|
chápem to správne?
|
|
17.07.2012 14:19 • ® labudik |
|
|
Ked sa pozerám na obal z karty, je na nom jasne napísané, dostal som v cene tých 80E toto:
citácia:" V cene neplatené programy bez časového obmedzenia+ 2 mesiace balík MULTI
pričom vnútri sú neplatené programy definované- je to vlastne terajší balík gratis
ciže je jednoznačné k čomu sa firma zaviazala a čo má a ako poskytovať
čiže firma Skylink nie je tak natvrdlá, že by to nechápala, ona sa hlási k tomuto záväzku, im je to jasné
čiže oni sa len vykrúcajú tak, a len tak:
že balík Gratis stále poskytujú bezplatne a že sepoplatok je niečo iné a z tým nesúvisí!
čiže stačí dokázať len jednu vec-žE SúVISí, A SKYLINK TO Má PREHRATé
A dokázať to je ľahké
P.S neobstojí zahmlievanie typu poskytujú možnosť príjímu, nie vysielanie a podobne, v záväzku je jasné, že sa zaviazali zákazníkovi ZABEZPEčIť-DáVAť- POSKYTOVAť balík gratis zadarmo a to bez časového obmedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ekvivalenty: nikdy neplatíte-čo mali v reklame
alebo u autonavigácii sa uvádza napr update máp doživotne zadarmo...
Odpovědět
|
|
|
Mňa nezaujíma kto platil doteraz servisný poplatok
|
|
13.07.2012 14:32 • ® MILAN2 |
|
|
Mňa nezaujíma kto platil doteraz servisný poplatok Skylink je na tom veľmi veľa získový. Ja som si kúpil kartu Skylink a na tej karte majú ísť programy gratis, ktoré majú ísť ako nespoplatnené a neuvádza sa žiadny servisný poplatok. Pýtam sa akým právom si Skylink pýta servisné poplatky. Ale mne sa zdá, že zákon si mení každý d... a mi blbý slováci sme stále len ticho.
Odpovědět
|
|
|
Je v zájmu diváka, aby Skylink byla zisková
|
|
12.07.2012 06:58 • ® Padre Pio |
|
|
Je v zájmu diváka, aby Skylink byla zisková platforma. Vem si jako příklad britskou Sky (největší mediální moloch v Evropě a astronomické zisky). Ta služba toho nabízí nejvíc pro svoje abonenty i ne-abonenty (např. Sony Movie Channel) Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
Odpovědět
|
|
|
makosko
|
|
11.07.2012 21:56 • ® polulin |
|
|
No, tak na nic nečekej, podej žalobu a seznam nás pak s výsledky.
Odpovědět
|
|
|
ano
|
|
11.07.2012 21:34 • ® makosko |
|
|
Myslel som si že tu na fore bude aspon nejaka diskusia na temu sky a cslink ale aj som predpokladal že asi skoro žiadna a presne takto je to aj s našim štatom každý pič......ale nikdo nič nespraví asi tak sme ako opice zavrete v klietke len čakame čo nam kto da do papule ale aby sme preto niečo spravili ani prd ach jaj no čo už s nami
Odpovědět
|
|
|
makosko
|
|
11.07.2012 20:14 • ® JohnCena |
|
|
mas swatu prawdu!!!!!!!  Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
Odpovědět
|
|
|
Co kdyby
|
|
|
No,ono by bylo velice zajímavé kdyby onen neslavný manipulační poplatek platily televizní stanice a ono by se hned ukázalo,že by se poplatky možná už jako nástřel začalo na desetině dnešního požadavku a kdoví jestli by se při vyjednávání s mocnými televizemi nešlo s cenovými požadavky hodně pod mnou uvedenou desetinou.
Odpovědět
|
|
|
A kdo myslíš, že do teďka na to příspíval?
|
|
10.07.2012 21:21 • ® Padre Pio |
|
|
A kdo myslíš, že do teďka na to příspíval? Nápověda: Byli to abonenti pay-tv programů. A taky samotný televize samozřejmě. Ale jenom částečně, protože některým se nechce moc platit a Skylink je musí mít v nabídce. Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
Odpovědět
|
|
|
podstata
|
|
10.07.2012 21:09 • ® makosko |
|
|
Ja som nespominal ani HBO ani nič platene ja som mal ny mysli slovenske a česke vysielanie
Odpovědět
|
|
|
Nezapomeň na jednu důležitou věc. Podstata
|
|
10.07.2012 16:32 • ® Padre Pio |
|
|
Nezapomeň na jednu důležitou věc. Podstata každé platformy je to, aby něco zajímavýho vysílala. Dneska například s chutí vynechám ten národní doják Lidice na HBO HD (na který chodí do kin školní výpravy) a místo toho si pustím thriller Skleněný dům na KABEL1. Vlastizradu v tom nehledejte  Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10