Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 08:51:54 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Digi TV
Slovak Sport TV 2 v DigiTV  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.07.2013 19:58 • ® majsat007
medialne.sk dnes prinieslo informacie:

Pridanie športovej stanice do balíka Digi TV potvrdili na call centre Digi Slovakia.

„Nový športový kanál plánujeme zaradiť, aj keď ešte nie je isté kedy. Malo by to byť do začiatku Premier League,“ uviedol zamestnanec firmy.

Najvyššia anglická futbalová súťaž, na ktorú má televízia Slovak Sport TV exkluzívne práva pre slovenský a český trh, sa začína 17. augusta. Samotný kanál spúšťa ostré vysielanie už tento štvrtok. Momentálne vysiela bezplatne aj na webe, kde už beží krátka promo slučka obsahujúca avíza na chystané športové prenosy.

So zaradením nového kanálu do satelitného vysielania sa Digi TV možno zriekne niektorej zo súčasných staníc, kapacitu na satelite má podľa informácií Mediálne.sk vyčerpanú. Alternatívou by mohlo byť objednanie ďalšej kapacity.

Slovak Sport TV 2 totiž bude vysielať v dátovo náročnej HD kvalite, mohol by sa tak stať prvou stanicou vo vysokom rozlíšení v ponuke satelitnej televízie od Digi.

Marketingová manažérka Digi Slovakia Adriana Hosťovecká nechcela informácie o nových kanáloch ani zaradení Slovak Sport TV 2 komentovať.

Slovak Telekom by mal byť podľa skôr zverejnených informácií jediným šíriteľom plateného kanálu Slovak Sport TV 2 na Slovensku. Známe zatiaľ nie je, či druhý kanál Slovak Sport TV rozšíri aj domácu TV platformu Telekomu Magio.

Slovak Sport TV 2 bude s Digi Slovakia nepriamo spájať ešte jeden fakt - slovenský TV kanál odvysiela štvrtkové zápasy Európskej ligy slovenských zástupcov Trenčína a Žiliny súčasne s Digisportom, ktorý by sa po súhlase PMÚ mal spolu s Digi Slovakia tiež dostať pod krídla Slovak Telekomu.

Zápasy pôjdu o 17:00 respektíve 19:00 na Digisporte, na webe slovaksport.tv, ako aj prvom kanáli Slovak Sport TV, ktorý šíria aj ďalší operátori.

Vysielanie Slovak Sport TV 2 sa bude dať predplatiť aj na webe, pôvodne komunikovaný mesačný paušál bol šesť eur. V Česku, kde chce mladá športová televízia s novým kanálom akumulovať väčšinu svojho publika, zatiaľ zaradenie „dvojky“ potvrdila len IP TV platforma O2 TV.

TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Nie je to tak davno, co slovak sport hladal  
04.08.2013 12:35 • ® bobo
Nie je to tak davno, co slovak sport hladal investora a rokoval o odpredani napr. s joj.. Teraz je jasne, ze investora nasiel. A je celkom realne, ze coskoro zmeni nazov.. Je len zaujmave, ze o vysledkoch tychto rokovani neinformoval. No a co sa tyka dostupnosti na sate, je vysoko pravdepodobne, ze tcom uz pozna rozhodnutie protimonopolneho uradu a ze uz je vlastnikom slovenskej digitv. No aj ked to s ohladom na premier ligu vypada pre zakaznikov tcomu velmi dobre, myslim, ze si za tuto exluzivitu nakoniec tvrdo priplatia. No a uz to tu zacina vypadat, ze tcom, zrejme novy vlastnik slovak sportu, zacal dost blby boj so skylinkom o divakov, ked stale informuju o ponuke pre sl,a tak robia zo sl blbcov, od ktorych treba prec.. To je moj nazor a cas ukaze, ci som sa mylil...
 
 
 
ss  
03.08.2013 13:39 • fanynsat
A se skylinkem několik týdnu nekomunikuje....
 
 
 
slovak sport vysiela zatial iba pre CR :)  
01.08.2013 21:25 • ® majsat007
Slovenskí diváci si budú musieť na začiatok vysielania počkať až do pondelka. Vtedy by mali podľa príspevku na sociálnej sieti Facebook zástupcovia televízie oznámiť, kde sa bude vysielať. V informačnom texte sa hovorí len o jedinom operátorovi. Neoficiálne kolujú informácie o exkluzivite pre IPTV Magio od Slovak Telekomu.
TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
 
 
 
magio hura  
30.07.2013 21:17 • ® JohnCena
magio hura :D
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
 
 
Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist