Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 19:42:25 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiné
AKÉ MÁTE SKÚSENOSTI, NAŠLI STE UŽ LEPŠIU SMART TV AKO SAT, ČI IPTV SET TOP BOX ?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
02.05.2018 09:46 • ® arsat84
Vývoj TV prijímačov pokročil natoľko, že dnes už je možné menej náročnému zákazníkovi inštalovať všetko v jednom Smart TV a možno už aj zákazník stredne náročný povedzme s použitím LNB typu monoblok na 2, 3, 4 družice zahodí motor i satelitný prijímač a oddá sa výhodnosti trojtunera a IPTV v jednom TV s jedným DO. Ak máte praktické skúsenosti a ste spokojní s konkrétnym modelom Smart TV, nebuďte skúpy a podeľte sa so svojimi skúsenosťami a pomôžete tak ostatným. Ak máte neblahé skúsenosti, podeľte sa tiež a pomôžete ostatným vyvarovať sa chýb, do ktorých Vás určite dostali predaja a odmeny chtiví, no techniky neznalí predavači veľkých a ešte väčších sietí elektroveľkopredajní.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
@ku.ba  
02.05.2018 19:13 • ® arsat84
Najprv si povedzme, ako sa hardvérovo líši Smart TV od klasickej TV. Hlavný rozdiel je v hardvérovom a softvérovom vybavení, ktoré umozňuje prístup na internet a využitie jeho aplikácií bez nutnosti pripájať prídavné zariadenie. Smart TV sa zároveň môže stať akýmsi mediálnym serverom v domácnosti, na ktoré sa pripoja ďalšie zariadenia. Ono to má svoju logiku, rodina sa tak sústredí pri najväčšom zobrazovači a potom sa každý rozpřchne kade - tade po dome, či byte, ale má prehľad a kontakt o dianí, uloží si čo potrebuje a kedykoľvek sa môže prinavrátiť a ukázať to ostatným na veľkej obrazovke. Výrobcovia jednotlivých Smart TV sa snažia odlíšiť od konkurencie deklarovaním rôznych vlastností a funkcionalitou často s nadsadenými parametrami, prípadne s časovým obmedzením ich využitia, čo vytvára dokonalý chaos nielen u užívateľov. Kuba, Smart TV je realita, pred ktorou sa nemožno schovávať konštatovaním, že je to technický nezmysel. Je to technický fenomén s veľkým potencionálom, ktorého využitiu bráni predovšetkým fakt, že samotní importéri Smart TV využívajú Smart iba ako reklamný slogan a nie sú schopní zapracovať na využití technickej podstaty Smart TV. To je ale zároveň možnosť pre predajcov SAT TV, aby to využili pre svoj a zákazníkov prospech.
 
 
 
Pre inšpiráciu...  
02.05.2018 17:10 • ® arsat84
 
 
 
SMART TV je technický nesmysl. Jednorázový balast  
02.05.2018 17:04 • ® ku.ba
SMART TV je technický nesmysl. Jednorázový balast který většinou do dvou let nefunguje. Tudy cesta opravdu nevede. Kvalitní televize bez smartu a k tomu přijímač dle potřeb uživatele.
 
 
Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist