Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 14:19:31 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
Smart HD: nejsledovanější polské TV v HD  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
12.10.2012 11:05 • ® deltagama
Balíček Smart HD je zajímavý tím, že nabízí všech pět nejsledovanějších polských programů v HD verzích. To znamená TVP1, TVP2, TVN, TVN7 a rovněž POLSAT. Rozhodně se nehodí pro zájemce o placené programy v HD kvalitě! Ty jsou dostupné pouze v SD, tak aby cena byla co možná nejnižší.
---
www.smarthd.pl
---
Novinka je, že už nemusíte vlastnit kartu TNK (SD) pokud máte zájem o výše uvedené polské programy, ale můžete si koupit za stejnou cenu přímo kartu Smart HD. První tři měsíce předplatného jsou v ceně (karta se dá snadno koupit a poté i dobíjet na stránkách polských eshopů). Potom je bezpodmínečně nutné kartu alespoň 6x do roka na jeden měsíc dobít a to s odstupem dvou měsíců, tak aby výše uvedené programy zůstaly funkční. Takže to vychází ročně asi na 750 Kč. Dá se používat ve všech modulech a čtečkách, které spolupracují se systémem Conax.
Samozřejmě je možné dobít i jednorázově na celých 12 měsíců (1100 Kč) a tím získat trvalý přístup k těm placeným programům v SD kvalitě. Například AXN nebo nSport (italská liga a champions league).

Vantage 7100S / Inverto Black Ultra / parabola Emme Esse 150 / Sky Italia (Sky TV + Cinema) / Giga Twin Blue CAM (HD+ DEU)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 1   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Co se mně osobně líbí na těch polských programech  
13.10.2012 08:01 • ® deltagama
Co se mně osobně líbí na těch polských programech je to, že vysílají ve všední dny v hlavním čase filmy. Jedná se o stanice Polsat a TVN7. V Evropě už tohle moc vidět není, filmy se vysílají většinou jenom o víkendech. Taky zábavné studiové pořady vlastní produkce plní svojí funkci a pobaví.
---
www.youtube.com/watch?v=zo06l0aZ1lo
---
Samozřejmě to polské logo s věkovým upozorněním je mimořádně hnusné, to všichni znají. Ale zase je nutno pochválit TVN7, že nabízí některé z těch filmů s dostupnou originální stopou. Taková snaha u nás vůbec neexistuje.
Vantage 7100S / Inverto Black Ultra / parabola Emme Esse 150 / Sky Italia (Sky TV + Cinema) / Giga Twin Blue CAM (HD+ DEU)
 
 
Celkový počet reakcí: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist