Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:56:36 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Komentáře
Negatívny ohlas na spoplatnenie Digizone  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
15.10.2013 14:12 • ® mediabook
Český Digizone po spoplatnení prístupu k vybraným článkom a správam čelí negatívnemu ohlasu z radov návštevníkov. Je to prirodzená reakcia komunity na podmienenie sprístupnenia k obsahu za poplatok, doposiaľ prístupného zadarmo.

Musíme uznať, že návštevníci svoje reakcie ženú do extrému. Technické informácie, recenzie sat. prijímačov, fórum zostáva naďalej nespoplatnené. Preto vzdor je neadekvátny, veď ako sami priznávajú, to čo sa spoplatnilo ich vôbec nezaujíma. No i napriek tomu sa zaprisahávajú, že na Digizone už viacej chodiť nebudú a pod. V jednom sa im názor ale uprieť nedá, spoplatnenie prišlo z nenazdajky. Keby prišiel šéfredaktor s blogom o dôvodoch spoplatnenia skôr, mohlo to byť bez zbytočných emócii.

Môžeme tak s kľudom vyhlásiť, čo si redakcia navarila, to si musí teraz pekne zjesť. Taký redaktor L.Polák rovnako nezvláda situáciu. Zdá sa že ešte nevie stráviť skutočnosť, že ak raz niečo zverejní ako prémiový obsah, tak je logické že jedného dňa informáciu k rovnakej téme prinesie aj iný spravodajský portál. Konkrétne zverejnenie článku o možnom konci MTV na slovenskom webe Živé nazval sprostou zlodejinou. Daný autor i redakcia sa už ohradili voči takémuto verejnému očierňovaniu, tiež majú svoje zdroje.

Proste Digizone nemá exkluzivitu na všetko. Môže sa však stať priekopníkom v platení za správy. Kvalitných a presných informácii je nedostatok, pokiaľ príde portál s dobrým obsahom a serióznymi cenami, mohol by uspieť aj v našich končinách. Našinec nie je bežne ochotný si priplatiť za kvalitu, ale keď sa pozrieme čo s ľuďmi urobil Apple, tak nikdy nehovorme nikdy.

Mediálne informácie trochu inak. FB / Twitter @mediabookSK verejne dostupný, vygooglite si :)
Pro zobrazení příloh se musíte přihlásit
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Musim se panu Polákovi omluvit To podělal pan  
16.10.2013 17:02 • ® lubos
Musim se panu Polákovi omluvit To podělal pan Potůček. Mohu li je přirovnat ty stránky k novinám tak Blesk by to vyhrál. Taky vás zajímá která telka byla nejsledovanější a kdesi cosi??Zkrátka drbárna o ničem. :)
 
 
 
At si pan Polák trhne ploutví. Jen hloupej by mu  
16.10.2013 16:35 • ® lubos
At si pan Polák trhne ploutví. Jen hloupej by mu za to platil . Kdo umí hledat v INTERNETU Třeba Google tak info určitě najde . Tak suprové ty stránky zase nejsou. :)
 
 
 
jan  
15.10.2013 22:49 • ® mediabook
Nezodpovedané sú viaceré otázky. Napríklad v članku zo seriálu "Na návštěvě u" http://www.digizone.cz/clanky/na-navsteve-u-ceske-redakce-eurosportu-v-prazske-o2-arene/
som sa nielen ja pozastavil nad chybným vysvetlením v časti ako sa komentuje futbal bez obrazu. Píše sa: "Ovšem toto vysílání je právě o sedm sekund napřed oproti zvuku, který odchází z českých komentátorských kabin." Prečítajte si celý odstavec aby ste pochopili, že ono je to vlastne napísané zle. Komentátori vidia na obrazovke vysielanie, ktoré z ich mikrofónov odišlo pred 7 sek...mi. Čiže to vysielanie je pozadu :-)
Je to drobnosť, ale v princípe má človek dajakú istotu, že prémiový obsah z pera týchto autorov bude obsahovať kvalitné informácie?!
Mediálne informácie trochu inak. FB / Twitter @mediabookSK verejne dostupný, vygooglite si :)
 
 
 
zenofex  
15.10.2013 22:11 • ® mediabook
Ten záver je zaujímavý postreh. Mimochodom, vyjasnenie si toho Polákovho útoku na zive.sk sa presunulo do zákulisia. Posledná informácia má sice znaky ospravedlnenia sa, ale korektné ospravedlnenie takto nevyzerá. Si pamätám ako sa dávnejšie neovládol a majiteľovi Parabola.cz nakládol podpásovky ;( No veď nevadí, Zem sa bude točiť aj naďalej.
Mediálne informácie trochu inak. FB / Twitter @mediabookSK verejne dostupný, vygooglite si :)
Pro zobrazení příloh se musíte přihlásit
 
 
 
Placený je i článek o DVB-T z Kletě, proč?  
15.10.2013 21:41 • ® jan
A ještě jeden postřeh, placený je i článek o vysílání DVB-T sítě z Kletě, což podle vyjádření obou redaktorů DZ by nemělo být v placené sekci - http://www.digizone.cz/clanky/ceske-radiokomunikace-zacnou-testovat-regionalni-sit-8-z-klete/. :(;( Proč tomu tak je nikdo v diskuzích neodpověděl. Proto už budu chodit na DZ míň jak dříve.:bad:
 
 
 
Uvaha  
15.10.2013 18:25 • ® zenofex
Myslim si, ze prevadzkovatel Digizone zavedenie spoplatneneho obsahu nezvladol technicky, organizacne a najma informacne. Keby boli vysvetlene v dostatocnom predstihu dovody a rozsah spoplatnenia, predislo by sa niekedy az hysterickym reakciam navstevnikov webu (co tiez vytvara vizitku o webe pre nezainteresovanych citatelov).
Ceny za plateny obsah su naozaj nastavene predovsetkym pre firemnu klientelu, bezni citatelia, ktori najcastejsie web navstevuju nebudu vacsinou ochotni takuto ciastku zaplatit. Neviem, ci sa Digizone oplati plateny obsah prevadzkovat pre desiatky registrovanych - to ukaze buducnost.
Treba si uvedomit, ci o prvenstvo v uverejneni nejakej spoplatenej spravy bude dostatocny zaujem, kedze tento druh informacii rychlo zastarava a konkurencia nespi. Co sa potvrdilo v suvislosti s rovnakou informaciou na zive.sk (MTV CZ). Obvinovat zive.sk zo zlodejiny mi pride nefer. Bud zive.sk je platiaci firemny zakaznik a teda ziskal legalne tuto informaciu, ktoru dalej pouzil pre svoje podnikatelske aktivity, alebo nema zaplateny pristup a mohol ziskat rovnaku informaciu z ineho zdroja.
Dalej mi pride usmevne, ked server vyzve citatelov, aby mu posielali otazky pre planovane rozhovory so zaujimavymi ludmi z branze, ked potom rozhovor uverejnia v platenej sekcii a pytajuci sa nebudu moct (bez zaplatenia) dozvediet odpovede na svoje otazky.
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist