Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 05:39:41 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Podzim na Nově 2017  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.07.2017 19:48 • ® Kluk_Z_Autobusu
Podzim už je pomalu za dveřmi a tak televize Nova odhalila, jaké pořady zpříjemní vaše dlouhé podzimní večery. Na co se můžete těšit? Na čtvrtou řadu zábavné show Tvoje tvář má známý hlas,druhou řadu Robinsonův ostrov, a chybět samozřejmě nebudou ani oblíbené seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, které budou plné dramatických zvratů.

TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS

Neděle večer budou patřit novým dílům tolik očekávané a veleúspěšné zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. Pořadem opět provede výborný Ondřej Sokol. Tentokrát svými proměnami do velkých osobností světové a české populární hudby. Stejně tak jako v první sérii budou bojovat o finanční výhry pro dobročinné účely. V porotě zasednou Jakub Kohák, Janek Ledecký, Iva Pazderková a jako čtvrtý, speciální host se v každém díle představí někdo ze soutěžících první řady.

• Oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas vás bude bavit každou neděli od 20:20.

ULICE

Dvanáctá sezóna přinese momenty plné napětí, emocí, romantiky i humoru. Děj zatraktivní nové postavy se zajímavými osudy. Tereza a David by za romantikou nemuseli chodit daleko, jenže záhy je i Matěje rozhodí Bětčina nevěra. Se začátkem školního roku navíc přibydou i starosti v podobě nového studenta Tobiáše Slámy. Liškovi se těší na miminko, ale nečekaně se objeví komplikace. Těžké chvíle čekají také Maléřovi. Další setkání s farářem Rybou, při němž dojde i na souboj, je jen jednou ze zkoušek, kterým bude rodina čelit. Adriana jen září. Eddie ví, že ona je ta pravá, a tak chce jejich vztah posunout dál. Obrovskou důvěru do vnuččiny budoucnosti vloží odvážným gestem i Vlastimil Pešek. Vilma Nyklová přijme do pekařství prodavačku Vendulu, která ale převrátí co nevidět Nyklovým život kompletně naruby. Monika má po návratu z Afriky plnou hlavu Jáchyma. Mára si ale společný život představuje trochu jinak. Na nové osudy postav z Ulice se diváci mohou těšit každý všední den od 18:30.

• Oblíbený seriál Ulice startuje již v pondělí 21. 8. 2016 od 18:30 na Nově.

ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2

Třináctá sezóna nejoblíbenějšího seriálu současnosti přinese dramatické momenty a zvraty plné nových osudových setkání, zakázané lásky, životních výher, ale i pádu na úplné dno jedné z nejoblíbenějších postav. Zdálo se, že do života Čestmíra Mázla vstoupila nová žena, jenomže život dokáže být zamotanější. Hlava kolem půjde i sympatické doktorce Aleně (Michaela Badinková). Klíč k jejich společnému štěstí má překvapivě Alenina maminka Jarmila (Jana Paulová). Běla Valšíková prožije peklo na zemi, jako by nestačilo velké trápení, které má s Alzheimerovou chorobou partnera Viktora Hofmana. Bobo Švarc se nezmění a opět nevynechá jedinou příležitost ke zbohatnutí, čímž sebe i Heluš přivede do neuvěřitelných situací. Vymotat se z falešného přátelství s kamioňačkou Babákovou (Valérie Zawadská) nebude vůbec jednoduché.

Před Davidem Suchým a Zdenou Suchou stojí těžký úkol, ne-li vůbec nejtěžší, jaký milující rodiče musí zvládnout. Zatímco Zdena zahoří láskou k slovenskému hokejistovi Martynčákovi (Ján Jackuljak), Davida spaluje zášť. Mezi Otou Kovářem a sestřičkou Kateřinou vždycky stál někdo třetí, ba i čtvrtý. S kartami jejich osudu zamíchá i nový kolega Adam (Libor Stach). Lucie a Darek se těší na prvního společného potomka, do života jim ale vstoupí Vilík (Roman Štabrňák), nová posila sesterny. Premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 budou mít své místo v programu každé úterý a čtvrtek od 20.20.

• Ordinace v růžové zahradě 2 startuje už v úterý 29. 8. 2017.

HLAVNÍ FORMÁTY

Mezi hlavními formáty TV Nova nebudou samozřejmě chybět zpravodajské Televizní noviny, doplněné publicistickými pořady Snídaně s Novou, Střepiny, Volejte Novu, Víkend, Koření a Prásk!, který nově poběží ve středu od 21:35. Fanoušci nejoblíbenějších seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice nepřijdou o další porci emocemi nabitých epizod, které poběží v obvyklých vysílacích časech. Na obrazovky se s premiérovými díly také vrátí reality show Výměna manželek.

Prostor ve vysílání dostanou i pokračování úspěšných projektů jarní sezóny, které si získaly své věrné fanoušky. Od pondělí do pátku po Odpoledních Televizních novinách bude pokračovat zábavná soutěžní show Co na to Češi, kterou opět bude moderovat Tomáš Matonoha.

• Show Co na to Češi startuje na televizních obrazovkách již v pondělí 21. 8. 2017.

PREMIÉROVÉ FILMY

Filmovým fanouškům TV Nova připravila premiérové filmy. Film Ant-Man který vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi. Další film Avengers: Age of Ultron který je výpravným pokračováním největšího super-hrdinského filmu všech dob. Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skoční nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. Další film Popelka sleduje osudy mladé Elky, jejíž otec, kupec, se po smrti její matky znovu ožení. Elka má svého tatínka velice ráda, a tak se snaží ke své nové maceše a jejím dvěma dcerám Anastázii a Drizele chovat vstřícně, a dělá všechno proto, aby se ve svém novém domově cítily dobře. Když ale Elčin otec nečekaně zemře, Elka zjistí, že je vydána na milost své nové žárlivé a kruté rodiny. Další film Robin Hood a jeho banda zbojníků bojuje proti korupci v místní vesnici a vyzývá krále, aby změnil rovnováhu sil mezi mocí koruny a jeho vazalů. Psanec nebo hrdina, jisté je, že tento muž prostého původu se pro svůj lid stal věčným symbolem svobody. Snímek Robin Hood vypráví o životě skvělého lučištníka, který se zpočátku řídil především pudem sebezáchovy. Robin sloužil ve válce proti Francouzům v armádě krále Richarda I., a když Richard zemřel, vydal se Robin do Nottinghamu. Poslední film Princ a Pruďas se zavede mnoho legend a pohádkových příběhů o chrabrých rytířích, kteří museli zachraňovat dámy svého srdce ze spárů draků a zlé moci. Ale kdesi vzadu, za všemi těmito hrdiny, se najde i jeden mladší bratr, který se ze všeho nejvíc snaží zůstat v bezpečí. Danny McBride a James Franco se představují jako dva princové, kteří musí zachránit sličnou snoubenku dřív, než bude království Mourne zcela zničeno.

A na štědrý dnů bude Grinch.

NOVA CINEMA

Nova Cinema přinese na podzim spoustu zajímavých snímků různých žánrů. Diváci se mohou těšit i na další premiéry filmů jako například Velký Gatsby, Planeta Opic, Zrození Planety Opic, Úsvit Planety opic, nebo Železná srdce. Nova Cinema uvede i filmové hity Alenka v říši divů, Medvědí bratři, Van Helsing, Mrtví prezidenti a řadu dalších.
A o vánocích Mickeyho kouzelné vánoce a Mickey: Co se stalo ještě o Vánocích.

NOVA ACTION

Na podzim stanice NOVA ACTION představí několik novinek, skvělých seriálů a pořadů. První řada Kriminálka: Oddělení kybernetiky, pak premiérový pořadů Válka skladů: New York. Ani v podzimní sezóně nebudou chybět tradiční Pátky na ledu z nové sezóny NHL nebo přenosy vybraných šipkových turnajů.

NOVA 2

Stanice Nova 2 i nadále přinese spoustu zábavy. Na obrazovky se opět vracejí legendární Přátelé, diváci nepřijdou ani o seriály Dva a půl chlapa, Krok za krokem, nebo Mike a Molly.

NOVA GOLD

NOVA GOLD pokračuje ve vysílání epizod oblíbených seriálů Ulice (2009), Ordinace v růžové zahradě(2016). Na podzim se diváci mohou těšit také z Výměny manželek, Nové Cestománie, seriálu Redakce a pořadu Rychlovky Ládi Hrušky. Nebudou chybět ani soutěže Chcete být milionářem?, Pálí vám to ?!, Riskuj a Kolotoč. Ze zlatého fondu zábavy se objeví pořady Tenkrát na východě, Novoty, Ptákoviny, Country estráda, Dobroty a jiné. SMÍCHOV nezapomíná ani na ty nejmenší diváky, v každodenním večerním bloku SMÍŠKOVÉ mohou děti sledovat animované seriály Spongebob v kalhotách, Scooby Doo, Kung Fu Panda, Jak vycvičit draky či Tučňáci z Madagaskaru.

NOVA Sport 1

Prémiová stanice NOVA Sport 1 nabídne v nové sezóně 2016/2017 zejména velkou porci nejlepšího hokeje světa, a to až 15 zápasů kanadsko-americké NHL týdně. Začátek sezóny čeká fotbalovou Evropu. Sezónu v Anglii odstartuje Community Shield, kde se střetne překvapení loňské sezóny, vítěz Premier League Chelsea FC s vítězem FA Cupu Arsenal FC který letos nově povede Jose Mourinho. Bitva o letošní titul začne také v nejstarším ligovém poháru světa – FA Cupu. Čtvrteční večery pak budou patřit utkáním Evropské ligy UEFA. Na své si při MotoGP přijdou i fanoušci motoristických sportů. Ze světa tenisových kurtů budou k vidění turnaje ATP World Tour, které zakončí tenisový Turnaj mistrů. Vrcholit bude golfová European PGA Tour s těmi nejlepšími evropskými turnaji. Do nové sezóny vstoupí i nejlepší házenkáři světa, kteří německou Hanball Bundesligu zahájí v září.

NOVA Sport 2

Podzimní program sportovní stanice NOVA Sport 2 udělá radost všem fanouškům kontaktních sportů. Pro ty jsme připravili přímé přenosy UFC. K vidění budou zápasy šampionů napříč všemi váhovými kategoriemi. Svůj prostor dostanou také ragbyové soutěže z Evropy, Nového Zélandu a Austrálie. Cleveland Cavaliers budou obhajovat titul v nejprestižnější basketbalové lize světa – NBA. K vidění bude také druhý fotbalový anglický ligový pohár Capital One Cup a zápasy Evropské ligy UEFA. Vrchol sezóny čeká na závodníky nejrychlejších vozů na světě INDY Car a také profesionální šipkaře, které čeká celá řada MAJOR turnajů, a především mistrovství světa na konci roku.

NOVA International

Mezinárodní stanice NOVA International nabízí slovenským divákům obdobné programové schéma jako nejsledovanější česká stanice TV Nova. Těšit se mohou na populární pořady vlastní produkce, u kterých společnost disponuje právy pro šíření v zahraničí. Zejména se jedná o dlouhodobě nejsledovanější seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, chybět nebudou ani pravidelné zpravodajské a publicistické relace a nové díly i reprízy fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas a kuchařské show Robinsonův ostrov.

SKUPINA NOVA NA INTERNETU

NOVA Plus, mobilní aplikace a internetové portály

Videoportál Nova Plus bude na podzim i nadále divákům přinášet odvysílané díly úspěšných seriálů, které znají z televizních obrazovek. Navíc se mohou těšit na další díly lifestylových online pořadů vlastní tvorby – Na baru, Hravě zdravě, Trendy Trendy a historický magazín Brána do historie. V diskuzním pořadu Vaše téma na Nova Plus i TN.cz přivítáme další zajímavé hosty. Internetový portál TN.cz nabídne v srpnu speciální rubriku, která se bude věnovat letošním olympijským hrám. Fanouškům sportu tak poskytne aktuální zprávy z Rio de Janeira, ke kterým se kdykoliv snadno dostanou také díky mobilní aplikaci TN.cz. Aplikace v blízké době navíc přinese i novou funkci živých přenosů. Bude tak možné sledovat nejen zpravodajské relace TV Nova, ale i různé společenské akce či přenosy z mimořádných událostí. Další novinkou aplikace bude také možnost nastavení v sekci Moje zprávy, kde si každý může zvolit svá nejoblíbenější témata a snadno si zvolit to, co ho opravdu zajímá.

VOYO

Videoportál VOYO přinese na podzim nejen filmové a seriálové hity, ale na své si přijdou i sportovní fanoušci, kterým VOYO nabídne výběr nejzajímavějších přenosů z olympijských her z Ria de Janeiro, Evropskou ligu, NHL, UFC či NBA. Pokud diváci promeškají zápas, který se odehraje v ranních hodinách, mohou si na VOYO vybraný záznam přehrát. Filmoví fanoušci se mohou těšit na dokumentární snímek Rytmus: Sídliskový sen, který dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko-slovenské hudební scény, filmový debut Vojty Kotka Padesátka přenese diváky do krkonošských hor mezi místní horaly. Životopisný snímek Lída Baarová zachycuje život jedné z nejžádanějších hereček Evropy třicátých let. Naopak drama Rodinný film se zabývá nečekanou svobodou dvou dospívajících dětí současnosti. I nadále mohou diváci na VOYO sledovat úspěšné seriály z vlastní tvorby TV Nova dříve než na televizních obrazovkách, oba premiérové sportovní kanály NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 a mezinárodní kanály NOVA International a Markíza International.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Dnes jsme dostali do redakce pozvánku na tiskovou  
21.07.2017 18:41 • satCentrum
Dnes jsme dostali do redakce pozvánku na tiskovou konferenci skupiny Nova, která se uskuteční v úterý 1. srpna 2017 odpoledne v Ledeburské zahradě pod Pražským hradem. Tam budeme seznámeni s podzimním programem na stanicích Nova. Počkejte si tedy, pak jej hned uveřejníme na satCentrum.
 
 
 
Hrůza.  
21.07.2017 12:39 • ® lubos
Jedna hrůza a běs.Jak na takový odpad může někdo dneska v týhle době koukat? :bad:
 
 
 
Pročetl jsem si text, ale zdá se mi, že se jedná o  
20.07.2017 23:46 • Honza
Pročetl jsem si text, ale zdá se mi, že se jedná o loňský podzim, usuzuji tak podle dat s rokem 2016, Olympiády v Riu, sezóny NHL 2016/2017, premiér filmů i obsahu nováckých seriálů. Kdes to vyhrabal?
 
 
Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist