Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 21:52:43 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Přijímače a technika
Športové prenosy SKYLINK  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
02.12.2018 14:08 • ® dundy
Stabilné prenosy súťaží v šípkách, biliarde,kartách, považujem za lacnú trápnosť, pokiaľ naviac nenájdem kanál s prenosmi : futbalu UEFA, či FIFA.Viem, že je to otázka peňazí za licencie, ale mám kvôli tomu prejsť na DIGI, ORANGE, alebo čo, aby som nenervačil pri SKYLINKU?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
@CES  
04.12.2018 19:15 • ® zagrapan
Samozřejmě, že to Skylinkem není ale Luterán ho nenávidí až za hrob, tak si vždycky rýpne ať už se píše o čemkoli. Pro něj je zkrátka Skylink zhmotnělé zlo, antikrist, firma, která může za cokoli špatného, co na tomto světě i mimo něj je.

Mimochodem, při dnešní životní úrovni naprosté většiny lidí přece není problém si ten fotbal na 02 nebo digi zaplatit, pokud po něm toužím. To už je v Česku nějaký zvrácený princip, prohulím denně krabku, vypiju 5 piv, při vzdálenosti nad 80 metrů automaticky sedám do auta ať stojí benzín třeba stovku za litr ale zaplatit nedejbože pár set měsíčně za zábavu, kterou mám rád, to ne, to je oheň na střeše. Divná země.
 
 
 
Zlaté časy jsou pryč.  
04.12.2018 18:54 • CES
To není Skylinkém, O2 nám to ZAMRAZIL ," kak děd Maroz ". + někdo v evropě. Ale i ARD ,ZDF, Turk spor, CBS, …. atd., jsou a tom bledě. Viz web : LJs LiveOnSat a tam si čtěte co jde na sat.- orbitě FTA a i tam je toho FTA fotbalu letos umírněně.
 
 
 
@arsat84  
03.12.2018 19:14 • ® zagrapan
A to tě neštve, že se sharuje Freesat, Orange, Antik...??? Že tě to tak štve u tebou nenáviděného Skylinku. Už jsem se tě na to taky ptal.
 
 
 
@zagrapan  
03.12.2018 09:05 • ® arsat84
Nie som Luteránko, ale rád Ti odpoviem. Takmer určite je to Tvoja pravda, ale už asi iba zopár dní, že tzv. Skylink má najviac " klientov ". Tých klientov si ale myslel akých ? Lebo klientov má aj lekár, psychiater a najnovšie sa klientmi oháňajú aj mafiánske postkomunistické štáty. Takže upresním. Skylink je v podstate imaginárny pojem, za ktorým sú dnes schované rôzne mafie, ktoré kradnú peniaze od " klientov " rôznym spôsobom 1. Klasický mafián poskytuje Skylink načierno a klienti mu zasielajú peniaze priamo na účet, alebo dávajú v hotovosti do vrecka. 2. Prezlečený mafián má pod sebou skupinu otrokov, ktorá je v kontakte s majiteľom karty, vyberá od neho peniaze v hotovosti a zasiela ich na účet kamsi. A mňa osobne štve iba to, že značku Skylink niekto takto nehorázne zneužíva...
 
 
 
A ještě dovětek Luteránko: Skylink má nejvíc  
02.12.2018 22:41 • ® zagrapan
A ještě dovětek Luteránko: Skylink má nejvíc klientů ze všech providerů a produkuje na rozdíl od ostatních velký zisk. Říkat, že tam někdo něco totálně zbabral je trošku mimo mísu. Ale mám radost, že tebe to štve :D :D :D
 
 
 
@arsat84  
02.12.2018 22:32 • ® zagrapan
Přesně tuto reakci jsem od tebe čekal. Vysvětlil jsem ti to už v tomto vláknu:

satCentrum | Agenti hrozia, potom prosia a predajcom zachráni milión Partizán...

A abys to nemusel hledat, tak ti to i dávám ctrl-v:

4 - Skylink neplatí žádná nesmyslně drahá sportovní práva. Tím sice přichází o několik set tisíc sport fanoušků, kteří jsou dnes třeba u Digi ale podívejte se na výsledovku Digi - těžký průser. Lamich si myslel, že půlka národa bude čumět na Laligu a zaplatil miliardy ale ono to tak není. Tyto provideři jsou první v řadě na ručník, záleží jen na tom, kdy to majitele přestane bavit to dotovat ze svých jiných, výdělečných aktivit - opět Lamich je toho skvělým případem.
 
 
 
@zagrapan  
02.12.2018 20:09 • ® arsat84
Úplne také jednoduché to ale nie je. Dundy sa asi hanbil opýtať priamo a išiel na to veľmi bojazlivo. Prečo sa tzv. Skylink dostal do situácie, že nebyť pochybného príjmu od dôchodcov cez klamlivý servisný poplatok, tak už by dávno neexistoval. Lebo do balíkov nedával exkluzívne, atraktívne programy, ale nezmyselné programy o ktoré nebol záujem a teda možno z toho mal províziu...? Prosto, ktosi tam čosi riadne, slušne povedané, totálne zbabral...
 
 
 
Odpověděl jsi si sám. Jednotlivé sporty a ligy  
02.12.2018 15:11 • ® zagrapan
Odpověděl jsi si sám. Jednotlivé sporty a ligy jsou jasně rozdělené, tak si vyber to co tě zajímá a podle toho si zvol operátora(y). Jednoduché.
 
 
Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist