Poradí mi někdo která verze UNI SW do GM 9080 je spolehlivě odzkoušená, tak aby fungovala Skylink karta a natáčení DiSEqC 1,2. A co značí "sp" a "mc" ve verzích SW. Koupil jsem tento GM 9080, ale není k tomu cz nebo sk manuál. Na netu jsem narazil jen na GM 9060 class. Díky předem za zaslání na libour@volny.cz. Nevím totiž co zadat do tabulky nastavení u jednotlivých družic.Díky
Již jsem sehnal vše, ale určitě ne na ab-foru. O CZ manual jsem požádal výrobce a za půl hoďky jsem ho měl v poště. A nejnovější origo SW 1.4.41(i s UNI čtečkou) je přímo na stránkách výrobce Cynextra.com. Ale grafické zpracování je katastrofální,malé rozmazané písmo na LED i CRT. Grafika i způsob ladění s mým starým GI 780 nelze srovnávat. Má některá jiná verze SW lepší grafiku podobnou GI? Asi kdybych si ho mohl napřed odskoušet,tak ho nekoupím.
Ahoj všetkým, kúpil som tento prístroj namiesto staručičkej nokii ale akosi mi nechce spolupracovať s motoro satscan, v menu som to nastavil na diseqc 1.2. Astru3 23,E mám naledenú všetko OK ale potrebujem tam dostať Hotbird 13E, Eurobird 9E, Astra1 19,2E, .
Vie niekto poradiť ? Dakujem