Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 01:25:39 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiná placená televize
Plustelka problém  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
18.09.2013 13:00 • ® Rasto78
Zdravím, potreboval by som poradiť ohladom plustelky. Mám Zircon zvolil som však opačný postup (omylom) najprv som ho zaregistroval a potom som sa ho snažil aktivovať, no bez úspechu. Platené programy stále nejdú. Volal som na ich zákaznícku linku, tam mi bolo povedané, že až takú chybu som nespravil a malo by to chodiť, povedal som im že som skúšal niekolkokrát refleš a mám to pustené na čt1 a stále nič, bolo mi povedané nech to na čt1 nechám že mi pošlú "globálny" refleš (myslím že taký istý ako som skúšal ja...) a nech to nechám zapnuté na čt1 aspoň hodinu (tá už prešla) a vraj keď to nepôjde mám o tri hodiny zavolať znovu. Nemal niekto podobný problém ? Lebo mám pocit že keď tam o tri hodiny zavolám tak sa nič nevyrieši.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 14   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Ach jo zas Vlado  
18.09.2013 17:08 • ® Rasto78
BZF - neviem čo je (ak sa to týka Luterána, tak sorry jeho drísty nepotrebujem (možno podobne ako tvoje)).

Zircon od spomenutého pána - ja stýmto pánom nemám absolútny problém, ale neodpovedal si mi na otázku, aký iný prijímač mi chytí LUx (okrem miestych muxov kotré nechytím) okrem Zirconu ? ja by som takúto značku pre seba nekupoval, ale mám inú možnosť ? (je to na CRT TV takže modul tam asi nestrčím...)

Skylink - ty si ich nejaký zástanca, ale ja už nie už bolo dosť... Konečne dnes po urgenciách (tri maily a vyšše mesiaca čakanie) mi poslali úplne nové údaje s novým prihlásením kde je KONEčNE všetko ako má. To že to bolo písané na otca by snáď až tak nevadilo, ale objavili sa mi tam úplné iné karty ako mám doma a bolo by potom komplikovanješie napr. zaplatiť serv. popl. A nepíš mi že plačem na nesprávmom hrobe, ja som len konštatoval situáciu, ja som plakal tam kde som mal, len to trochu trvalo.

Aký odbor elektroniky ? no k tomuto som sa nechcel vyjadrovať, ale keď spomínaš "odrb" tak servis elektroniky. A neželám si aby sme komunikovali naďalej verejne cez toto fórum, dám ti jednu neutrálnu adresu napíš keď chceš, ale nechcem aby si mi už odpisoval sem. Mail: libertycard@azet.sk
 
 
 
@Rasto78  
18.09.2013 16:30 • ® Vlado Fogo
Mylý Rastik, uvodom tohto mojho kratkeho pristevku ta co najsrdecnejsie pozdravujem ..

- ja mam dristy ? kamarade to si kukni BZF, tam su iny majstri na dristy
- uprimne ta lutujem, kupit Zircona, Kaona, Opensaty a co ja viem co este od tebou uvadzaneho pana je v dnesnej dobe samovrazda..
- tak isto mi je luto ze preregistracia trvala skylinku tak dlho(a myslim ze tu places na nespravnom hrobe), kazdopadne pokial poznas svoje udaje je mozne co to zmenit aj cez uzivatelske rozhranie - minimalne adresu, mail a mobil a to ze tam figuruje meno tvojho zosnuleho otca nemusi byt az tak na skodu veci

- nemusis pisat cim sa zivis, aj aky odbor elektriky praktizujes - sice ho z duse odmietam ale nepranierujem Ta za to .. osobne si myslim vsak ze je to na ludi vacsi odrb ako teraz prevadzkuje skylink , takze to uzavrime citatom z biblie: " ...ten kto nie je vinny nech prvy hodi kameňom .." ;)
Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
 
 
 
Ach Vlado  
18.09.2013 16:05 • ® Rasto78
Vladko môj zlatý, už ma duplicitne serieš, už mi tvoje drísty lezú na nervy, nechcel som to sem písať, držal som sa (a to ja som riadny nervák), ale to čo dokazuješ posledné dni na tomto fóre - chlape asi sa nudíš a nemáš robotu a vylievaš si zlosť na ostatných, to sa už nedá po tebe čítať. Nikto ti to ešte nepovedal ? tak ti to hovorím ja.

čo sa týka Zirconu - je na výber nejaký iný prijímač čo ponúka plustelka ? V domácnosti pomaly prechádzam zo Skylinku na DVB-T (Skylink až po mesiaci vyriešil problémy čo som mal, karty sa mi objavovali po prihlásení úpne iné ako máme doma, taktiež som písomne preregistrovával karty ktoré boli písané na otca, ktorý nedávno zomrel na mamu. Písomne to nezabralo po prihlásení stále figurovalo meno otca a teraz rob niečo na mŕtveho... mne je to trocha proti srsti. A navyše čísla karie ktoré nezodpovedajú tomu čo mám doma). Preto som chcel jednu z kariet a aj sat prijímač zrušiť, ten sa už tolko nepozerá, ale podmienkou tam je TV Lux, tak jedine pre toto som kupoval Zircon (u Rešetku).

Za ďalšie elektronike sa venujem od mala, robím niečo podobné ako ty (nebudem konkretizovať nemienim si robiť reklamu), ale musíš uznať že pred takými 20-timi rokmi takéto problémi s elektronikou neboli, teraz sú a neskutočné až sa mi rozum zastavuje, ale nad tým sa netreba čudovať, je potrebné uvedomiť si cenu elektroniky v minulosti a dnes. Takže mne je jedno čo tu vypisuješ, v súčastnej dobe je všetko také aké je so svojími muchami a lepšie to už nebude.
 
 
 
preboha, ale ved je kopec inych boxov ako zircon  
18.09.2013 15:42 • ® Vlado Fogo
preboha, ale ved je kopec inych boxov ako zircon .. ak si predajca skylinku, kruci musel si sa uz poucit z toho ze zircon je shit najhrubsieho zrna..

uznavam moja predchadzajuca reakcia bola troska viac pruderna, ale vidis co sa deje.. dvaja demagogovia a despoti co zaplavili slovensky trh lacakmi boxami zamerne vysielaju provokaterov na tento web aby vyvolavali prieky a aby na to ich vyplakavacie pupušparty v BB tym padom doslo co najviac ludi ..

dovolim si tvrdit ze 80 % problemov s prijmom je v rukach predajcu/uzivatela, 10 davam na chybu systemu a 10 na nahodu, pretoze nahoda je blbec .. :D

inak sorry, nic osobne voci tebe nemam
Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
 
 
 
vlado  
18.09.2013 15:34 • ® patko33
...no kamarát choď to takto ponúknuť tetuške ktorá chce LUX má CRT a malý dôchodok a uvidíš čo ti povie ,toto čo ti tu píšu už tretí deň kamaráti je slabý odvar ;)
 
 
 
@patko33  
18.09.2013 15:04 • ® Vlado Fogo
"ala lufteran plakačík" a ty o com tocis ? preco pleties jablka z hruskami ?Irdeto Cloaked CA system je uplne iny system ako opened CA, ktory pouziva Skylink
A pri plustelke si mal tiez na vyber, lenze to by si sa sockovsky nesmel ulakomit na prvy sh*t na trhu coz zircon nepochybne je, ale si pockat a dostat sa trebars ku karte a nasledne pouzit nejaky neotion, alebo smit modul .. ziaden problem, ziadne obmedzenie, ziadne stupidne cssin a pairovanie .. volnost chlape, volnost je to prave !!

lenze to by si musel byt od fachu a nepredavat v kamrliku popri chladnickach, prackach a vysavacoch aj sat a dvb-t prijimace ..
Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
 
 
 
...to je ako so všetkými licencovanými šrotmi či  
18.09.2013 14:48 • ® patko33
...to je ako so všetkými licencovanými šrotmi či už pri Plustelke alebo Skylinku česť výnimkám no pri Plustelke nemáme dáko na výber.Hlavne dobre zarobiť /myslím tým distribútorov/ ;)
 
 
 
http satelitnatv.sk/2013/08/k-dispozicii-je-  
18.09.2013 14:38 • ® Rasto78
http satelitnatv.sk/2013/08/k-dispozicii-je-novy-firmware-pre-prijimace-zircon-t3000-hd/ stačí si prečítať diskusiu k článku, no už len čakať na opravený SW.
 
 
 
Ďalší problém  
18.09.2013 14:35 • ® Rasto78
Problém s editáciou programov mazať sa dá v pohode, ale presúvať sa síce dá ale len do prvého vypnutia a zapnutia prijímača, všetko sa to vráti naspäť, pritom po presúvaní programov, vypíše "ukladám" (síce neviem kam...) čítal som že je to problém softu, zo starým to vraj išlo bez problémov (funkcia LCN je vypnutá). No nemám dobré dojmy z tohoto stroja.
 
 
 
Presne s typ chip id su problemy,  
18.09.2013 14:08 • ® loop12
Presne s typ chip id su problemy,
 
 
 
Vyriešené  
18.09.2013 14:07 • ® Rasto78
Tak beriem späť, už to zrazu ide, neviem či zabral ten ich refleš (dve hodiny po telefonáte). Ale konečne to ide. :)
 
 
 
...skús poslať SMS chipID medzera aktivačný kód  
18.09.2013 14:07 • ® patko33
...skús poslať SMS chipID medzera aktivačný kód ;)
 
 
 
čip ID asi ozaj nezistím, na krabici nejaké je,  
18.09.2013 14:00 • ® Rasto78
čip ID asi ozaj nezistím, na krabici nejaké je, ale v menu prijímača neni. Ja som zas čítal že boli problény s Irdeto SN, keď dám overiť irdeto SN z krabice tak mi píše že "neregistrované" keď dám zaregistrovať tak zas vyhlási že už registrované je (vyznaj sa v tom...) po prihlásení, tam už pôvodné irdeto SN nevidím, ale pod "zoznam vašich zariadení" je už číslo iné na krabici označené ako "plustelka" a toto číslo sa zhoduje aj v kolonke menu-irdeto klient ID. Takže neviem či to je správne alebo nie... Prijímač je inak úplne nový kúpený včera vo velkosklade.skúsim tam ešte raz zavolať.
 
 
 
...problém môže byť ten že ti nepasuje chip ID z  
18.09.2013 13:36 • ® patko33
...problém môže byť ten že ti nepasuje chip ID z krabice boxu s chipID boxu. Toto som zažil. Predajca mi potom zaslal nové chipID s ospravedlnením a všeto šlapalo ako malo. Ak si to kupoval hneď na začiatku spustenia služby tak môže to byť tento problém lebo na začiatku tam mali bordel.Do dnes som reklamoval už aj dva moduly z prvých várok no uvidíme čo bude ďalej.Skús zavolať predajcovi či ti náhodou nezabudli zaslať nové chipID lebo sám to asi nezistíš. ;)
 
 
Celkový počet reakcí: 14 / zobrazují se: 1 ... 14

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist