Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 17.04.2024 - 01:06:32 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiné
Kam to spěje?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
21.02.2018 09:57 • ® lubos
Tyto stránky jsou asi pouze využívány odpadlíky co maji BAN na stránce Paraboly.Jinak si to nedovedu vysvětlit ,že celé měsíce tu neudělá někdo ani čárku,,,,Co je na té Parabole tak zvláštního?? Magického???Speciální dotazy přijmu televize se tam nedovíte navíc hrozí cenzura a banán nebo citron.Připadá mi to jako na základce v hluboké totalitě.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤

LOCKED

Téma uzavřeno,
k tomuto tématu již není možno přidávat příspěvky.


Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Diskutujúci  
04.03.2018 10:32 • hujer23
Vitajte na stránke satCentrum venujúcej sa satelitnej technike, TV, R, DVB-T a káblovej TV, internetu a médiam.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
 
 
 
Tiez si odpadlik z Paraboly ked sem pises?   
26.02.2018 13:38 • igor
Tiez si odpadlik z Paraboly ked sem pises? :)
Bohuzial diskusie na weboch velmi zhrubli za posledne roky. Je velmi malo postov (na Parabole a inde a aj tu), kde sa dozvies na polozenu otazku odpoved, ktora ma hlavu a patu. Preto sa mozno snazia ludia hladat a skusat sami, nez by mali len polozit otazku a cakat ci sa najde niekto, kto rozumne odpovie. Skor od ostatnych dostane "nalozene". Je vela webov, ktore sa venuju danej problematike, takze si staci vybrat, ktory ti vyhovuje. Ak ti ziadny nevyhovuje tak si mozes zalozit vlastny, aby si vedel co to obnasa a urobit z neho web podla tvojich predstav.
 
 
 
lubos  
25.02.2018 12:35 • ® ku.ba
"Speciální dotazy přijmu televize" Taky jsem tápal, až jsem odpověď našel na Aliexpress . A jsem nadmíru spokojen.
 
 
 
ještě jedna věc - pokud na jiných webech ve fóru  
25.02.2018 10:35 • ® zagrapan
ještě jedna věc - pokud na jiných webech ve fóru přidám příspěvek, tak to vlákno jde ve výpisu okamžitě nahoru. Na první místo. Tím jsou na očích ty témata, které se diskutují spoustu dní nebo i týdny, měsíce. Ty která jsou živá, zajímavá. Jinak se může stát, že vlákno, které je velmi zajímavé se po pár dnech propadne na 2., 3. stránku a tam už chodí jen málo lidí. Tady to nehrozí, diskuse je skoro mrtvá ale pokud má být naděje, že sem začnou chodit diskutovat lidi, tak se to musí změnit. Vřele to zdejším adminům doporučuji. Na parabole to taky kdysi neměli (a v defaultu to snad není doteď) ale každý si to ve svém profilu může změnit - už to tak umožňují několik let.
 
 
 
nepřehlednost vlákna  
25.02.2018 10:25 • ® zagrapan
Osobně mi zde nevyhovuje systém, jakým je vlákno zobrazováno. Nejdříve první příspěvek, pak okno pro reakci, pak nejnovější příspěvek a pak ty starší. To je velmi matoucí, tento systém se snad nikde nepoužívá. Líbí se mi logické řazení na parabole - první příspěvek, pak chronologicky další až po ten nejnovější a pak okno pro reakci. Velmi podobně to má i třeba sat-universe a spousta jiných fór. Grafická přehlednost paraboly (sekce diskuse) je taky výrazně lepší. Jinak parabolu rád nemám, z důvodů, které jste tady uvedli.
 
 
 
Zvláštní a magické na parabole je to, že tam  
24.02.2018 23:31 • ® ku.ba
Zvláštní a magické na parabole je to, že tam dokáží jako admina dosadit téměř vždy hlupáka, který si navíc léčí svůj nějaký komplex s reálného života. Nejprve Tomik535 - kapitola sama za s sebe, a nyní Petr33, cenzor bez znalosti věci. Co má za smysl, nebo výchovný účel, udělovat ban na měsíc či čtrnáct dní? Navíc většinou ani dotyčný netuší za co trest dostal. Potom se není co divit, když dotyčnému ujede nerv, protože cítí nespravedlnost. Ale co, je to jejich parabola a ať si majitel dělá co chce.Stejně už většina uživatelů, co byla přínosem má trvalý ban a dnes tam diskuse nemá žádnou informační hodnotu.
Pokud někdo dá dotaz, dozví se předně že je línej si to pohledat sám a místní mistři světa dotyčného sjedou, že není chuť pokračovat. Nebo se v odpovědích objeví taková bezcená snůška blábolů, že pokračovat v diskusi opět nemá smysl. A admin mlčí, než by nepravdy zkorigoval , nebo nasměroval diskusi jinam.
To jen pár postřehů na tvůj dotaz. Zdravím.
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist