Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 21:17:23 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
Astorg stratil viac ako milión abonentov a kúpil necelý, prečo ?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.12.2018 14:50 • ® arsat84
Menežéri Astorgu sa pokúšajú nahradiť stratu viac ako milióna abonentov viazaných na službu Skylink na území SR a ČR, kúpou spoločnosti UPC, ktorá v Rumunsku, Maďarsku a v ČR a SR údajne mala 0,8 milióna abonentov. Jeden abonent ich vraj vyšiel na cca 230 eur. Aký je predpoklad, že sa im investícia vráti ? A je vôbec ? To nie je podstatné, dôležité je, aby veci boli neprehľadné pre akcionárov a menežéri mali čo najvyššie odmeny. A to sa v portfóliu pohrebnej služby, žrádla pre psov i mačky, výroby plastových rúr, poistenia, farmaceutík a iných komodít aspoň na nejaký čas dokonale stratí.
Pro zobrazení příloh se musíte přihlásit
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 24   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

 
@ sat amater  
10.01.2019 17:26 • ® Zetor25
Nič si s toho nerob, ja som sa dal na Black list dobrovoľne.Lebo tam už je diskusia o ničom.Teda česť výnimka s Power150,Peon a Dano a Korkoran.A s tými nickmi sa diskutovať dá, ale s ostatnými asi ťažko.Ja som síce nechtiac dal kartu aj číslom tak som si to chcel odsedieť.Pele1 už tam rezignoval.ale články sú tam niekdy dobre. :good:, Ale s diskusiou to tam ide dole vodou :bad: Som zvedavý dokedy tam vydržím ;(
 
 
 
moderátor jako moderátor, že by to byl klon-k  
07.01.2019 16:27 • ® fekete
moderátor jako moderátor, že by to byl klon-k smíchu.
myslín si že je to tady ale zbytečné řešit.
pokud se ti tam moderátoři nelíbí tak máš možnost si na ně stěžovat-já taky si stěžuju.
že nadržují někomu.
máš tam dokonce pm tak jim napiš a je ZDE zbytečné dělat rozbroje a fabulace když nikdo neví pravdu -já ani ty.
OK.
Válku s volem nelze vyhrát
 
 
 
zapomněli jste na MEGAVOLA wardera a tomíka  
06.01.2019 20:52 • ® fekete
tak je taky properte, :D
A jentak pro zajímavost-007 není už druhý rok mezi námi tak těžko je to petr33 leda že by pracoval ze záhrobí.
Válku s volem nelze vyhrát
 
 
 
2019 sa nič nezmení cenzúra bola a bude a bude to  
06.01.2019 18:42 • ® matt33
2019 sa nič nezmení cenzúra bola a bude a bude to stále horšie
 
 
 
@igor  
06.01.2019 18:14 • ® arsat84
Áno, máš pravdu, zmizli. Čo bolo to bolo, kebyže sme útlocitní, rezignujeme. Ale teraz je už rok 2019 a treba veriť, že so starým rokom zmizla aj cenzúra. A v tomto novom období bude čas na pravdu aj okolo Skylinku rovnako ako u ostatných služieb...
 
 
 
CES  
06.01.2019 17:31 • ® kompresor
No pokiaľ si dobre pamätám , tak si bol provokatérom vo vyjadrovaní sa . Skomolené vety , od buka do buka . nemali žiadny význam a všetkým to pripadalo , že tam chodíš len pod vplyvom omamných látok . moderátor ťa niekoľko krát upozornil ,že ak s tým neprestaneš ,dostaneš trvalý ban . Neprestal si s tým komolením a provokoval si ostatných a hlavne saxona . do oneeeee-ho si sa len navážal a pre slovákov si mal len jedno slovo . čobolák. Bordel tam robil cb21 a jeho zadok mat . A oblbovali ste , sťažovali sa a provokovali až tam niekto vybuchol . a plnil sa blacklist . A za to všetko môže cb21 ,mat , CES a podobne , že vyštvali D2mac ,vladofogo ,gespa,josebrtnik a ostatných . oneeeee bol aj tu ,ale kôli luteránovi zrušil registráciu . Na cssz a podobných fórach tiež porušil registrácie . Som s ním v kontakte , cez skype . Je úplne normálny až kým niekto nezačne zavádzať a robiť chytráka .Na slobodnom fore ,robil aj moderátora . Ale zastávať sa ho až tak nebudem . Sú veci ,ktoré by nemal dávať do éteru . Už som mu to aj niekoľko krát napísal .Jedným uchom dnu a druhým von . Presne ako u vás . No , nikto nie je dokonalý .Zabudol som na luterána . ten všade osiera skylink ,lebo dostal kopačky .
 
 
 
@igor  
06.01.2019 16:51 • ® zagrapan
No určitě zmizlo vlákno, kde kompresor vysvětlil, co je Luterán zač.

A napíšu to jeho slovy: A vieš aj to, že prečo... ?

:D :D :D
 
 
 
Ja som si zasa vsimol, ze mi (z)mizli niektore  
06.01.2019 16:09 • igor
Ja som si zasa vsimol, ze mi (z)mizli niektore moje prispevky z tunajsej diskusie zalozene arsatom84, pred par mesiacmi, mozno aj cele temy. Ale nerobim si zalohy, mozem sa mylit. Pisem len svoj osobny nazor k urcitym temam, bez toho, aby som ho presadzoval, ci vnucoval ostatnym, nic viac.
 
 
 
Zdravím, nemám nic proti přátelům ze Slovenska,  
06.01.2019 16:09 • CES
Zdravím, nemám nic proti přátelům ze Slovenska, ale mi p. ing. Vyleťal - redakce Parabola nedokázal jasně odpovědět. Jak je možné, že na Českém webu Parabola.cz, mi v diskusi uděluje tresty občan cizího státu, nebo zda má admin : Mego a Petr33 - Českou státní příslušnost - NEZODPOVĚZENO. Dál tam mají ráj a je jim nadržováno např. provokater NIC oneeee, proto tam známé nicky nechodia - SOUHLAS. ZDE TO KOLEGOVÉ PROSÍM NEDĚLEJTE - dík .
 
 
 
@kompresor  
06.01.2019 09:44 • ® arsat84
Ale fuj, Ty sa snažíš o nepeknú fabuláciu. Tváriš sa ako záchranca Zorro a chcel by si tu odstraňovať CENZÚRU ?! Tu ale našťastie teraz už žiadna nie je. A to je ten zásadný rozdiel oproti Parabole. Predtým tu samozrejme cenzúra bola. A vieš aj to, že prečo... ?
 
 
 
@kompresor  
06.01.2019 08:39 • ® arsat84
A kto je to kompresor a kto je petr33 a kto je vyleťal a kto je franc a luterán ? Nešťastník jeden zdá sa, že Ty si načisto zamotaný vo svojich chimérach a nevieš nič o reálnom svete. Ja Ti ho trošička priblížim. Parabola je akýsi reklamný priestor kýmsi založený a teda vlastnený, kto to je, je nezaujímavé. Titulnú stranu podľa všetkého vlastní, ovláda, platí, to je tiež úplne jedno, ale je to ten, kto má najsilnejšiu väzbu na elektronickú službu pod obchodnou značkou Skylink. Ako sa to dá zistiť ? Podľa reklamy, ktorá svieti na najviditeľnejšom mieste pre toho, kto si otvorí stránku. Že je tam v kúte aj Digi, to už je podružné. Aby ale nejaká stránka bola navštevovaná, aby sa to mohlo zdokladovať zadávateľom reklamy, musí na tú stránku ľudí niečo lákať. No a to sú akože články, väčšinou reklamné a korením všetkého je diskusia. A aby to celé nebolo príliš okaté ako podvod na ľudí, je tam nejaká partička, ktorá celé to divadielko udržuje v rovine akože súkromno - verejný portál. Súkromný znamená, že to komusi na súkromný účet prináša prachy a verejný je, že akože tam môže ktokoľvek slobodne diskuiovať. No a pokiaľ by si chcel hodnotenie aj tohto portálu, nemám s tým žiadny problém, bola by to naopak pekná chuťovka. Vieš prečo ? Lebo na rozdiel od Teba som absolútne nezávislý a môžem si to dovoliť. A preto Ti dám aj jednu základnú otázku. Najprv bola Parabola.cz a potom bola Parabola.sk. Čo si myslíš, kam zmizla Parabola.sk... ?
 
 
 
na para-parabole  
05.01.2019 10:26 • ® twoooo
(niečo ako paraolympiada :D ), je kritika skylimku akceptovana len do urcitej miery, ak je to prilis tiez to zrusia.

ale hlavne sa to tam zvrtlo talianskym smerom. sa bavim ze ked ten trulo nabonzoval a nechal zabanovat par clenov,myslel ze uz bude len ospevovany, zalozil dalsiu blbost tak vsetky reakcie negativne :D

to bude nejaky dalsi Desperado (kto pamata vie kto to bol :D )
 
 
 
@arsat84  
05.01.2019 08:59 • ® zagrapan
Tak svobodná diskuse o Skylinku je všude už roky. Otevři si tvoji oblíbenou Parabolu a najdeš tam asi trilion negativních příspěvků na Skylink. Stejně tak jako na každém jiném webu, který se věnuje SAT vysílání.

Co mě mrzí víc, že tady není svobodná diskuse o tvé osobě. Nedávno ti tady tuším že kompresor napsal krásný příspěvek ale bylo to bohužel i s celým vláknem smazáno.
 
 
 
Veľká vďaka všetkým prispievateľom.  
04.01.2019 19:58 • ® arsat84
Možno sa tu predsa len v roku 2019 rozvinie slobodná diskusia vo vzťahu k tomu, čo sa deje na trhu TV + SAT + IPTV. Na Parabole slobodná diskusia možná nie je, nakoľko tomu bránia tí, ktorí majú záujem na tom, aby Parabola bola jednostranným reklamným serverom v prospech tzv. Skylinku.
 
 
 
astra 19E  
04.01.2019 07:14 • ® fanynsat
Problém upc na 19e-byl, že se jedná o jeden z nejdražších satelitů v Evropě. Proto přešli na 1W kde cena za vysílání je daleko menší než na astře 19E a dalším důvodem byly odchod poláků na 13e , kteří sdíleli transpordery z upc.
 
 
 
Již jsem zde psal o chybě UPC při přechodu z  
03.01.2019 18:23 • CES
Již jsem zde psal o chybě UPC při přechodu z pozice 19.2°E na 1.0°W a má to následky. Skylink po slibech zavedl podrazově servisní poplatek a zvyšuje jeho cenu a tím si nadělal do "BOT" - lid v ČR se zbavuje satelitní techniky. FUZE - KRACH ? Proč - nenažraný managment ! ! Co bude dál - INTERNET.
 
 
 
U sousedů diskuse, mažou a mažou.  
03.01.2019 13:13 • ® fanynsat
A Ti co nebudou poslouchat tak na něj přiletí cosa nostra z rai televize a udělá z dotyčným ordnung. Tak to je už jak za bolševika v 50 letech. Bradáč se asi diví co se tam děje. :D
 
 
 
Iptv jede a jak to dopadne z 1W ještě není prý  
03.01.2019 13:01 • ® fanynsat
Iptv jede a jak to dopadne z 1W ještě není prý rozhodnuto. Řeší to nějaká evropská komise a rozhodnutí má být koncem dubna. Jinak u konkurence se to opět řeže- olizovači M7 vers oponenti. Říkal mi kolega, že redakci se nelíbí, když má někdo blokování reklam. A někteří dlouhodobí členové a diskutéří odcházejí na protest z fóra. :D :D
 
 
 
@Jan  
03.01.2019 07:54 • ® arsat84
Jan, nesmieš byť pesimista a ani prílišný optimista, buď realista. Nástup IPTV je už teraz veľký, v priebehu tohoto roka výrazný a v priebehu zopár rokov "raketový". To je reálna skutočnosť, ak by nebola, znamenalo by to mnoho negatívneho pre ľudí. A verím, že aj Ty, aj ja a všetci chceme dostať tento štát od všivavých telekomunistov až po svetlé príklady fínskej teleinfraštruktúry a pod. tak ako je to v rámci vyspelých krajín EU.
 
 
 
To raketové iptv v obciach by som bral zrezervov!  
03.01.2019 00:46 • Jan
To raketové iptv v obciach by som bral zrezervov!
 
 
Celkový počet reakcí: 24 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist