Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 04:26:10 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
ČT HD NA VŠETKÝCH KARTÁCH !  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
27.03.2012 08:31 • ® Luteran
Dočasný zástupca M77 v ČR a SR J.G. urobil verejné prehlásenie s cieľom prevádzkovať program ČT HD od 1.5.2012 iba na kartách ICE a Irdeto. Toto vyhlásenie je v rozpore s podmienkami verejnej zákazky pre satelitnú distribúciu signálu ČT HD. Tie určujú funkčnosť všetkých doterajších kariet CS Link a Skylink. Táto skutočnosť a mnohé ďalšie otvárajú diskusiu na vážne celospoločenské témy. Prvou je, či zákazníci, ktorí boli nútení zaplatiť si karty Výmena neboli uvedení v omyl. Ďalšie otázky sú ešte omnoho závažnejšie.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 42   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 2 / 3

takže  
27.03.2012 15:24 • ® Jupi
sa dočkáme aj axn+scifi v skylinku :D
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/

® zdenoq  
27.03.2012 15:15 • ® smscz
Myslím, že nové karty CSlink Irdeto už nebudou v prodeji.
Stejně tak si myslím, že je praktičtější mít "universální" kartu ICE než samotné Irdeto. Už jen kvůli tomu, že s ICE funguje dost "starých" přijímačů bez nutnosti kupovat CAM modul nebo nového přijímače. Dříve nebo později též dojde k převodu zbývajících programů CSlinku pod Skylink.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

Karta Cslink stara cryptoworks pojdu platene do  
27.03.2012 15:11 • ® zdenoq
Karta Cslink stara cryptoworks pojdu platene do konca roka v novom roku 2013 na starej Cslink karta cryptoworks pojdu neplatene kodovane programy nadalej aj v roku 2013 vsetko zalezi na majitelovi kolko mesiacov ponecha stary kodovaci system. Riesenie treba si ponechat staru Cslink kartu, ke na nej nic nepojde potom bude treba kupit kartu novu Cslink Irdeto ale bude treba dokupit Cam Irdeto modul alebo ked prijmac nema CI slot potom zakupi prijmac s citackou Irdeto
Golden Interstar 870, offset 100cm Al E.E., G.I.0,2dB twin, Skylink CryptoWorks, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W

® vierkad  
27.03.2012 15:00 • ® smscz
Vymeniť ju zatiaľ nemusíte, ale časom na to rovnako dôjde. Skutočnosť je taká, že už nie je rozdiel medzi oboma kartami čo sa týka počtu programov, ani čo sa týka poskytovateľov služieb. U oboch je oboje rovnaké. CSlinkové karty teraz spravuje Skylink, preto výmena bude vždy za kartu Skylink.
Inak k výmene karty CSlink stačí len jej číslo a kartu Výmena Skylink. Jediné čo môže teraz (do konca mája musí byť zaregistrovaná karta Výmena) k výmene kariet lákať, je ponuka 2 mesiacov celej ponuky zdarma. Avšak nie je to posledná takáto "akcia". Do konca roka ešte niečo bude.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

možno otázka od veci ale...  
27.03.2012 14:16 • ® vierkad
Keď tu už tak preberáte tie karty, tak sa Vás chcem spýtať.
Mám aj skylink aj czlink.
Skylink som si vymenila za tých 24€ a tú czlink netreba vymieňať?
Mám ju na českého občana, takže nemám žiadne informácie, či mi to treba tiež vymeniť.
Nechcem ju meniť na ďalšiu skylinkovú, chcem si ponechať czlink, aj keď bude treba doplatiť, tak ako na skylinku.
Som len obyčajná stará baba, tak nechcem nejaké komentáre, že sa hlúpo vyjadrujem.
Poradte mi tak, ako by ste radili svojej mame. :) :good:
Ďakujem

Pravda, že oživilo  
27.03.2012 13:43 • ® smscz
ale jakýmsi divným směrem :) též platí rčení: "méně je někdy více" ;)

Ale,ale,však aspoň sa to tu trochu oživilo,však  
27.03.2012 13:31 • ® letas
Ale,ale,však aspoň sa to tu trochu oživilo,však boli dni,že tu nik do ničoho nepichol,sem tam nejaký refrech,proste nuda.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

a co? keby presli na MPEG-4 aj CT1 a CT2 SD z  
27.03.2012 12:59 • ® dvbinfo
a co? keby presli na MPEG-4 aj CT1 a CT2 SD z dovodu zvysenia efektivity tak je to tiez v rozpore len preto lebo pre x-rokmi si ludia kupili SD prijmace? Je to strategia firmy a pokial to maju osetrene s tym kto si plati za distribuciu tak je to ok. Si precitajte obch.podmienky. Si kupite Ipad 1, a nasledne vyjde Ipad 2 s novymi features... musi ti ho vyrobca vymenit? Nie! Proste si kupujete sluzbu v danom momente a zaruka sa hlavne tyka karty a nie obsahu. To je jedina nevyhoda a neistota.
Osobne mi uz lezie na nervy ako p. Luteran "odborne" neustale komentuje Skylink. Pravidlom je kazdne 2 dni + vzdy ak vyjde nejaka novinka od Skylinku. Byt nimi tak uz vas zalujem za ohovaranie a zavadzanie verejnosti.
VU+duo & Optibox zebra & Opticum 9500HD & Sky+HD Box UK. Full HD LED TV + FULL HD 600hz Plasma. Multifeed 28/23/19/13 ... Skylink + SkyDigital... proste v technike a slobode je krasa!

Zase polopravdy  
27.03.2012 12:55 • ® milanmin
Áno, ČT spusti ďalší (druhý) kanál v HD, ale obsah zrejme bude z ČT4 a ČT2 z dôvodu ME vo futbale a OH. Tieto kanály (ČT4 a ČT2) budú aj naďalej vysielať ako doteraz, takže obavy p.Luterana zdajú sa byť- ako obvykle- zbytočné.

Jupi  
27.03.2012 12:04 • ® pistok153
Ano budem musieť ,ale nie takymto nátlakovím sposobom ,až mi tu kartu pošlu na dobierku domou za tích 24ečok ,tak OK ,ale žiadna "akože" dobrovolná vymena neprichádza v uvahu ,to si skor kupim novu IRDT a kašlem ich ,ináč toť za tych 24eur nicmene vela nenakukaš a naviše pre skylink neni problém ani 6 mesačné pay-TV promo keby chceli ,takyto oblbovak z vratením penazí "akože" do kreditu ,si možu nechať a naviše aj to MULTI ktoré si platím zdraželo o tich cca 24ečok ,takže akurát by som to mohol využiť po vymene ako doplatok.
A budem tam kde som bol. ;(

pistok  
27.03.2012 11:57 • ® Jupi
ale raz budeš musiet já už to mam za sebú já už menit nemusím :)

No pozri ja som platič ,ale niesom blbec že by som  
27.03.2012 11:56 • ® pistok153
No pozri ja som platič ,ale niesom blbec že by som niečo menil ,takže asi tak. :D

27.03.2012 11:53 • ® Jupi
už bysom na cryptoworks kartách nič nedával nové aj platené sa budú odpajat čoskoro takže treba ich popohnat k výmene :)

No ale oni nič neporušuju,CT v SD verzii zostane  
27.03.2012 11:01 • ® THXKO
No ale oni nič neporušuju,CT v SD verzii zostane pristupne pre všetky typi katiet.A Tý čo chcu HD nech si vymenia.Celkom to zmysel dáva nie?
2x HDbox 9105+, gibertini 75cm(19e+23e+28e), gibertini 150cm(tiahlovy motor 18")

Jo přesně. Zájem o karty výměna můžou zvýšit  
27.03.2012 10:47 • ® Padre Pio
Jo přesně. Zájem o karty výměna můžou zvýšit jedině ukončením provozu televize NOVA na kartách cryptoworks. Jinak jich bude pořád minimum. Dokud tam pojede NOVA, tak zájem o jakoukoliv změnu bude naprosto minimální.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE

Přesně tak  
27.03.2012 10:46 • ® smscz
zase jen obvyklé luteránovy zkresleniny a sugesce.

Ked sa niekto rozhodne kupit HD prijmac, tak co  
27.03.2012 10:32 • ® zdenoq
Ked sa niekto rozhodne kupit HD prijmac, tak co nebude mat na kartu za 23eur ICE, ide tu o narocnejsich ludi, ty co maju len zaklad 23 neplatene kodovane programy tak maju len SD prijmace s apropo tyka sa to noveho programu CT2HD a nie CTHD
Golden Interstar 870, offset 100cm Al E.E., G.I.0,2dB twin, Skylink CryptoWorks, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W

Problém je vážnejší ako si myslíte...  
27.03.2012 09:44 • ® Luteran
Problém je vážnejší ako si myslíte. Téme sa venujem od samého začiatku v roku 2001. Teraz je väčší priestor na ozrejmenie problému. Tým, čo tomu nerozumejú sa môže problém zdať ako banalita. Najprv bola distribúcia verejnoprávnych TV prostredníctvom štátnej firmy za určitých zákonom stanovených podmienok. Neskôr sa distribúcia signálu dostala k tzv. " súkromnej " firme jej predajom za podivných okolností. To by ešte stále nemusel byť problém, pokiaľ firma dodrží čo má. Podmienky sú dané hlavne licenčnými podmienkami pre vysielanie zo zákona a ďalej internými podmienkami stanovenými verejnoprávnymi TV. No a ako sa postupne odhaľujú detaily, ukazuje sa tu celý rad vážnych problémov, ktoré si bežný "človiečik" neuvedomuje. To by tiež nevadilo, pokiaľ by fungovali inštitúcie a ľudia platení z daní " človiečikov"

Ta aféra s certifikovaným resívrem právě nejlépe  
27.03.2012 09:40 • ® Padre Pio
Ta aféra s certifikovaným resívrem právě nejlépe vystihuje postoj Skylinku. Dělej si co chceš, ale nechtěj abysme ti u toho ještě asistovali. Surflock nikdy nebude. Ale oni vám to nemůžou schvalovat nebo vás ubezpečovat nějakým prohlášením.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE

Ale chlapci ,šak karty už treba vymeniť a nejaky,  
27.03.2012 09:32 • ® pistok153
Ale chlapci ,šak karty už treba vymeniť :D a nejaky, sposobom dobrovolne to musí ísť,
a práve toto je dobrovolny sposob ,toť cheš vidieť nové CT HD vymen si dobrovolne kartu a takto si to pomení zasa kopa ludí "Dobrovolne" toť zasa Marketingoví ťah.
A pan JG bude rád že konečne Vypne CRW ,lebo už tích kartičiek bude funkčních málo a preto nebude dovod prevádskovať starí systém ,a potom bude nasledovať aj ten Surflock ,lebo ako sa raz vyjadril ,že momentálne to nemá Zmysel ,kedže je vela aktívnych CRW ,kariet ,ináč podla mna to vnemá zmysel z toho dovodu ,že ludia by tie kartičky nemenili ,toť skorej Hotlain linka na skylink ,"Nefunguje my STB" a zdruhej strany sa ozve "Nemáte certifikovany Prímac" :D :D :D

Celkový počet reakcí: 42 / zobrazují se: 21 ... 40

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist