Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:07:58 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
Ako najväčší SAT TV prevádzkovateľ CZ + SK ovláda úrady, súdy a štáty...?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
27.06.2018 08:04 • ® arsat84
Keď sa v nedávnej minulosti pôvodne národný satelitný operátor CZ a SK dostal mimo vplyvu kontroly štátov, začal robiť všetky kroky na hranici a mimo hraníc platných zákonov s cieľom brutálne v štýle šmejdov oklamať a okrádať zákazníkov. Za týmto účelom si vytvoril štruktúrovaná skupinu najmenej troch osôb, ktorá existuje dlhodobo a koná koordinovane. Tisícky podaní zákazníkov v podobe sťažností a trestných oznámení na štátne úrady SR a ČR sa minuli účinkom z jednoduchého dôvodu. Je to korupcia a strach. Najvyšší predstaviteľ štátneho úradu to povedal jasne. Nemôžeme proti tomuto zoskupeniu rázne zasiahnúť, pretože stačí jeden úder do klávesnice počítača na strane prevádzkovateľa a občania Slovenska a Čiech by vyvolali doteraz nevídanú celospoločenskú paniku...!!!
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 19   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
pro @satCentrum:M7 Group podle mluvčího Marka  
27.06.2018 21:19 • ® lz405
pro @satCentrum:M7 Group podle mluvčího Marka Němce neporušuje žádné zákony ani sjednané smlouvy. „Rozhodnutí soudu o předběžném opatření budeme komentovat poté, co nám bude doručeno oficiální cestou, což se zatím nestalo,“ řekl ČTK.
 
 
 
@satCentrum  
27.06.2018 20:54 • ® zagrapan
pěkné to má třeba sat-universe. Ti používají tu typickou forumovou šablonu, kterou používá miliony jiných fór a lidem to vyhovuje. I ten systém řazení vláken a příspěvků. Zkuste se tam inspirovat.
 
 
 
@satCentrum  
27.06.2018 20:44 • ® zagrapan
Děkuji za upozornění. Myslel jsem ale jinou věc. Na jiných fórech je běžné, že vlákno s nejčerstvější reakcí jde nahoru jako první. Tím vlákna, které byly založeny před nějakým časem ale jsou zajímavé tak, že jsou dlouho diskutované jsou neustále na očích a nepropadnou se třeba na druhou nebo třetí stránku, kam už moc lidí nejde. Tady to momentálně nevadí ale pokud by se to tady trošku rozjelo, tak to bude nepraktické.
 
 
 
@arsat84  
27.06.2018 20:31 • ® zagrapan
Luteránko, založ si svoji satelitní platformu, vysílej Novu, Primu, Joj, Markízu, atdatd na SVÉ náklady, protože tyto všechny televize už dávno řekly, že nadále si šíření platit NEBUDOU ale naopak za poskytnutí svého signálu chtějí ony zaplatit od providerů. Dej to lidem zadarmo a uvidíme jak dlouho vydržíš podnikat. Mudrovat jako ty dovede každý.
 
 
 
Poznámky k (nejen této) diskuzi  
27.06.2018 20:27 • satCentrum
Děkujeme za všechny vaše reakce v diskuzi na satCentrum, i když samozřejmě ne vždy se všemi souhlasíme, ale nechceme zde cenzurovat či zasahovat do vašich názorů, pokud nejsou hrubě a prokazatelně za hranou pravidel. Dovolte nám ale pro méně pozorné diskutéry uvést tato upozornění:

@zagrapan - každý registrovaný čtenář má ve svém nastavení Můj profil dvě možnosti řazení reakcí - buď Nové na začátku, anebo Chronologicky (nové na konci). První možnost byla nastavená před řadou let, řazení od nejstarších reakcí jste si však často přáli, tak máte už řadu měsíců možnost si nastavit řazení podle svého gusta.

@lz405 - na každý mail došlý na adresu Napište nám či na dotaz na facebooku odpovídáme, nemáte pravdu, že hrajeme mrtvého brouka. Pokud s tím máte sám vlastní konkrétní negativní zkušenost, napište na adresu redakce@satcentrum.com a prověříme, kde se stala chyba.

Pokud se jedná o nezveřejnění reakce Skylinku k tiskové zprávě FTV Prima (pozor - ne satCentrum, ale FTV Prima "ví, že je to šíření nelegální" - přečtěte si TZ Primy znova a pečlivěji), bude to tím, že žádnou reakci Skylink nevydal; všechny, opakujeme všechny TZ našich satelitních operátorů, které dojdou na adresu satCentrum, zveřejňujeme co nejdříve, a to v původním znění, bez zkracování či úprav a s uvedením autora, zdroje. FTV Prima (a předtím i Nova a Markíza) svou zprávu poslala; zato M7, Skylink, ani zastupující agentura Webershandwick ale k tomu dosud nic nevydala...

Za satCentrum team - šéfredaktor Václav Hrubec
 
 
 
@oneeeee  
27.06.2018 16:55 • ® arsat84
Odcitujem Ti konkrétny príklad tárania v súvislosti so Skylinkom cit V poslední době se opakovaně objevují spekulace o možném zpoplatnění bezplatné nabídky, kterou poskytují obě platformy. Jak to tedy bude do budoucna? Bezplatná nabídka se jmenuje bezplatná, protože se za ni neplatí", vysvětluje webu parabola.cz Jaromír Glisník, ex-šéf polečnosti TradeTec, který se dnes stará o integraci obou platforem do M77 Group. Samozřejmě jsme vždycky hledali a dále hledáme cesty, jak financovat služby našim zákazníkům"," tvrdí. Pokud provozujeme něco bez nákladů, nehodláme to zpoplatnit. Kde náklady máme (příklad - výměna karet), musíme je z něčeho uhradit"," vysvětluje...
 
 
 
na , zase demagog tára. to je tak , keď niekto  
27.06.2018 15:53 • ® oneeeee
na , zase demagog tára. to je tak , keď niekto vynechá lieky.
ešte žijem.vuplus solo2 ,vuplus solo 4k blackhole
 
 
 
@zagrapan  
27.06.2018 14:12 • ® arsat84
Mňa hlavne zaujali " boxy na pirátske vysielanie " bez ohľadu na ich OS. Ak sa niekto tzv. veľmi snaží, tak nechtiac aj zaklame, alebo sa preriekne...A prizná sa, že pirátsky vysiela TV Primu + Novu.
 
 
 
@arsat84  
27.06.2018 13:50 • ® zagrapan
Nicméně, myslím, že přichází odklon od sharingu k nelegální IPTV. To bude asi ještě těžší odhalovat než sharing.
 
 
 
@arsat84  
27.06.2018 13:48 • ® zagrapan
Přijímač, který umí sharing je každý linuxový receiver. Někdo ho i na sharing využívá, někdo ne. Někdo sharuje jen v rámci svojí domácnosti, což je asi i legální.
 
 
 
@arsat84  
27.06.2018 13:47 • ® zagrapan
To že je to tu mrtvé je protože jsou lidi zvyklí na parabolu. Je víc zažitá, má přehlednější design, logicky řazenou diskuzi - příspěvek s nejčerstvější reakcí jde nahoru atd.
 
 
 
@zagrapan  
27.06.2018 13:21 • ® arsat84
Určite je "normálna", akurát je nenormálne, že nevieme kto to je a kde je v ČR a SR. Možno je to táto česká firmička, ktorá verejne tvrdila cit. Predaj prijímačov uspôsobených pre neautorizované zdieľanie prístupu považovali doposiaľ predajcovia a distribútori satelitnej techniky za veľmi málo riskantný a právne ťažko napadnuteľný. Odhad Skylinku hovorí, že u nás môže byť až 200 až 300-tisíc prijímačov, ktoré takýto príjem podporujú. Dodáva však, že určite neplatí, že by všetci takíto majitelia boxy na pirátske vysielanie aj využívali. Ak ma niečo v tomto prehlásení zaujalo, tak to je nebotyčná " múdrosť", ktorá tam odznela. Pre istotu to zopakujem cit. Dodáva však, že určite neplatí, že by všetci takíto majitelia boxy na pirátske vysielanie aj využívali. Ja dodávam, že ak by sa našiel aspoň jeden, bol by to takmer ZÁZRAK...
 
 
 
Zagrapan,za to,že je to tu mrtvé,může podle mého  
27.06.2018 13:03 • ® lz405
Zagrapan,za to,že je to tu mrtvé,může podle mého názoru i skutečnost jakým způsobem informuje Satcentrum o událostech.Například:FTV Prima uspěla u Městského soudu v Praze s návrhem na vydání předběžného opatření proti společnosti M7 Group S. A. ve věci nelegálního šíření českých televizních programů na území Slovenské republiky.Jak Satcentrum ví,že je to šíření nelegální?Proč není uvedeno vyjádření Skylinku,tak jako na jiných servrech?To se potom objeví nějaký luterán zkopíruje zprávu z hlavní strany do diskuze,nabalí na to konspiraci a pak to takto v diskuzi dopadne.
 
 
 
@arsat84  
27.06.2018 12:39 • ® zagrapan
to asi těžko. Skylink je normální firma, která podniká. Kdyby ses nebál policie a všeho, tak můžeš nahlásit nějaké protiprávní jednání Skylinku, pokud máš pocit, že se něco takového děje.
 
 
 
@lz405  
27.06.2018 12:35 • ® zagrapan
tak já si myslím, že tady tomu redakce nechává volný průběh, protože jinak je to tu mrtvé. Což je asi OK.
 
 
 
Zagrapan,jen pro zajímavost se podívejte na  
27.06.2018 11:25 • ® lz405
Zagrapan,jen pro zajímavost se podívejte na kolonku viděno.U arsat84 je počet schlédnutí za jeden den vyšší než u ostatních,kteří vytvořili téma před dvěma měsíci.To je podle mne ten důvod, proč Satcentrum ignoruje porušování svých vlastních pravidel diskuse na tomto fóru.Konkrétně pravidlo 5,8 a tím i 1.Na parabole nemají důvod nechat arsata84 a jeho klony v diskuzi.Zde nepomůže ani kontaktovat někoho na odkazu "napište nám".Hrají mrtvého brouka,prostě je jim milejší proudící diskuze plná neověřených a záměrně fabulovaných příspěvků jen s cílem vyvolat co největší odezvu v diskuzi.
 
 
 
@zagrapan  
27.06.2018 09:50 • ® arsat84
Je to naozaj zvláštne, že neustále reaguješ a nehovoriac o tom, ako. Skylink určite priamo neovláda súdy a štáty. Skylink ovládajú štruktúrované skupinky a tie ovplyvňujú konanie súdov a štátov.
 
 
 
a že Skylink ovládá soudy a státy? Tak to už ti  
27.06.2018 09:28 • ® zagrapan
a že Skylink ovládá soudy a státy? Tak to už ti fakt hráblo.
 
 
 
paniku vyvoláváš jen ty. Naštěstí to tu prakticky  
27.06.2018 09:27 • ® zagrapan
paniku vyvoláváš jen ty. Naštěstí to tu prakticky nikdo nečte a na parabole tě nikdo nebere vážně i když si zakládáš další a další registrace.
 
 
Celkový počet reakcí: 19 / zobrazují se: 1 ... 19

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist