Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 10:11:39 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiné
TOTO JE NESKUTOČNÝ PRÍKLAD AKO SA ROBÍ REKLAMA, AŽ MA TO POHLTILO A CHCEM TO !!!  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
18.05.2018 09:10 • ® arsat84
Reklamná stránka je taká krásna, úžasná a ponúka fantastickú satelitnú službu od 14,90 eur mesačne. A keby len to. SATELITNÁ SADA JE ZADARMO ! A k tomu navyše tie najlepšie recenzie užívateľov. Tak ma to pohltilo, chcem to aj ja a okamžite!!! Mám ale jednu chybu, som dosť nedôverčivý. Čo keď je tá Jana len vymyslená.
Jana „Neverila som tomu! Skutočne som pochybovala o tom, že budem mať prístup na net, pretože žijem v tak uzatvorenej doline, že okolité hory sú bariérou pre vlny. Ale s ...to funguje! Som nadšená! Marek „Dajte si nainštalovať anténu profíkom“ Som veľmi spokojný s mojím balíkom v..., ale odporúčam, aby ste si dali nainštalovať anténu profesionálom, pretože nastavovanie na satelit je naozaj veľmi jemné.
Pavko64 „Skutočne vysoká rýchlosť“ Kúpil som si balík ..., aby som mal zaručenú vysokú rýchlosť a som veľmi spokojný. Časy sťahovania, ktoré uvádza ..., sú dodržané. Okrem víkendu, keď mi sťahovanie filmov trvá predsa len dlhšie ako cez týždeň.
Peter Ďurčo „Anténa je veľmi nenápadná“ Čakal som, že anténa bude veľké hebedo, ktoré bude trochu špatiť môj dom, ale nie je to tak, je veľmi nenápadná. A príjem je veľmi dobrý. Super! Vďaka ...
Lukáč35 „Odpovede na všetky moje otázky“ Keďže ... nie je ako značka známe, položil som predajcovi hromadu otázok, aby som videl, či sa v tom chlapík vyzná a či je to profi záležitosť. Dostal som jasné a pravdivé odpovede. Svoj tovar nevychvaľujú do neba a to je dobré. Kúpil som si balík ... a nateraz to ide dobre. Perfekt. Už to vyzeralo tak, že tomu nedôverujem, ale keď som si prečítal na konci referenciu Júlie, Tomáša a ich dcéry Alenky, mladej školáčky z Trstenej na Orave, uveril som!!! CHCEM TO AJ JA A TO HNEĎ, KDE SA TO DÁ POZRIEŤ AJ NA VÝCHODE, KDE NIČ NIE JE?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
zaspal si dobu , to je tak , keď je v popredí  
21.05.2018 18:43 • ® oneeeee
zaspal si dobu , to je tak , keď je v popredí táranie a nie vzdelávanie. a dnešná doba je niekde inde . od 1 januara 2018 je to už mesto .
ešte žijem.vuplus solo2 ,vuplus solo 4k blackhole
 
 
 
@oneeeee  
19.05.2018 22:05 • ® arsat84
Obec Sučany má k mestu ešte dosť ďaleko v ponímaní zákona, ktorý uvádza, že mesto
je hospodárskym, administratívnym a kultúrnym centrom alebo centrom cestovného ruchu, alebo kúpeľným miestom, zabezpečuje služby aj pre obyvateľov okolitých obcí, má zabezpečené dopravné spojenie s okolitými obcami, má aspoň v časti územia mestský charakter zástavby, má najmenej 5 000 obyvateľov. Hoci historicky by sa k štatútu mesta mohlo dostať a navyše má aj jednu inštitúciu, ktorú nemajú mnohé mestá, Existuje možnosť štatút získať aj pri menšom počte obyvateľov viď najmenšie mesto SR Dudince má 1 422 obyvateľov. Sučany " liečia " ľudí tiež, takže si podajte žiadosť...
 
 
 
písem po slovensky a sučany ako mesto je len jedno  
19.05.2018 13:31 • ® oneeeee
písem po slovensky a sučany ako mesto je len jedno . na dejepise si často chýbal . nič ťa nenaučili. a ani na vysokej. pýtaj si prachy nazad.
ešte žijem.vuplus solo2 ,vuplus solo 4k blackhole
 
 
 
Sučany ako obec a guru?  
19.05.2018 08:44 • ® arsat84
Myslíš Nitrianske Sučany? Tam čo býva ten Nitriansky SAT Guru?
 
 
 
ako ďaleko to máš do sučian ?  
19.05.2018 08:18 • ® oneeeee
ako ďaleko to máš do sučian ?
ešte žijem.vuplus solo2 ,vuplus solo 4k blackhole
 
 
Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist