplatených ponukach a ja píšem o niečom úplne inom - o tom, že stale tvrdia, že sú to 2 firmy a hlavne, že si môžu zákaznici vybrať či chcú mať Skylink alebo Cslink-odhliadnúc od ponuky programov, ale pritom slobodne môžeš prejsť od CSlinku ku Skylinku, ale slobodne od Skylinku k CSlinku nie!!!! Ide o princíp, nie o bohatosti ponúk programov.
Odpovědět
|
|
|
® juzek691
|
|
20.02.2012 14:10 • ® smscz |
|
|
Skylink má snad tu stejnou neplacenou nabídku jako CSlink, tak až se ti shorší živ.podmínky, jednoduše přestaneš platit nabídku placenou a máš automaticky stejnou neplacenou nabídku, bez přecházení k CSlinku. 5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
Odpovědět
|
|
|
Najbližšie mesiace ukážu,akým smerom sa to bude
|
|
20.02.2012 13:34 • ® letas |
|
|
Najbližšie mesiace ukážu,akým smerom sa to bude uberať,ale osobne si myslím,že platenú ponuku v CS-linku budú utlmovať,pridávať sa tam určite nič nebude.Nemalo by to pre ních,teraz,keď sú jedna firma žiadný význam.Niektoré programy z platenej ponuky CS-linku prejdú aj na karty skylinku a bude vymaľované. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
cslink-skylink
|
|
20.02.2012 13:26 • ® juzek691 |
|
|
To chceš povedať, že ak niekto má Skylink nemôžu sa mu zhoršiť živ.podmienky a stane sa "nenáročným" divákom???? A ak zostane v cslinku bezplatná ponuka, taká ista alebo aj menšia ako v Skylinku, tak potom ide o likvidáciu CSlinku a nie o výber zákaznikov.
Odpovědět
|
|
|
No,to by bolo asi pekné,ale oni budú presadzovať
|
|
20.02.2012 10:26 • ® letas |
|
|
No,to by bolo asi pekné,ale oni budú presadzovať iný smer,ktorí už deklarovali pred časom.CS-lik bude zameraná pre nenáročných divákov,čiže pre tých,ktorým stačí neplatená ponuka a potom prechod k CS-linku ,nemá zmysel. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8
|
|