|
|
09.08.2012 10:07 • ® majsat007
|
|
Dve tretiny Slovákov sa klasických antén vzdali. Tí ostatní sú s príjmom spokojní, tvrdí štátny prieskum - viac je na zive.sk, s odvolanim sa na tento material ktory prerokovala vlada:
http://www.rokovania.sk/File.aspx/ViewDocumentHtml/Mater-Dokum-146678?prefixFile=m_
.
Vsim nite si tento odstavec:
"Po zavedení DVB-T takmer polovica (49,0 %) domácností prijíma televízny signál cez satelit, menšia skupina (39,3 %) káblovými rozvodmi a najmenšie zastúpenie (12,2 %) má v súčasnosti DVB-T, pričom viaceré domácnosti prijímajú signál aspoň dvomi spôsobmi."
.
kde soudruzi udelali chybu ked uviedli percentualny podiel, ktory dava spolu 100,5%  TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
|
|
¤ Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5 ¤
|
Reakce (nejnovější jsou nahoře): |
1 / 1 |
|
som slavny
|
|
09.08.2012 12:16 • ® majsat007 |
|
|
jeeej v novom clanku od Ing.Luterana figuruje moj prispevok (screen), som slaaaaaavny 
.
Nasiel som blog JUDr.Luterana a pise sa v nom:
"Skylink Výmena prináša zákazníkom aj určité benefity. Prvým je, že na novej karte sú až 4 bezplatné slovenské a české HD programy vďaka výkonnejšiemu procesoru. Toto ocenia najmä zákazníci s veľkými LED, LCD a plazma obrazovkami a HD sat. prijímačmi."
.
WTF? Takze ICE je lepsia karta nez ta povodna stara cw pretoze ma vykonnejsi procak, no vyborne, to uz je dovod na kupu.  TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
Odpovědět
|
|
|
majsat007
|
|
09.08.2012 11:39 • hujer23 |
|
|
Slovensko je veĺmi členitá krajina.
Veľa členov rôznych strán ,to tu má veĺmi dobre zariadené a spravené tak aby tieklo iba tam kam má.
Povedal som to už dávno že je tu monopol jak ..... a TW je v tom akože nevine lebo tie výkony na tých vysielačoch a samozrejme pokritie dvb-t je v poriadku ved je tu iná možnosť Sky.
Veru dopadli sme!!!!!! 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
par32
|
|
09.08.2012 11:36 • ® JohnCena |
|
|
presne tak u nas je to otras a hlavne na dedinach kde si stare tetky nevedia nastavit este stare polske sita do V atd....a to nehutorim o kotlinach abo pod kopcom,predtym analog clovek chytil skoro vsade,to dvbt je cele zle a hlavne drahe co pytaju ti towrkaci je nehorazne za vysielanie,je to bieda Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
Odpovědět
|
|
|
ten prieskum je nestastne vyhodnoteny, ked je
|
|
09.08.2012 11:26 • ® majsat007 |
|
|
ten prieskum je nestastne vyhodnoteny, ked je otazka na hlavny zdroj signalu, je len logicke ze kazdy co ma satelit povie ze jeho hlavny zdroj je satelit ked tam ma x-nasobok programov. takze to ze dvb-t skutocne vyuziva mozno aj 25% domacnosti sa tu vobec v tom prehlade neodzrkadli.
.
a s tym pokrytim slovenska - za cias analogu sme tu mali takmer 1000 prevadzacov / vykryvacov. clenity teren si ich vyzadoval. dnes? zatial ani jeden! neviem kto moze za frekvencny plan s vertikalnou polarizaciou (tipujem ze sme si ho sami navrhli a zeneva skakala od radosti), teoria sice hovori ze tato polarizacia je vhodna do hornateho terenu - ALE - preco to pred jej zavedenim v nasej krajine nikto neotestoval? cele pilotne vysielanie od 2005 malo predsa v praxi overit prijem, a zaujimave je ze sa vysielalo v horizontalnej polarizacii. to je fakt ako u d...ov. TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
Odpovědět
|
|
|
čuduješ sa?U nas je prijem katastrofalny.Ak dam
|
|
09.08.2012 11:01 • ® par32 |
|
|
čuduješ sa?U nas je prijem katastrofalny.Ak dam novy kabel a novu antenu tak mi signal ide ale len dovtedy kym nezaprši alebo ak pride hmla tak mame smolu...
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5
|
|